Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי VR6 (?)

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד גבוהה אולי לא אומר כלום על מצב הרכב אבל את זה אתה לא יכול לספר לכל האנשים שיתעניינו באוטו (כשהוא ירצה למכור) הוא יהיה יד 6 !!! הבן אדם אחריו יעשה חשבון שהוא יהיה יד 7 !!! זה כבר לא צחוק :roll:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תשאל את הבנאדם אם הוא הבעלים של הרכב והוא מופיע כבעלים ברשיון שלו, אם יתחילו תירוצים בסגנון "אני מחזיק את האוטו, רשמתי אותו על שם חבר טוב טוב טוב שגר ליד החוף בירושלים ונותנים למי שגר שם חנייה חינם, אז עשינו קומבינה" אז הבחור סוחר.

בכל מקרה, סבלנות, יהיו טובות יותר.

התקשרתי עכשיו, הוא הבעלים של האוטו ומופיע כבעלים ברישיון.

אם תרצה מכון בדיקה בירושליםנמליץ לך על אחד..

אשמח :) אפשר גם עלות מוערכת של הבדיקה, וכמה זמן לוקחת כזאת בדיקה?

אני ממליץ קודם כל להרגע.

כמו שנאמר רבות בפורום, יד גבוהה לא אומר כלום לגבי מצב האוטו. אם אתה חושב שהאוטו במצב טוב ונראה לך שמור, קח לבדיקה. אולי תיפול על אחת במצב מעולה, שהרבה יותר טובה מאחת עם יד שנייה.

אני חושב שאני אקפוץ לבקר את סבא וסבתא בירושלים בקרוב :)

וו גרירה שמותקן על רכב כזה (ולא על טנדר גדול עם פגוש יעודי לדוגמה) סביר שיגרום לדפיקת גאומטרית גלגלים (בPSA-גאומטריית היגוי) אחוריים.

אפשר להוריד וו גרירה?

ששנת מודל חדשה נכנסת עוד חודשיים והמכונית מאבדת מעל עשרת אלפים שקל משוויה.

ממש אבל ממש לא

ירידת ערך שאתה מתאר יש ברכבים חדשים בשנה הראשונה שלהם, ברכבים בשנים כאלה הירידת ערך נפרסת במשך כל השנה ואתה לא יכול לדעת בוודעות מתי הרכב ירד וכמה, ובטח הוא לא ירד ב20% כמה שאתה חושב

שי

VR6 1998: 80K

VR6 1997:67K

VR6 1996: 56K

המממ?

פורסם

ששנת מודל חדשה נכנסת עוד חודשיים והמכונית מאבדת מעל עשרת אלפים שקל משוויה.

ממש אבל ממש לא

ירידת ערך שאתה מתאר יש ברכבים חדשים בשנה הראשונה שלהם, ברכבים בשנים כאלה הירידת ערך נפרסת במשך כל השנה ואתה לא יכול לדעת בוודעות מתי הרכב ירד וכמה, ובטח הוא לא ירד ב20% כמה שאתה חושב

שי

VR6 1998: 80K

VR6 1997:67K

VR6 1996: 56K

המממ?

אני אחזור ואסביר מה שרשמתי למעלה

זה נכון שיש הבדלים במחיר בין השנתונים שציינת.

ירידת ערך של הרכב נקבעת מכמה גורמים ואני אתייחס לגורם של השנתון, ירידת ערך של שנה עבור רכב לא יורדת בפעם אחת במחירון אלא מתחלקת בכל השנה,

ישנו סיכוי שהחודש הרכב ירד ב1-2K שקל במחירון אבל בטח שלא ירד פתאום ל56K ושנת 96 תרד ל45K שקל.

יש מבין? :lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

הבחור שצריך לרדת מהאוטו הספציפי הזה כתב:

אפשר להוריד וו גרירה?

מה זה משנה להוריד או לא?

גררו משהו עם האוטו? ותר עליו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...