Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק יגרום לפקק תנועה ב 90 קמ"ש - ומה יקרה כשהניידות יורדות במחלף והפקק משתחרר....free for all כאילו ה pacecar ירד לפיטס והנאסקארס מדביקים the pedal to the metal

LOL, ענק :D

בכל מקרה, זה אפילו מטריד יותר. אתם יודעים למה? כי עד עכשיו היה ניתן לטעון שאכיפת חוקי המהירות המטופשים נועדה להכניס כסף לקופת המדינה ותו לא, וכל הסיפור הוא צביעות אומללה.

עכשיו מתברר שלא. עכשיו מתברר שהם באמת מאמינים בהתעללות בנהגים,

עוד 20 שנה - בהנחה שהמדינה הרקובה הזו תשרוד עד אז - הדבר הזה יזכר בפנתיאון הטמטום הישראלי ויופיע בכל מוסף שיסקר את הפארסות הגדולות בתולדות מדינת ישראל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה, אבל לא מדובר בעבירת תנועה ?!

למיטב ידיעתי נסיעה בנתיב השמאלי מותרת רק לצורך "עקיפה", כשבנוסף לכך הם גם גורמים בזדון להפרעה לתנועה, שהיא גם עבירה על החוק.

ניצב שחר איילון צריך לפנות את מקומו לאיש מקצוע אמיתי.

איציק

איציק, אני מתפלא עליך...

האינך יודע שלשוטרים מותר הכל?

הרי הצ'קאלקות שלהם מסנוורות, וזה לא מעניין איש.

הם נוקטים איפה ואיפה במתן דו"חות [עדיף שהאישה תנהג... רצוי שיער אדום מתולתל וסיגריה דקה...]

הם לא מקשיבים לך לפני שרושמים לך דו"ח, טענותיך לשווא.

הם רושמים דו"חות לא חוקיים, מציאים עובדות ומעוותים מציאות.

הם נוסעים בשיגרה בניגוד לחוק.

הם חונים בשגרה בניגוד לחוק.

הם יוצרים לעצמם תדמית של שוטרים ב- LA שתצטרך לפחד מהם.

הם חושבים שהם מעל החוק, ומחצינים את זה.

אלה הם עבירות חמורות יותר מעבירות תנועה.

מישהו רוצה להוסיף?

dirty old man

need love too

• אחראי פורום
פורסם

גם ככה כל נהג שחשב שהוא רואה איזה ניידת ובפרט ניידת שנוסעת 90

בנתיב הימני , גורמת לכך שכולם נהיים ילדים טובים.

כולם על 90 , מאותתים ונדיבים. אז למה צריך עוד ניידת?

מזכיר לי שאלה של קורא "אוטו" לפני איזה 13 שנה - התלונן על ניידת

פורד פיאסטה שטסה 120 קמ"ש בלי סיבה.

אז העורך (אהרונוביץ') ענה לו : "היית מעדיף שהיא תיסע 90 ותגרום לפקק ענק?"

צודק לשם שינוי...וגם מוכיח את הנקודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם ברגע שתתפוס אותם בשעת מעשה עם צילום של האירוע, והוכחה ברורה שהעברה נעשתה על ידם שלא לצורך העבודה או שהיה ארוע חריג(ולא, אירוע חריג זה לא לאכול שווארמה או פלאפל נוטף טחינה במסעדה, ולהחנות את הרכב על המדרכה היכן שאסור), הם תמיד ימצאו סיבה שאכן היה צורך לבצע את מה שביצעו ותמיד הם לא אשמים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שראיתם,לא חסכתי ביקורת לגבי הרעיון שהוא טיפשי ביסודו,אבל לא כל ביקורת צריכה להפוך לכוללנית ולקטול את המשטרה ואת כל שוטריה,יש לא מעט שוטרים עם ראש פתוח,אפילו אדיבים ושאינם מרשים לעצמם מה שאינם מאפשרים לאחרים.

אסור גם לשכוח שהשוטרים עושים בשבילנו את העבודה המלוכלכת והם אלו שצריכים להתעסק עם עבריינים ולאכוף חוקים על עם קשה עורף ובעייתי במיוחד,התעסקות רצופה שכזו דורשת לא מעט כוח נפשי וקורה ששוטרים נשברים לפעמים ומגלים התנהגות שאינה "מופתית" אבל אנחנו צריכים לבקר את הענין בפרופורציות הנכונות.

לא כל ההחלטות של קודקודי המשטרה (והמדינה כי בסופו של דבר הכל מונחת מלמעלה) הן מוצלחות,רוב השוטרים דווקא כן (מוצלחים או לפחות הם בסדר..).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חבל על זמן התגובההייתי יכול לכתוב ספר על האווילות של הממונים על שלום הציבור, אשר , לדעתי הם לא אשמים ישירות..

כל אחד מאיתנו יכול לתת דוגמא טובה להיתנהגות נכונה על הכביש!!:roll:

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

שני דברים, דבר ראשון, כשאתם רואים את זה קורה, צלמו ודווחו מיד למשטרה על רכב שנוסע בנתיב השמאלי, תנו את מספר הרכב, הם מחוייבים ברישום הדיווח, במקביל פנו לעיתונות עם התמונות והעבירות ותנו להם לבדוק האם אותן ניידות קיבלו דו"ח תנועה, ברור שהן לא יקבלו אל תצעקו, אבל ככה אולי אפשר להפסיק את התופעה הטיפשית הזאת, ובלי שום קשר, לדעתי אין מה לדאוג כי המצב יגרום לתאונה במהרה, ואז התרגיל הזה יפסק.

אתם חייבים להודות שהם לא מפסיקים לחדש ולהפתיע... תנו להם קרדיט על זה, אנשים טיפשים שמנהלים רובוטים במדים, הרובוטים האלה לא מסוגלים לבצע מחשבה, וצריך להכתיב להם כיוון מחשבה. אין מה לעשות, זה מה יש.

פורסם

הרעיון בבסיסו לא חדש.

לא אחת אני רואה ניידת של משטרת ישראל נוסעת באיטיות בנתיב הימני של כביש החוף, כשאחריה, בשני הנתיבים, גוש ענק של מכוניות - פשוט פקק.

אנשים פשוט מפחדים לעקוף את הניידת, ונוסעים במקביל אליה, כאילו כולם ילדים טובים. כשבכל מזאת מצליחים לעבור את הניידת, פתאום כל הילדים הטובים הופכים לטייסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע שיורידו את המהירות המרבית ל 15 קמ"ש (בדרכים בין עירוניות) כך שבמקרה ותהיה תאונה לא יהיו נפגעים

והממשלה תוכל לזקוף לעצמה מיגור תאונות הדרכים....

הראש היהודי ממציא לנו פטנטים

נ.ב. ו... 10 קמ"ש בעיר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
"אם המבצע מרגיז את הנהגים אז כנראה שהגיע הזמן שהם יתרגלו לנסוע במהירות הקבועה בחוק", אמר גורם במשטרת התנועה.

ולמה כשאני נוסע כחוק בכביש שלא ניתן לעקוף בו ניידת שנסעה מאחורי מהבהבת לי פתאום עם האורות וצועקים בכריזה "יונדאי כספוה רד לשוליים"???

בקיצור, ברוכים הבאים לישראל האחרת... :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ולמה כשאני נוסע כחוק בכביש שלא ניתן לעקוף בו ניידת שנסעה מאחורי מהבהבת לי פתאום עם האורות וצועקים בכריזה "יונדאי כספוה רד לשוליים"???

גילי

כנראה אתה נוהג בצורה חשודה כשאתה רואה ניידת, יש לא מעט נהגים שחושבים שכשרואים ניידת צריך לרדת ל60 קמ"ש כדי לרצות את השוטר, זה לא ממש מעניין את השוטר הוא בדרך לאוכל. זוהי מטרתו, ושמישהו ינסה לעצור אותו.

ובנוסף אין מה לפחד לעקוף ניידת משולטת, מהסיבה הפשוטה, אין הוכחה שנסעתם במהירות, בשביל דו"ח צריך להיות במארב או ניידת סמויה עם ואסקר וחבריו. בקיצור, צריך לירות עליכם עם ממל"ז בשביל דו"ח.

פורסם

ארז תשכח מזה, יתנו לך זימון למשפט על נהיגה בקלות ראש או מה שהם כבר ימציאו, אל תנסה להתחכם איתם.

כבר קרה לי ששוטר עצר אותי וצעק עלי שנסעתי מהר, אמרתי לו בסדר תוכיח לי. הוא מיד מצא לתת לי דוח על משהו טיפשי אחר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כמו שראיתם,לא חסכתי ביקורת לגבי הרעיון שהוא טיפשי ביסודו,אבל לא כל ביקורת צריכה להפוך לכוללנית ולקטול את המשטרה ואת כל שוטריה,יש לא מעט שוטרים עם ראש פתוח,אפילו אדיבים ושאינם מרשים לעצמם מה שאינם מאפשרים לאחרים.

אין לי בעיה עם השוטרים בכלל.

להפך. הם בסדר גמור, אנשים טובים כמו כולנו.

יש לי בעיה עם ה"מפקד"/"בוס" האידיוט שלהם - זה של משטרת התנועה , שאומר להם לעשות דברים מטופשים, לבזבז את כספי הציבור (משלם המיסים - אני, אתה וכל אחד אחר כאן) על רעיונות מטופשים - ומעל לזה, לגרום לשוטרים להראות מטופשים בגלל המטלות האידיוטיות שנותנים להם לעשות.

אני חושב שאפשר לפתוח שירשור דאחקות על הרעיונות הכושלים והטיפשיים של משטרת התנועה - ואולי לנסות להמר גם על הטימטום הבא ! (כמו למשל: מסוקים מקרטון עם פרוזקטור לכביש - כאילו "האח הגדול" עוקב אחריך... אפשר גם להמר על מיתקן שהוא בעצם "פלאש" שלא מחובר לשום מצלמה, סתם ככה בשביל שיעשה פלאשים ויפחיד נהגים שנוסעים בכביש... אפשר גם לשלם לסתם אזרחים בעלי-רכבים קצת כסף בתמורה לזה שיסבו את לוחיות הרישוי שלהם ללוחיות אדומות וככה אנשים יחשבו שיש אכיפה מטורפת בכבישים ויסעו לאט... ועל אותו הרעיון, אפשר אפילו להתקין צ'אקלקות על סתם רכבים של אזרחים - בשביל להרתיע אזרחים תמימים בכביש... בקיצור, אין לזה סוף).

אני רוצה לראות את החוכמולוג שאמר "אם המבצע מרגיז את הנהגים אז כנראה שהגיע הזמן שהם יתרגלו לנסוע במהירות הקבועה בחוק" נוהג לפי המהירות המותרת בחוק גם בכבישים בין עירוניים, כל יום, עם אוטו מודרני מהעשור וחצי האחרונים. מטומטם שכמותו...

אתם יודעים מה ? מעניין לדעת מה אם באמת כולם היו נוסעים 80-90 קמש בדרך בין עירונית, ולא היו נותנים בכלל דוחות על מהירות, על איזה רעיון חדש היו חושבים בשביל לחלוב את הנהגים ולהכניס עוד כסף לקופות המדינה....

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשלב הבא, כשיראו שהשיטה לא יעילה ישדרגו אותה.

יתחילו עם 2 ניידות במקביל של עגלה וסוס. (נדמה לי שהמהירות היא בערך 40 קמ"ש, אם לוקחים סוסים ממוצעים).

אח"כ יעברו ל-2 מריצות במקביל (המהירות היא בערך 30 קמ"ש, אם לוקחים שוטרים מהירים במיוחד).

wheelbarrow.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...