Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

קיבלתי הצעת מחיר לתיבה בשביל שני קיקר COMP VR 12 ב 450 שקל.

האם המחיר סביר?

אם לא, למישהו יש הצעה טובה יותר?

לבנות כרגע לא על הפרק בגלל חוסר זמן (צבא).

תודה רבה.

פורסם

450 !@!#!$!%!^!&!*וכו וכו וכו..

250 גג לדעתי, כי החומר עולה כ80 שקלים פלטת MDF, שאיתה עוד יש שארית לבנות עוד כמה תיבות,

תמיר

פורסם

תמיר איפה אתה לוקח פלטה MDF ב 80 שקל אני גם רוצה?

אף אחד לא יבנה תיבה ב 250 שקל! אולי רק פלטה ו חיתוך אבל לא עבודה ו בניה עד הסוף, ו בלי ריפוד של בד. רק בד עולה משהו כמו 30 שקל. פלטה MDF חדשה עולה משהו כמו 140 שקל כולל מע"מ + עבודה + בד + לרפדת אף נגר לא ירפד לך תיבה כי הוא לא יודעה. בקיצור על כל זה נישאר 70 שקל. מי צריך לעבוד חצי יום על 70 שקל אפשר לעשות 2 מטר מיטבח ו למכור אותו ב2200 שקל. זה רק אם הנגר עושה לך טובה או ש אין לו מה לעשות בכלל. אאא... שכחתי גם תרמינלים (חיבורים) + 10 עד 20 שקל.

קשה!

פורסם
אהלן חברה.

קיבלתי הצעת מחיר לתיבה בשביל שני קיקר COMP VR 12 ב 450 שקל.

האם המחיר סביר?

אם לא, למישהו יש הצעה טובה יותר?

לבנות כרגע לא על הפרק בגלל חוסר זמן (צבא).

תודה רבה.

איזה תיבה אתה רוצה. פשוטה, מרובעת? מאיזה אזור אתה?
פורסם

קודם כל פלטה עולה בין90-120 דבר שני את החיתוך עושים בחינם דרך כלל ואם הבחור בנאדם טוב דבר שלישי הוא יקח גג עוד 70 על ההרכבה כולל דבר וסיכות אבל פספסתם פה משהו הבחור רוצה לקנות תיבה מוכנה וחבר ממש עדיף שתכין לך אחת גם יותר טוב (מקצועי) וגם יותר זול ולהכין את הפלטות זה בדיוק 20 דקות אצל הנגר ועוד איזה שעה בבית מתי שיהיה לך איזה חמשוש תלך תכין.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
קודם כל פלטה עולה בין90-120 דבר שני את החיתוך עושים בחינם דרך כלל ואם הבחור בנאדם טוב דבר שלישי הוא יקח גג עוד 70 על ההרכבה כולל דבר וסיכות אבל פספסתם פה משהו הבחור רוצה לקנות תיבה מוכנה וחבר ממש עדיף שתכין לך אחת גם יותר טוב (מקצועי) וגם יותר זול ולהכין את הפלטות זה בדיוק 20 דקות אצל הנגר ועוד איזה שעה בבית מתי שיהיה לך איזה חמשוש תלך תכין.
פלטה של MDF עולה 115 שקל בידיוק לפני מע"מ! ! !

אני עובד בנגרות מה אתם מספרים פה סיפורים? זה לא כל לבנות תיבה ב 250 שקל רק לנגר עצמו היא תעלה קרוב ל 180 שקל ומה אם הזמן, הזמן עולה הרבה יותר.

פורסם
פלטה של MDF עולה 115 שקל בידיוק לפני מע"מ! ! !

אני עובד בנגרות מה אתם מספרים פה סיפורים? זה לא כל לבנות תיבה ב 250 שקל רק לנגר עצמו היא תעלה קרוב ל 180 שקל ומה אם הזמן, הזמן עולה הרבה יותר.

חמוד שלי, פלטת MDF עולה כ80 שקלים, אצל הספק "עץ ועצה" בחדרה.

וכול הפלטה לא ניגמרת על תיבה אחת, אפשר לבנות איתה כמה תיבות, ושאר החומרים זה גרושים,

בניתי עשרות של תיבות בחיים שלי, בחיים זה לא היה קרוב ל200 שקלים, אז אני לא רוצה לדבר על 450 שקלים, התיבות המוכנות האונברסליות שמוכרים הם עולות כ130 שקלים, ומוכרים אותם בין 150-200,

ויש בה טרמינל ריפוד,עץ דבק וסיכות.

MDF - זה העץ הכי זול שיש, המחיר שרשמת זה מחיר כמעט של עץ סנביץ.

תמיר

פורסם

הוא אומר לא לבנות לבד אלה שמישהו אבנה לו. דבר ראשון

דבר שני נגיד מצאתה פלטה של 80 שקלים הוא דיבר על סאב כפול אם אתה בונה תיבה ל סאב כפול אז נגיד היא 100-120 ליטר. איזה גודל של תיבה תצתרך?

40*40*80 בערך יש לך 4 חלקים של 80*40=80 על 160 ו שניים של 40*40 זה שווה ל חתיכה של 80*40, בקיצור ו בגדול נישאר לך כל מה שבכחול ראה תרשים, אפשרי לבנות אם זה עוד חצי תיבה אבל איפה החצי השני תיקנה עוד פלטה אז זה כבר שני פלטות אז אולי לפתוח בית חרושת ל תיבות סאבים? בחור צריך תיבה אחד ו גם אם אין לו ידע איך לחתוך נכון, אז בטח לא יצא לו כך. בקיצור לא צריך להראות לבן אדם ש זה קלי קלות! זה פשות כמו שזה נירא.

plata1.JPG

פורסם

לבנות תיבה כזאת לסאב קיקר כפול עם טרמינלים... זה בערך 200-250 ש"ח גג...

לי לקחו על תיבה הכי גדולה של COMP VR (בלי הרכבה כי לא היה זמן) 70 ש"ח והוא עוד הביא לי דבק נגרים וברגים!!

הרכבתי עם אח שלי ויצא פצצה!!

לגבי ציפוי ..לא נראה לי כזה בעיה גדולה..

וטרמינל..בערך 20 ש"ח..

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים, נתתם לי מושג של ממש בנוגע לבניה ולעלות.

אני רוצה לבנות תיבה אטומה, משיקול של נפח. יש לי בגאז' מאוד קטן.

נפח מינימלי ע"פ הגדרת יצרן 1 CF לכל דרייבר.

אני מתלבט אם לפצל את הסאבים לסאב אחד בכל צד, ובאמצע שיהיה מקום למגבר.

האם מישהו ניסה את זה?

כמו כן, איך ניתן לקבע את התיבות בתוך התא מטען? אם בכלל?

שוב תודה רבה.

מתן.

• תוכן חדש...