Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות חידוש הירי של הטילים על שדרות

הייתי מעוניין לדעת מי דואג לנזקים שאולי יכולים להיווצר לרכב

כמו שאני יודע רוב החברות לא מכסות ניזקי מילחמה, אבל מצד שני זה גם לא ממש מילחמה

בקיצור חבר'ה תעשו לי קצת סדר בראש ותעזרו לי להבין איך כל ההליך הזה עובד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני חושב שיש לך הזכות לתבוע את המדינה , מס רכוש , על פגיעה ברכושך כתוצאה מפעולת טרור .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אתה אמרת בצחוק - אבל אפשר בהחלט לתבוע את הרשות, ובמידה ותזכה הכסף יחולט מתוך נכסי הרשות המוחזקים בישראל (כמו מיסים שישראל גבתה עבור הרשות ומועברים אליה מפעם לפעם)

אם כי נראה לי שהצעד המתבקש הוא כמובן לתבוע קודם כל את מס רכוש.

בכל מקרה עדיף להתייעץ בעו"ד אם יש מקרה קונקרטי... ייתכן שיש דרך מועדפת יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה מצפה לאיזו פגיעה של קאסם בקרוב?

בכל מקרה, יש חברות ביטוח שאתה כן יכול לבטח נזקי מלחמה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לך תדע לאן הדבר הזה יפול, הכיוון שלו משתנה עם הרוח

אבל זה מה שהזכרתי בכל אופן שזאת לא ממש מילחמה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

נכון - כל מה שאתה צריך זה לפנות למס רכוש למלא איזה 9 אלף טפסים....אחרי זה להביא איזה 15 אלף עדויות אההה וגם 930 ראיות - ואז בסוף בסוף ישלחו לך שמאי מטעם מס רכוש שיגיד לך שהוא מחזיר את הרכב לכביש - ואז תתחיל לריב עם מס רכוש שאתה לא מוכן ואתה הולך למשפט ואולי אולי אולי בסוף שם בקצה האחרון של ההגיון ביקום - תקבל את הכסף שמגיע לך

גם כן מדינה....שמס הכנסה צריך כסף קופצים עליך - אבל שמחלקת מס רכוש צריכה להביא לך פתאום זה לוקח חודשים.......

ותחשוב שאת התהליך הזה עובר אדם שגם ככה כולו בשביזות טוטאליות אחרי שאיבד רכוש יקר רק בגלל שהוא יהודי (ישראלי)

פורסם
נכון - כל מה שאתה צריך זה לפנות למס רכוש למלא איזה 9 אלף טפסים....אחרי זה להביא איזה 15 אלף עדויות אההה וגם 930 ראיות - ואז בסוף בסוף ישלחו לך שמאי מטעם מס רכוש שיגיד לך שהוא מחזיר את הרכב לכביש - ואז תתחיל לריב עם מס רכוש שאתה לא מוכן ואתה הולך למשפט ואולי אולי אולי בסוף שם בקצה האחרון של ההגיון ביקום - תקבל את הכסף שמגיע לך

גם כן מדינה....שמס הכנסה צריך כסף קופצים עליך - אבל שמחלקת מס רכוש צריכה להביא לך פתאום זה לוקח חודשים.......

ותחשוב שאת התהליך הזה עובר אדם שגם ככה כולו בשביזות טוטאליות אחרי שאיבד רכוש יקר רק בגלל שהוא יהודי (ישראלי)

מה שייך יהודי? הטרור לא מבחין בין דם לדם (ראו מקרה המחבל היהודי)

ובטח הקסאמים לא מבחינים מלמעלה בין אוטו של יהודי לאוטו של ערבי או נוצרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...