Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במין דלת "קפיצית" כזו, המקום עצמו משמש אותי לאחסנת משקפי הראיה.

 

ה"ציר" בצד ימין נשבר ועכשיו המגירה לא נסגרת ישר. כיצד מפרקים את כל המאפרה/המצת לצורך הדבקה ? המקום בו השבר בלתי נראה ודבק 3 שניות יכול להועיל מאוד.

 

היש פה מישהו שפירק ויכול לכוון אותי אל הברגים ? ראיתי אחד בסמוך למצת עצמו, האם יש עוד ברגים או משהו שאני צריך לדעת טרם הפירוק?

פורסם

זה קל ופשוט:

פתח את דלת המאפרה, משוך המאפרה כלפי מעלה והוצא אותה. יתגלו לך עוד 4 ברגי צלב, 2 יפתחו ע"י מברג מלמעלה ו 2 נוספים ע"י המברג לכוון תא המנוע וגם הבורג החמישי, שליד המצית, מלמעלה.

הסר את מכלל בית המאפרה עם הדלת.

אני מאמין שבפרוקיות רכב תוכל להשיג מכלל כזה בזול או נסה וברר מחיר חדש בסוכנות חלפי פיאט

"מ.י.ר חלפים בע"מ" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ובקש את אלי או אבי.

איני מאמין שהדבקה תצליח.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...