Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד הטובים :)

אגב, לחבוב מעלי מה זה הניק הזה ?

דניאל.

"אבירם אדריאן " זהו שמי...על כן aa..

ו220788 זהו תאריך הלידה שלי...

פורסם

הבעיה היא שאחרי שאתה רואה קטע כזה אתה לא יכול יותר להתייחס לשיר ברצינות...

קחו לדוגמא את "דורי מת": פעם זה היה שיר אופרה יפה , רציני... עכשיו כשאני שומע אותו אני ישר רואה את דורי מול העיניים מחמם עוד אורז...

אשכרה!

פעם זה היה שיר אופרה יפה שהיה גם בבר מצווה שלי (יותר נכון בקלטת, כשמראים את כל התמונות מהילדות, זה השיר שהיה אצלי).

פעם יותר כיבדתי את השיר הזה, היום כשאני שומע אותו אני מפרש את המילים בצורה שונה, בצורה של "דורי מת, אם תירי בו אדם אדלר דורי מת"

יוסי :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני רק חייב להגיד משהו אחד, יוסי גבני שירת איתי בצבא, והוא אחד האנשים המצחיקים שפגשתי לא פלא שהוא עושה שטויות כאלו...

הוא פשוט חולה נפש.:),אני חושב אבל שהסרטון תירגום מוזיקלי הכי טוב שראיתי עד עתה זה ה"נזל לימון על הגרוזיני".

שזה אחד הקורעים...

under construction..

פורסם

אההה לא אהבתי, דורי מת יותר נחמד. חוץ מזה לטעמי כל הקטע הזה של פירוש שירים כבר לא ממש מצחיק תאכלס אי אפשר לחדש פה הרבה.

בלי שום הגזולינה הזה שיר מסריח, כל ערס שני בעונו שלו שם את השיר המטומטם הזה. נמאס כבר.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

תגידו מאיפה אני משיג את "דורי-מת"?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...