Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלפא רומיאו 145


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

ברצוני לקנות את האפלא 145.

עכשיו, אני מודע לכך שאם יש תקלות לעיתים הן כפולות(כידוע באלפא יש הרבה רכיבים כפולים כמו שני קרבורטורים)ולכן גם מחיר הטיפול כפול, ובכל זאת אני מעוניין ברכב הזה.

אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לתרום לי ולספר לי מה ידוע לכם על הרכב ואם יהיה שווה לקנות אותו.

מה שבטוח מבחינת נהיגה הרכב מהנה מאוד (מניסיון) :-D

205 GTI.

פורסם

רכב נחמד, איזה מנוע יש לזו שאתה מתעניין בה ? לחלק יש מנועי בוקסר ויש מאוחרות עם מנועי T-spark טוריים.

 

ההתנהגות חמימה אם כי לא נחשבת לספורטיבית ממש, אבל יש לה עיצוב נאה, אמינות סבירה לאיטלקייה ומידה מסויימת של הנאה מנהיגה במחיר נורמלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...