Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מזיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אין מצב ששיפצו מנוע או עשו חצי שיפוץ (ריגים ולגרים + שיפוץ ראש) ב 3000 ש"ח!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

למוסך אני לא חוזר שוב יש שם אנשים בעיתיים ואני לא מיתקרב

באוברול לא חרטו את הקרנק ולא החליפו לגרים רק החליפו רינגים והוא שלח את הבלוק לחריטה לא כדי להגדיל את הקוטר של הצילינדר אלה הורידו שיכבה ממש דקה כדי להיתגבר על המדרגה שהייתה בצילינדר זה לא אומר שמחליפים בוכנות אלא הרינגים החדשים מחפים על השיכבה הדקה שהורידו זה לפי ההסבר של המוסכניק ליפני הצעקות שאני ילך

מישהו יכול להסביר לי איך בודקים מערכת הזרקה כדילדעת מה להחליף ולא את כל ממערכת ההזרקה אולי יש לי בעיה עם המחשב של ההזרקה

אין אפשרות להרים טורים כי אם אני לוחץ קצת גז הזיוף מיתבטל??

בתודה

פורסם

אני היחידי שקורא את השרשור מאתמול, קורא ולא מבין, ותוהה האם השרשור איננו פיקצייה,

ולא היו דברים מעולם,כל הסיפור על השיפוץ , המחירים הבלתי סבירים, היחס דשל בעל המוסך, הידע שפותח השרשור , מגלה פתאום, שמעיד שלא יתכן שבחור עם ידע כזה, יתן שיעבדו עליו, עם, חריטת צילנדרים, שהפכה להוניג( ליטוש עדין) , להורדת מדרגה,להחלפת רינגים, להחלפת בוכנות,

ולאחר מכן מתברר שהמוסך לא עשה כלום, והמחירים נמוכים מדי, ולא יתכן שולם שסכום כזה

ועל מה" בני ל. דוד, דני, האם אתם לא חשים כמוני, שמשהו מסריח כאן בשרשור הזה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
למוסך אני לא חוזר שוב יש שם אנשים בעיתיים ואני לא מיתקרב

באוברול לא חרטו את הקרנק ולא החליפו לגרים רק החליפו רינגים והוא שלח את הבלוק לחריטה לא כדי להגדיל את הקוטר של הצילינדר אלה הורידו שיכבה ממש דקה כדי להיתגבר על המדרגה שהייתה בצילינדר זה לא אומר שמחליפים בוכנות אלא הרינגים החדשים מחפים על השיכבה הדקה שהורידו זה לפי ההסבר של המוסכניק ליפני הצעקות שאני ילך

אין אפשרות להרים טורים כי אם אני לוחץ קצת גז הזיוף מיתבטל??

בתודה

עשו לך חצי(רבע) אוברול(חצי=רינגים,לגרים)

הזיוף קשור לא במנוע שע"פ מה שכתבת נבדק ונמצא תקין(קומפרסיה 175)

כנראה שיש לך בעיה בדליפת ואקום ו\או במערכת ההצתה-דלק.

תודה לכולם:

אני יוסיף עוד כמה פרטים

אתמול החלפתי חוטי הצתה ופלגיםזה לא פתר את הבעיה

שאלתי אותו (המוסכניק) בקשר לאוברול שעלה לי שלוש אלף שמתוכם רק חלקים עלו לו כאלף שקלים זה מה שהוא אומר!!

בכול אופן בוכנות לא הוחלפו הם היו טובות לידבריו לכן לא הרחיבו את הקוטר של הבוכנות אלא רק עשו יישור אולינג אם יש דבר כזה זה אוזל את העלות בחמש מאות שקל.

את כל הדברים כביכול הפשוטים וקום חיבורי חשמל וכו' הכול ניראה בסדר זאת אומרת שהוא בדק אותם.

קומפרסיה טובה 175 על כל בוכנה ובגלל זה המנוע נוסע ממש טוב,

דגם המנוע KDX

עשיתי גם ניקוי מיצערת אצל חבר שמבין אבל לא ניפתרה הבעיה

עשיתי עוד בדיקה שסגרתי את צינור הדלק שחוזר למכל הדלק

הטורים התיצבו מה שלא קרה מאז האוברול.

אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים את מערכת ההזרקה חיישנים וכדומה

בתודה

אז כמו שצביקה כתב בוצע "הוניג"-והבעיה אינה בקומפרסיה כי אם במערכות הנילוות כפי שכתבתי

אני היחידי שקורא את השרשור מאתמול, קורא ולא מבין, ותוהה האם השרשור איננו פיקצייה,

ולא היו דברים מעולם,כל הסיפור על השיפוץ , המחירים הבלתי סבירים, היחס דשל בעל המוסך, הידע שפותח השרשור , מגלה פתאום, שמעיד שלא יתכן שבחור עם ידע כזה, יתן שיעבדו עליו, עם, חריטת צילנדרים, שהפכה להוניג( ליטוש עדין) , להורדת מדרגה,להחלפת רינגים, להחלפת בוכנות,

ולאחר מכן מתברר שהמוסך לא עשה כלום, והמחירים נמוכים מדי, ולא יתכן שולם שסכום כזה

בברכה

צביקה

לדעתי לא פיקציה ,סתם מישהו שלא מבין מה עשו לו ברכב ולמה הרכב מזייף? או שסתם התבלבל או שאמרו שיעשו עברו עבודה מסוימת, ועשו משהו אחר.

ניצן

פורסם

בברכה

צביקה

צביקה שלום אני לא חושב שאם יש לי קצת ידע במכונאות אז מוסיכים לא יכולים לעבוד עלי

אני מנסה להסביר שאני כן יודע מה עשו לי באוטו אבל יש לי זיוף ממערכת ההזרקה ושזה לא ניפתר בעל המוסך אומר לי זה לא ממני לא נגעתי במערכת ההזרקה שלך מה אתה רוצה ממני ואולי אני מבין אותו כי אם עכשיו באמברקס לא יעבוד אני לא יגיד עשית לי אוברול תתקן גם את זה .

בקשר למחיר זה מאוד סביר מה שהו לקח זה לא יקר ולא זול

ואם קוראים לזה אוברול או חיצי\רבע אוברול אני לא יודע אבל פירטתי מה עשו לי בדיוק

סך-הכול אני רוצה לבדוק את מערכת ההזרקה שלי ושאני אמצא את הבעיה אני יוכל להאשים את מי שצריך בינתיים אני עובד לבד עד שאני ימצא מה הלך בהזרקה

אם מישהו יכול לעזור לי בהסברים איך ליבדוק את מערכת ההזרקה אני מודה לו

תודה

פורסם

כפי שהסברתי לך, לא תוכל לבדוק את המערכת באופן אישי, ממש לא.

יש דברים שניתן לבדוק ואני נותן בכיף יעוץ הסבר ואת המהלך , אך במערכת מבוקרת מחשב ,חיישנים שבדיקות מתבצעות בעיקרן ע,י סקופ מעבדה, זה לא משהו לחצר הבית.

דרך אגב, יש לך איזה חשבונית על העבודה שבצעת, ואולי תעלה אותה כאן, ונבין מה בוצע ברכב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חשבונית עם פרוט העבודות שבוצעו, יעזור לנו מאד, עם מדובר בפיקציה או בדבר אמיתי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כבר פעמיים ביקשו את שם המוסך, ואתה לא כותב, למה?

איך מוסכניק אמר לך שחסכת 500ש"ח,על בוכנות,חריטת בלוק,והרכבת טלטלים בחום?

לי עולה:

240 ש"ח חריטת 4 צילינדרים

700 ש"ח בוכנות

200 ש"ח הרכבת בוכנות בחום

כל זה לפני מע"מ

היתה לי תחושת בטן מההתחלה, שמשהוא כאן מפוברק.

למה לא ענית לבני ל. כשכתב,שאי אפשר לעשות אוברול או חצי,ב-3000 ש"ח?

שמע ידידי, אם תכתוב את האמת,מבטיח לך לפתור את הבעיה של הזיופים במנוע.

(מודה ירוחם ועוזב):roll: :roll:

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...