Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב "לנהגת שודים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליטל, פעם הבאה שאבא ישלח אותי שוב לתה"ש אני שוב אבוא לבקר, אגב, עד איזו שעה אתם נמצאים שם בערך ?

פעם אחרונה עברתי באיזור בשעה 1 ולא נכנסתי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
קודם תוציאי רשיון...

אחורי זה נדבר על סיבוב על כל מיני דברים עם רק 2 גלגלים.

בדיחה נכון?: רשיון על רכב יש לי כבר 10 שנים (טסט ראשון תאוריה ראשונה, מינימום שיעורים)

ועל האנזו אני מורכבת... לא רוכבת...:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה תעליב את ג'ורג'. האנזו סוס רציני

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ליטל, פעם הבאה שאבא ישלח אותי שוב לתה"ש אני שוב אבוא לבקר, אגב, עד איזו שעה אתם נמצאים שם בערך ?

פעם אחרונה עברתי באיזור בשעה 1 ולא נכנסתי...

אנחנו נמצאים עד שעות הערב, תמיד כדאי לנסות:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תרכבי על סוסים יותר כיף

אולי נממש את ההצעה של קפה ומאפה יגיעו עד אליך, ולאחר מכן תקבל סיבוב הרכבה על האנזו.... ואז תשפוט מה כיף יותר.:wink:

ל'

פורסם
אולי נממש את ההצעה של קפה ומאפה יגיעו עד אליך, ולאחר מכן תקבל סיבוב הרכבה על האנזו.... ואז תשפוט מה כיף יותר.:wink:

ל'

רק תודיעי לי מתי כי אני גר ברחובות, אני אבוא לקראתך לאיזור פ"ת, יש שם חוות סוסים.

אני סיבוב על האנזו, את סיבוב על הסוסה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
דווקא הבנתי שבצומת סביון ?!

עזבנו את סביון לפני מספר חודשים, הנכם מוזמנים לבקר בתחנה החדשה ברחוב גיסין 37 בפתח תיקוה (משרד הרישוי).:-P

ל'

פורסם
עזבנו את סביון לפני מספר חודשים, הנכם מוזמנים לבקר בתחנה החדשה ברחוב גיסין 37 בפתח תיקוה (משרד הרישוי).

מתדרדרים...... :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...