Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
-STIOעם שמירה על זכויות, חזור לספסל הלימודים..

תודה על העצה, אך את ספסל הלימודים כבר עזבתי, ואת 12 שנותיי בביה"ס סיימתי כבר לפני מס' שנים טובות. :x

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה על העצה, אך את ספסל הלימודים כבר עזבתי, ואת 12 שנותיי בביה"ס סיימתי כבר לפני מס' שנים טובות. :x
אוקי ובלי בושה, יש לי סיסמא אשר מנחה אותי כבר 33 שנות נהיגה: "אין דבר כזה רישיון נהיגה, במקרה הטוב יש אישור זמני לנהיגה, אותו אפשר לאבד בצורה זו או אחרת כל רגע" ואני מתכוון לכך , כי גם אחרי 33 שנות נהיגה ובתוכם מספר שנים , נהיגה מקצועית בתנאים מיוחדים, עדיין יש לי מה ללמוד על הכביש וזה עד יומי האחרון ואני בלי בושה, מטיף זאת לאחרים.

באשר לסיבה בה כתבתי את אשר כתבתי, בדוק בשרשור, צביקה פיק מתקרב לתשובה אך לא במדויק.

בכל מקרה אין שום כוונה להעליב אלא, רק לתרום ולדרבן למעלה את איכות הנהיגה על מנת לשמור חיים.

הייתי שמח אם היו פותחים שרשור דביק.(כבר הצעתי זאת) בנושא נהיגה נכונה וחכמה, אני סבור כי יש לזה מקום בפורום בו הרכב נשמע לעיתים יותר חשוב מערך החיים.

תשאלתי כבר לא מעט שוטרים ומורי נהיגה בסוגיות כללי נהיגה מסוג זה ואחרים וקיבלתי 95% תשובות ממש מפחידות. בקרוב בני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה ואני בהחלט מודאג ...

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אמש "ראיין" ערד ניר את איילון, הטרפיק מספר אחד שלנו. בהתרפסות, בפלבול עיניים שאל אותו - מה עושים למען הפחתת כמות התאונות בדרכים. הטרפיק מדגים לו ואף מעלה וידאו של חסימת כביש 4 נתיבים ע"י 2 ניידות הנוסעות על פסי ההפרדה ופקק ענק משתרך לו מאחוריהן.... המילה "מדהים" לא מספיק חזקה על מנת לתאר את הנעשה כאן!

שואל אותו הכתבהב - האם לא כועסים הנהגים הנוסעים בפקק מאחורי הניידות? משיב לו הטרפיק - כולם צריכים להודות לנו כי אנו מביאים אותם הביתה בשלום ובבטחה...

ערד ניר הודה לו מקרב לב ובהתרגשות רבה בשם כל קורבנות עמישראל לדורותיו.

אם כל הסיטואציה הנ"ל הייתה משודרת במסגרת שידור מתיחה של 1 באפריל, או מתיחה תפלה של יגאל שילון, או כדוגמא לטיפול סנסציוני ממדינת עולם שלישי - אבל לא! זה היה אמיתי. אנו חיים בתוך זה. המדייה משתפת פעולה עם המשטרה על מנת לשמר קשרי עבודה ופרגון הדדי. הם ניזונים זה מזה. בכל מקום אחר "מערבי ושפוי" בעולם, היו עושים במדייה מ"עבודת" המשטרה שלנו קציצות. את הפוליטיקאים המושחתים שתומכים במשטרה ואף נותנים לה רעיונות מטומטמים נוספים - היו מעלים על בר-ב-קיו ציבורי. פה לא! פה לא, כי הפוליטיקאים - המשטרה - המדייה כולם רוחצים במי המדמנה האחד אצל השני ועל כן לעולם לא יהיה כאן אחרת. מה שקיים היום ילך ויגבר- ניידות קרטון? חסימת כבישים? התאבדות שוטרים על הכבישים? מרדפים עד מוות אחר אופנוענים? - הכל יהייה ויותר.

פורסם

אני מחכה לשמוע את הדיווחים בגלגל"צ.

"משה מוסר שכביש חיפה תל אביב פקוק עד אפס מקום בגלל 2 ניידות אשר נוסעות במהירות החוקית. קהל הנהגים מתבקש ליסוע בסבלנות או להיעזר בדרכים חלופיות".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...