Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנתניה יש את מוסך גלגלים (אפי). נמצא באיזור תעשיה הישן.

מהניסיון שלי הוא אמין מאד ומקצועי (הייתי אצלו עם כמה רכבים).

אם תרצה יותר פרטים או טלפון בפרטי.

רפי.

מצטרף להמלצה

גש לאפי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• אחראי פורום
פורסם

איזה שודדים...בכרמיאל מכון פרונטים אמין ומקצועי -

150 ש"ח והאוטו מכוון פיקס!

וזה אחרי שמכון אחר אמרו לי "500 ש"ח , זה פרונט מסובך" (!).

אני ממש לא אומר לך לבוא לכרמיאל , רק שתדעו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה לכולכם, בסוף הלכתי למוסך "גלגלים" בנתניה, הומלץ פה, ויצאתי מבסוט....

הוא אמר לי שצריך להזיז את כל הגשר הקדמי או אני לא זוכר יש לזה מילה מקצועית:) קדימה...

הראה לי הכל במחשב...הדפיס גם, הסביר לי אפילו איך הוא עושה את זה...אחלה יחס ומאוד מקצועי!

והוא אמר לי מההתחלה שבגלל שזה לא כיוון הכי פשוט (וגם לא הכי מסובך) רצה 250 ש"ח בסוף נסגר על 200 ש"ח.

תודה לכולם!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שאלה אחרונה, ובכוונה לא רציתי לפתוח שרשור נוסף, בזמן הכיוון שמתי לב שהצד הימני של הרכב מכוון בקצת יותר מעלות מהצד השמאלי, המוסכניק אמר לי שככה זה צריך להיות לפי הוראות יצרן הרכב או משהו כזה? האם זה נכון מישהו יודע? או שהוא סתם עבד עליי? והכל צריך להיות זהה צד ימין מול צד שמאל.?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...