Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שיש מאחורי זה קצת היגיון, קשה לי להאמין שמישהו יכל לחשוב על רעיון כל כך טיפשי!!!

אפשר להסתכל על זה מהצד ההפוך: יותר ויותר אנשים יהיו עצבניים, וברגע שהם יעברו את הנידות הם ידפקו את הרייס של החיים שלהם! וככה במקום לנסוע על 100 בכביש של 90 (כמו שהם עשו עד עכשיו) הם יסעו על 150 מרוב עצבים.

כמו - כן בגלל ה"פקק" יהיו יותר תאונות של אנשים שמנסים לעקוף..

ושלא נדבר על זה שיהיו פחות נידות זמינות שבאמת יעשו משהו מועיל בכביש.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

במקום להתאים את האכיפה המשטרתית לארץ ולתושבים "מיבאים" מחו"ל רעיונות שאי אפשר לבצעם בארץ.

כמו שחבקין קודמי כבר ציין, נהגים ישראלים אינם סבלנים כלל, וברגע הראשון שהניידת תפנה את הכביש הם ילחצו על דוושת הגז יותר על מנת "להדביק" את הזמן שהם הפסידו בפקק שנוצר על ידי הניידות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודמיי צודקים והרבה אין להוסיף..

אה... השם "סוס הולנדי"...יותר מתאים "פרה (משוגעת) הולנדית"...

המשטרה צריכה לאכוף את החוק,לדאוג שהדרכים יהיו פנויות ובטוחות ולא לבצע עבירות תנועה וחסימת נתיבים,ממתי מותר לנסוע בכביש מהיר בנתיב שמאלי שלא לצורך עקיפה ובמקביל לקולגה?

אוי אוי....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני לא מבין את השטויות האלה, מצד אחד אומרים שהנתיב השמאלי מיועד לעקיפה, ואם רכב פרטי יסע בו שלא לצורך עקיפה אז כנראה יקבל דוח, אז הם מרשים לעצמם לחסום את הנתיב שמיועד לעקיפה? אני רוצה לראות מה יגיד לי שוטר אם יעצור אותי נוסע 100 בנתיב שמאלי כשאני יגיד לו: "מה הבעיה? למה שמישהו יעקוף אותי? אני נוסע לפי החוק? זה לא שאני נוסע 80 בנתיב שמאלי ומעכב את התנועה, אם מישהו רוצה לעקוף אותי במהירות כזאת אני מונע ממנו לבצע עבירה, הרי הוא העבריין תנועה לא?"

פורסם

אם היה להם שכל, היו שולחים ניידת אחת בלבד, שתפנה את הנתיב השמאלי ותשחרר את הלחץ.

אבל למה שיחשבו על דבר כזה, אה?

dirty old man

need love too

פורסם
קודמיי צודקים והרבה אין להוסיף..

אה... השם "סוס הולנדי"...יותר מתאים "פרה (משוגעת) הולנדית"...

המשטרה צריכה לאכוף את החוק,לדאוג שהדרכים יהיו פנויות ובטוחות ולא לבצע עבירות תנועה וחסימת נתיבים,ממתי מותר לנסוע בכביש מהיר בנתיב שמאלי שלא לצורך עקיפה ובמקביל לקולגה?

אוי אוי....

"עורכי-דין המתמחים בעבירות תנועה אמרו לנו הבוקר כי לטענתם קיימת בעיה חוקית בהצבת שתי ניידות תנועה במקביל, על כביש מהיר. לטענתם, הנסיעה מהווה עבירת תנועה ואם נהגים היו מבצעים אותה הם היו נעצרים ומקבלים דוח".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
וברגע הראשון שהניידת תפנה את הכביש הם ילחצו על דוושת הגז יותר על מנת "להדביק" את הזמן שהם הפסידו בפקק שנוצר על ידי הניידות.

ל'

זה קונספירציה של משטרת ישראל וחברת "פז".

ככה הנהגים יעוכבו קצת, ואחרי שהניידות יזוזו, ירוקנו את הטנק דלק שלהם בקיקים.

תאמינו או לא.

אלון.

פורסם

זה רק יגרום לפקק תנועה ב 90 קמ"ש - ומה יקרה כשהניידות יורדות במחלף והפקק משתחרר....free for all כאילו ה pacecar ירד לפיטס והנאסקארס מדביקים the pedal to the metal

שוב פעם הם ננעלו על "המהירות המותרת" ומזניחים לחלוטין את הגורמים לתאונות הקטלניות האמיתיות...

כניסה לצומת ברמזור אדום, חציית קו הפרדה רצופה, אי מתן זכות קדימה, עצירה מלאה בתמרור עצור....

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
זה קונספירציה של משטרת ישראל וחברת "פז".

ככה הנהגים יעוכבו קצת, ואחרי שהניידות יזוזו, ירוקנו את הטנק דלק שלהם בקיקים.

תאמינו או לא.

אלון.

כבר למעלה ממספר חודשים שמשטרת ישראל ומשמר הגבול מתדלקים בתחנות "סונול":roll:

ל'

פורסם

סליחה, אבל לא מדובר בעבירת תנועה ?!

למיטב ידיעתי נסיעה בנתיב השמאלי מותרת רק לצורך "עקיפה", כשבנוסף לכך הם גם גורמים בזדון להפרעה לתנועה, שהיא גם עבירה על החוק.

משטרת ישראל מנסה להילחם בתאונות הדרכים בדרך הכי קלה ופשוטה ליישום - רק חבל שהדרכים המטופשות הללו גורמות להרבה מאוד נזק מתועלת - ועוד יותר חבל שהשטיפת מוח שנעשת לציבור בעניין הזה, עובדת !

במקום שיתחילו לפמפם למוח של האזרחים את המודעות לנהיגה מתקדמת, קורסים, מגרשי החלקה... או במילים אחרות, פשוט לפמפם עוד ידע (!!!) למוח של האזרחים, מה שהם עושים שקול לנתינת "אקמול" לחולה בדלקת ריאות.

ניצב שחר איילון צריך לפנות את מקומו לאיש מקצוע אמיתי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...