Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ'

nos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכדי לא לשלב הילוך ברמזור יש לשחררו, השחרור מתבצע ע"י לחיצה על המצמד, ובכדי להתחיל נסיעה יש צורך בשילוב ההילוך אזי שוב אנו לוחצים המצמד.

ישנה פה לחיצה אחת מיותרת, באם הייתה נשאר עם דוושה לחוצה.

ולעיניין החוקי - אסור להשאר בהילוך סרק בעת עמידה ברמזור, עמידה כזו אינה בטיחותית.

אם בכל רמזור לא תשים ניוטרל, אז יום אחד משהו יתנתק, הקלאץ' יקפוץ ותתקע ברכב מלפנים :)

אני אשאל בצורה אחרת, האם להשאר עם קלאץ לחוץ גורם לשחיקה?

כן. עדיף להעביר לניוטרל בכל הזדמנות.

* ברור שזה תלוי באוטו, אבל אצלי באוטו בן 18 שעד עכשיו נהגו בו ככה, יש קלאץ' אורגינלי שלא מראה סימני מחלה (למרות שלפי המוסך המורשה לפני 10 שנים הוא גמור, אבל לא משנה)

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
בכדי לא לשלב הילוך ברמזור יש לשחררו, השחרור מתבצע ע"י לחיצה על המצמד, ובכדי להתחיל נסיעה יש צורך בשילוב ההילוך אזי שוב אנו לוחצים המצמד.

ולעיניין החוקי - אסור להשאר בהילוך סרק בעת עמידה ברמזור, עמידה כזו אינה בטיחותית.

אם בכל רמזור לא תשים ניוטרל, אז יום אחד משהו יתנתק, הקלאץ' יקפוץ ותתקע ברכב מלפנים :)

* ברור שזה תלוי באוטו, אבל אצלי באוטו בן 18 שעד עכשיו נהגו בו ככה, יש קלאץ' אורגינלי שלא מראה סימני מחלה (למרות שלפי המוסך המורשה לפני 10 שנים הוא גמור, אבל לא משנה)

18 שנה?! :shock:

כמה ק"מ האוטו שלך עבר כבר עם הקלאץ' המקורי?

פורסם

כבר 20 שנים שאני נוהג ברכבים ואיני מעביר להילוך סרק ברמזור, ועדיין לא קררתה אותי כל תקלה של קפיצה על רכב שלפנים, מה עוד שאנוכי שומר מרחק די גדול(לפחות מרחק כזה שאני רואה את גלגלי הרכב האח') מזה שלפני.

עמידה עם דוושת מצמד לחוצה עד תומה אינה גורמת לשחיקתו של המצמד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אני מסכים, אבל כמו כל דבר בארצנו - בתיאוריה, בעיקר כי השימוש המרכזי לגז ביניים שנחזה במקומותינו הוא בנסיונות אומללים לחלץ פירפורון מראשון לשני מסובארו 1300DL (וגם זה בגלגל אחד תודות לדפרנציאל "המתקדם" :lol: )

גז ביניים אינו נועד לחילוצי פרפורים בהעברת ראשון-שני!!!!

אני לא יודע איפה ראית סובארו DL מפרפרת ע"י שימוש בגז ביניים ( :?::shock: )

205

לנצח תשאגי

• תוכן חדש...