Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

טיול פורום  

122 הצבעות

1. 1. טיול פורום

• בעד
      90
    • נגד
      4
    • נמנע
      9
    • יש לי מכונית צרפתית והאוטו יהיה במוסך.
      19

פוסטים מומלצים

פורסם

יוזמה חדשה:

לארגן טיול של חברי הפורום, כמה שיותר - יותר טוב.

הרעיון הוא - לארגן טיול ממרכז הארץ, לסיבובון לכיוון הצפון בשיירה גרנדיוזית, שבסיומה נתכנס לנו בניחותא בלווי פק"לי קפה, בירות, בשרים, סלטים(לאוכלי התאית שבינינו), לארוחה משותפת ונעימה, כשלאחריה נתפזר על קיבה מלאה לביתנו לתנומה ערבה.

אז מה אתם אומרים?

הסקר באדיבות שמר ©

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחזק בעזרת ידית המומנט.

אני בפנים.

הייתי רוצה לראות את הפנים של שמר במציאות :lol:.

ראיתי את חלק מהמנהלים עכשיו רק חסרים לי אישפוז, איציק.נ. עמית ועוד כמה...

עוד ראיון זה שהפורום יסבסד לנו טיסה לארה"ב ללמוד נהיגה מתקדמת אצל מר מוטי מיאטה אל-פחד.

פורסם

אני מריח פתיחות וצרות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראית בחתימה שלי עונדה הרחת פתיחות, הא? ;-) רמז עבה ובוטה על היותי ערס...

ידידי, תכיר אותי כדי שתראה שפתיחות זה לא אני. (ובוודאי שלא עם סיוויק).

פורסם

חסרה לי האופציה - יש לי מכונית איטלקית והיא כבר חצי שנה במוסך.

ואם מתוכננות פתיחות, אז מצטער. אני הולך רק לפתיחות של גלריות.

פורסם

שום פתיחות ושום נעליים. שיירה מסודרת(ורצוי כמה שיותר ארוכה), עם מוביל ומאסף, הנוסעת כחוק (עד כמה שקשה לי להגיד כזה דבר... ;)), המטיילת לה בכבישי הצפון הנעימים.

טיול "רגועים".

פורסם

נשמע רעיון טוב אבל ... שהכל יהיה מתוכנן כמו איפה אוכלים וכל זה

ולא לשכוח למי ששותה "אם שותים לא נוהגים"

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

נשמע מעניין קצת שבירת שיגרה , מקווה שתהיה היענות גדולה

אני מוכן להצטרף בכיף [רק נסיעה רגועה של מכוניות סטנדרטיות (..בלי ניאונים כונסים,ספוילרי לוויתן * ושאר ירקות),ובלי שטויות ]

*אלא אם כן זה בא ככה מהחברה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מהרבה נסיונות קודמים - שכח מזה.

אתה אולי רגוע, ואני אולי (אולי..) רגוע.. אבל לא חסר ילדודס שיחליטו לבוא עם החברה שלהם בעונדה פשע שלהם (יסלחו לי בעלי ההונדה, אבל תכלס.. נו אתם יודעים ...) עם הנאונים והמדבקות ויעקפו מהשוליים, וימין ומשמאל ומאיפה לא.

מניסיון של מועדון מקס טיונינג (שאלה חבר'ה שמכירים אחד אחד כיון שכדי להירשם צריך להראות עצמך בפני אחד המנהלים) , שגם שם הסדר לא הכי נשמר אף על פי שהרוב נסעו בסדר גמור, ומניסיון של מועדון פיג'ו-סיטרואן לנס הרים בזמנו , שכולם נסעו כמו ילדים טובים (לא בשיירה בטוח) והיה את האידיוט עם ה AX עקף על השוליים , בקיצור... זה בעיה !

לנסוע רגוע זה בעיה לאנשים בעיקר שזה בשורה ארוכה, אז אחד נוסע 2 קמ"ש פחות , השני גם .. בסוף החמישי נוסע על 60 וההוא מאחוריו בעצבים למה לא נוסעים.

ב-ע-י-ה.

אני כמובן בעד, אבל שלא תהיו באיזה חלום שניסע כולנו בשיירה כי זה פשוט לא יקרה.

נ.ב , אני מציע לפי צבעים וסוגים ... כל המאזדה 3 , וכל המאזדה לנטיס וכל זה.. :D

פורסם

מחזק בעזרת ידית מומנט את דבריו של איציק.

בכל מקרה, כל מי שיש לו גישה לכתוב כאן מוזמן לכתוב ולהציע רעיונות(הפקת לקחים). ד"א, תודה אורן.

בברכה,

אלעד

פורסם

לדעתי יכול להיות רעיון פגז...

אני מאוד בעד...

אם וכאשר זה יצא לפועל אני מציע לשים הודעה דביקה שבה יהיה את מקום המפגש במרכז ומשמה אוספים כספים לשתיה אוכל בשרים על האש וכדומה בהתאם לכמות האנשים שבאמת נענו לבקשה...

אני בטוח שפורום אודיו יראה נוכחות מאוד מאוד מכובדת...(-:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...