Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 120 אלף שח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה אפ אר חלשה יותר מהאיביזה טורבו הקודמת אך יציבה יותר ויותר נוחה לנהיגה וגם לנוסעים מאחורה יש יותר מקום

אני אישית הייתי הולך על הלאון

פורסם

שלום,

מה ההבדלים בין האיביזה טורבו לאיביזה fr??

בנוסף יתכן שאין יותר שיווק של 206 xs לישראל?(לא מופיע במוטוקאר דגם כזה.

נותרנו אם 206 גי טי אי והאיביזה השבוע אני אלך לראות אותם.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

בקשר ל206 GTI, ממה שאני מבין מההודעה של זה מעליי שהיא פחות חזקה, פחות מתנהגת, וההילוכים עדיפים בקליאו...אז למה בדיוק עליו לקחת את ה-206?

יותר מתנהגת ומשמעותית יותר מתקשרת מהקליאו, ההגה של הקליאו לא מוצלך במיוחד ושל ה206GTI מדוייק מאוד ומרגיש בדיוק כמו שצריך.

quickshift שהוא דיי זול ויחסית קל להתקנה מסדר את המהלך הילוכים של ה206GTI, וההילוכים עצמם לא יותר עדיפים בקליאו, רק עניין של נוחות בנהיגה ספורטיבית, וב206GTI שלי הראשון לא היה נכנס חלק כל כך לפעמים.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אגב, לפי התקציב של 120K , תוריד את ה206XS מהרשימה שלך, זה בכלל לא שיקול בין הXS ל-GTI.

ה206GTI מכונית אחרת מהXS (ואני מדבר על זאת היותר חזקה עם 110כ"ס) ולפי התקציב שלך אתה יכול להרשות לעצמך 206GTI כמעט חדשה, אז לדעתי תעיף את ה206XS מהרשימה.

לי הייתה לפני כשנתיים 206GTI, שנת 2001.

עכשיו יש לי מחירון לידי, מחירון של שנת 2004 הוא 113,000ש"ח.

אני אישית מעדיף מבחינת מראה את הדגם שהיה לי עם ג'נטים של 5 צלעות ולא כמו ששמו פה תמונות של הדגם של 2003+...

תחשוב כמה אתה רוצה להוציא ואם אתה צריך עוד כסף לשיפורים\מערכת\ביטוח וכו'..

בכל מקרה כך בחשבון שיש אחריות מוגבלת למשך 4 שנים על הפיג'ו. שזה מעולה.

PICT0158.jpg

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אולי זה קצת באיחור אבל רציתי גם להשמיע את קולי...

בתור חבר בVAG אני אישית ממליץ על הFR, אוטו יפה ועם צ'יפ קטן ולא כזה יקר (שאינו דורש פתיחה של המחשב) אתה יכול להגיע להספקים יפים ( אצל פרילינג או E&A)

הרכב הזה עם טורבו מקורי וצ'יפ ייתן איזה כמה מכוניות טובות לפג'ו וגם לקליאו...

שמע לי, מצא לך איביזה שמורה שים לה צ'יפ וקצת שיפורים (פילטר אגזוז ואולי איזה הנמכה קטנה ליציבות) והתברכת באחלה של טיל...

בהצלחה

לשבת על הטיל ולהדליק את הפתיל :twisted:

פורסם

שלום,

התפתחות חדשה מה לגבי אודי a-3 1800 טורבו אוטומט?

האם כדי ללכת על כיוון הfr או לחפש איביזה טורבו שנת 2001,2002?

יש הבדלים משמעותיים?

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
אולי זה קצת באיחור אבל רציתי גם להשמיע את קולי...

בתור חבר בVAG אני אישית ממליץ על הFR, אוטו יפה ועם צ'יפ קטן ולא כזה יקר (שאינו דורש פתיחה של המחשב) אתה יכול להגיע להספקים יפים ( אצל פרילינג או E&A)

הרכב הזה עם טורבו מקורי וצ'יפ ייתן איזה כמה מכוניות טובות לפג'ו וגם לקליאו...

שמע לי, מצא לך איביזה שמורה שים לה צ'יפ וקצת שיפורים (פילטר אגזוז ואולי איזה הנמכה קטנה ליציבות) והתברכת באחלה של טיל...

בהצלחה

תחרויות רמזורים זה לא הכל בחיים, האיביזה אולי מהירה יותר בקו ישר אבל מבחינת הנאה מנהיגה היא נופלת בהרבה מהצרפתיות!!
פורסם
איביזה אפ אר חלשה יותר מהאיביזה טורבו הקודמת אך יציבה יותר ויותר נוחה לנהיגה וגם לנוסעים מאחורה יש יותר מקום

אני אישית הייתי הולך על הלאון

נהגתי על: איביזה FR, קליאו ספורט, 206 GTI.

איביזה - "לא מתקשרת" אמרו כאן. וברשותכם אקצין - פשוט לא מתאימה לנהיגה ספורטיבית. נקודה. נופלת משמעותית משתי האחרות, וכן יש לה פוטנציאל שיפורים ואז היא תתן להן בראש בקו ישר, אבל זה מעניין את התחת שלי. האוטו לא מתנהג. בנוסף לזה הוא גם לא נוח. (מבחינת נוחות נסיעה), ובהחלט פחות נוח משתיהן.

יותר מתנהגת ומשמעותית יותר מתקשרת מהקליאו, ההגה של הקליאו לא מוצלך במיוחד ושל ה206GTI מדוייק מאוד ומרגיש בדיוק כמו שצריך.

ממש לא מסכים. ההגה אמנם פחות טוב, אבל אחרי התרגלות זה ממש לא מפריע. שאר השלדה מתקשרת לא פחות והחבילה כולה מאוד מערבת ומהנה, ובוודאי לא מתנהגת פחות טוב מה-206 (ומי אני שאגיד את זה - בדוק בכל מגזין רכב מי ניצחה בהשוואה ראש בראש, או יותר מזה - מיהי ההוט האצ' הנבחרת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם רוני במאה אחוז.

הקליאו אולי נותנת הרגשה קצת מוזרה בהתחלה בגלל ההגה שלה (חשמלי לדעתי), אבל אחרי נסיעה קצרה מתרגלים להגה ושאר מרכיבי הרכב פשוט מופלאים ... כוח, אחיזה, הנאה היא מצויינת.

לי לדוגמא היתה שאלה קשה מה לקחת - מיאטה או הקליאו.

אני בחרתי מיאטה שזה רכב הנעה אחורית, ספורטיבי טהור ולא פרקטי. הרכב הבא שלי, יהיה אולי קליאו ... בשל הסיבות של שילוב בין ספורטיביות ושימושיות

• תוכן חדש...