Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו סמל ממזדה שלי!!!

gluk
שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא אספנות, ואפילו לא ממש שלי - אבל מההההה זהההה מרגיז!!!!:evil: היום בבוקר מגלה, שאין לי סמל אחורי בלנטיס שלי (של החברה). גיליתי את זה כבר בחניון אצל הלקוח, כנראה, שזה לא מאז, בטח מהלילה או משהו.... מרגייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!! פשוט הייתי חייב להוציא את זה!:evil::loco::silly::mm_cry::bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער על האבדה...

אם זה מציק לך תנסה לקנות חדש, אבל כנראה שיגנבו שוב אז זה סתם בזבוז!

לא עד כדי כך, וגם בטח לא לאוטו של חברה, אבל פשוט לא נעים- מילה האוטו מסכן מלוכלך עכשיו, אבל בלי סמל?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי לך את זה עוד מזמן: תבוא לקראתנו, נבוא לקראתך.

היית מוסר את הטאסות בלי יותר מדי תירוצים, והיום הייתה לך מאזדה בלי טאסות, אבל עם סמל.:twisted:

אל תתרגש עכשיו חלוקת המשקל במאזדה תהיה טובה יותר עקב חסרונו של הסמל, ולמרות שזה רכב חברה - כמו שאמר פוליקר: "פחות, אבל כואב".

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זכור לי מה מסתתר ב"סליק" של השושנים, אך לא יזיק לנדנד לו... :-P

בכל זאת, גם אם מדובר ברכב-חברה... אם אחראי הרכבים הוא לא חברך הטוב ביותר, תצטרך לשלם על נזקים כאשר הרכב יוחזר/יוחלף, לא?

בכל אופן, הסמל דווקא מוצא חן בעיניי על הקיר ליד הארון... :wink:

:shock:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא לקרית גת

אני בספק אם תמצא שמה לנטיס או פוקוס שיש עליה את כל הסמלים

אתה לא לבד במקרה הזה :wink:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער שאני לא ממש משתתף בצערך, אבל זה אוטו חברה... קח את זה בקלות.

נ.ב.

אני עדיין לא מצדיק מעשים כאלה ומתעב אנשים מסוג זה. בן אדם שהיד שלו זזה בכלל כדי לעשות דברים מסוג זה צריך לשלם. אל תדאג, אלוהים לא פראייר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זכור לי מה מסתתר ב"סליק" של השושנים, אך לא יזיק לנדנד לו... :-P

בכל זאת, גם אם מדובר ברכב-חברה... אם אחראי הרכבים הוא לא חברך הטוב ביותר, תצטרך לשלם על נזקים כאשר הרכב יוחזר/יוחלף, לא?

בכל אופן, הסמל דווקא מוצא חן בעיניי על הקיר ליד הארון... :wink:

:shock:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

להההההה.... לא עד כדי כך - עוד לא שמעתי על זה, שעשו למישהו "עניין" על הסמל.... סתם מבאס, עזוב ת'כסף...:?

ותודה, רן! אשתדל להגיע בשישי הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במדינות רבות בעולם, ניתן להזמן את הרכב ללא סמלים.

שם זה לא נובע מגנבים או וונדליסטים, פשוט מצינעה.

הרבה אנשים לא רוצים שידעו מה שם / סוג הדגם ואפילו מה החברה המייצרת אותו.

תתפלאו, הרבה אנשים לא יודעים לזהות רכבים ללא סמל או כיתוב (בעיקר נשים :twisted: ... סתם, סתם, לא לשחוט אותי, אני פמיניסט).

ראו ערך: "איזה הונדה זה?" שנשאל כל רוכב אופנוע.

בישראל, צינעה היא לא המטרה, בדיוק להפך ( B.M.W 316 אוטומטית עם מדבקות M-3, אימפרזות 1.6 אוט' עם מדבקות טורבו המכסות את כל הרכב ועוד.....)

אולי זה המקום להתחיל את הטרנד של רכב ללא סמלים.

אם הרכב יוזמן ללא סמלים, תמנע השחתת הרכב בעת הניסיון של הילד הלחוץ לגרד את הסמל מהרכב עם מברג / סכין / שפכטל או כל דבר אחר.

נכון, לנו זה כבר לא כל כך רלוונטי, המכוניות שלנו נקנו לפני כמה עשורים, אבל לגבי מכוניות חדשות, לך תדע.

אם אני הייתי רוכש היום רכב חדש, הייתי מנסה להזמינו ללא סמלים.

השאלה היא האם היבואנים ישתפו פעולה עם מעשה שכזה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רואים את זה די הרבה דווקא במכוניות פאר כמו מרצדס ו BMW, שם הדגם כלל לא מצויין ופרט לסמל היצרן אין מאום.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם היתי בהרצאה נחמדה ואחד

הדברים שעליהם דברו זה היה הסמלים

מסתבר שרק בישראל יש

סמלים של נ.מ. שם. דגם. צורה . וכו"

כשטילתי בחו"ל ראיתי כמה זה נכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...