Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא יודע איך קוראטים לזה, אבל מדובר במאין מכשיר למחובר לצינורות הואקום של המנוע ושומר על טורים סרק יציבים.

יש לי טמפרה קרבורטור, ואתם יודעים איך זה באוטו ישן - הוא מלא אילתורים שנעשו עם הזמן (כולל קיצורים בחוטים ללא איזולירבנד!!!) בכל מקרה, המאורר היה מכוון שיעבוד כל הזמן ואני סידרתי כך שידלק ויכבה לפי הצורך.

כעת הבעיה היא שהטורים יורדים כשהוא עובד (אני לא רוצה לדעת מה יקרה כשאתקן את המזגן). ישנו מן צילינדר שמחוברים אליו שני חוטים ושלושה צינורות ואקום שאמור לשמור על הטורים יציבים. הבעיה שהוא דפוק. חיפשתי בחנויות חלקי חילוף ואפילו במוסך מורשה של פיאט ושם אמור לי - עזוב. אין להשיג, אין אפילו בחברה תבטל את המערכת הזו.:evil:

הקיצר מישהו יודע איפה אפשר להשיג על אף מה שנאמר את היחידה הזו?:mm_sad:

פורסם

אהלן.

לפי מה שאני מבין מדבריך, אתה צריך סולונויד פשוט עם 3 יציאות לצינורות וואקום.

סולונויד הוא בעצם שסתום אלקטרומכאני שיש כמוהו אוניברסליים שעולים כמה עשרות שקלים, לא משהו מטורף.

ברגע שהשסתום הזה מקבל פלוס ומינוס (נניח מתי שאתה מדליק אורות או שהמאוורר נדלק, תלוי איך אתה מחבר אותו) הוא מבצע פעולה מכאנית ופותח מעבר אויר.

אותו מעבר אויר (וואקום סעפת יניקה) מחובר למגביר טורים מכאני (מעין דיאפרגמה) שמושך את הכבל גז ומעלה את הטורים...

לפני הכל צריך לבדוק שמגביר הטורים קיים ותקין. אחכ צריך לבדוק שכל הצינורות וואקום שמתחברים אליו תקינים לגמרי (גם בקצה השני של הצינורות וואקום, לא רק בחיבור לסולנויד).

אם כל הבדיקות עברו בשלום והבעיה היא רק בסולנויד, אין שום בעיה להשיג כזה חלק אצל מי שמתעסק במיזוג אויר לרכב או חלקי חשמל לרכב (חנויות חלפים וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רב!

איציק בתשעים אחוז מהפיאט טיפו והטמפרה, יחידת מגבר הטורים המקורית לא תקינה,

בגלל דיאפרגמה יבשה וקרועה, לכן רק הרכבת מגבר טורים אוניברסלי, יוכל לתפקד, אך הוא יכנס לפעולה, רק בזמן הפעלת מזגן, ולא כשמאוורר חשמלי, נכנס לפעולה!

לכן במידה והרכב רועד בעת הפעלת אורות, או מאוורר חשמלי יש להעלות מעט את הסלד סרק!

כל התגובה מכוונת לרכבים עד שנת 93 קרבורטור , ולא לפיאט טמפרה /טיפו מוזרק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...