Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום שהתחלתי את פרוייקט שיפוץ הפלסטיקה (מה שעוד אפשר להציל smile.gif )

שמתי לב שאין לי אור במשולש אזהרה, ובפנל שליטה של המזגן...

1. איך אני מחליף מנורה בתוך המשולש אזהרה הזה?.(מתחבר אליו רק קונקטור ואני מניח שהנורה היא בתוך כל העסק...)

2. בהנחה שזה בינתיים רק מנורות שצריך להחליף בפנל שליטה של המזגן, איפה אני יכול להשיג מנורות כאלו פיציות....? (יהיה בהום סנטר?)

3.איזה חומר מומלץ לתהליך שיפוץ הפלסטיק?.. התהליך הוא:

פירוק --->הדבקה----> מילוי חורים----> שיוף ---->צביעה--->ציפוי.

אשמח לקבל ממכם המלצות לחומרים לכל אחד מהתהליכים הנ"ל.

פורסם

מנפלאות מנוע החיפוש של הפורום:

2 מתוך מספר שרשורים בענין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57072&page=2&pp=15&highlight=%E1%E5%F8%E3

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57276&highlight=%E1%E5%F8%E3

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז , ביצעתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את השרשור, החומר שבקישורים שנתת לא נותן לי אינפורמציה אפילו קרובה למה שאני צריך.

נ.ב

אני מדבר על הפנל של השליטה של המזגן\איורור...לא לוח שעונים.

פורסם

שאלה על דש-בורד של 205 -- אני חייב לקפוץ :multi:

הנורות שאתה מדבר עליהם הם כנראה נורות ללא בסיס מסוג 194.

מחירם זול למדי, ואפשר למצוא אותם בכל חנות חלפי רכב או אפילו באוטו-דיפו.

הנורה אכן נמצאת בתוך הכפתור, מאחור יש רק מחברי מתח. אגב, חשמלאי רכב גילה לי שאפשר להגיע לנורות גם ללא פירוק הדש-בורד. אפשר לפרק את הפאנל שעליהן יושבים המתגים די בקלות. אם המחשב שלי היה מחובר הייתי מנסה לחפש תמונה שתדגים, אבל...

לגבי שיפוץ החלקים - לא עדיף לקנות חדש? שיוף של כל הפינות בדש יכול להיות סיוט...

בכל מקרה, דבק מומלץ לפלסטיק צרפתי הוא דבק לפלסטיק של חברת "ביזון". קצת יקר, אבל מדביק חזק ומהר ללא שאריות.

צבע - ליעקובי יש סדרה טובה מאוד של צבעים לפלסטיק. אפשר להוסיף עליהם לכה שקופה, ואתה מסודר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מזכרון, החלפת תאורת חיווי המזגן:

את שלושת כפתורי ההפעלה של המזגן/אוורור מוצאים. (במשיכה עדינה).

מאחורי 2 מהם יש ברגים.

פותחים אותם.

מסירים את המכסה. (אם לא הספקת לפני שהוא נפל על הרצפה, אז הרם אותו מהרצפה).

מוצאים שתי נורות "רבע סיבוב" (אין לי מושג מה השם שלהן).

מוציאים אותן (ע"י רבע סיבוב).

שמים חדשות.

את הנורה של משולש האזהרה לא החלפתי, כך שאינני יכול לעזור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שאלה על דש-בורד של 205 -- אני חייב לקפוץ :multi:

הנורות שאתה מדבר עליהם הם כנראה נורות ללא בסיס מסוג 194.

מחירם זול למדי, ואפשר למצוא אותם בכל חנות חלפי רכב או אפילו באוטו-דיפו.

אחלה תודה.

הנורה אכן נמצאת בתוך הכפתור, מאחור יש רק מחברי מתח. אגב, חשמלאי רכב גילה לי שאפשר להגיע לנורות גם ללא פירוק הדש-בורד. אפשר לפרק את הפאנל שעליהן יושבים המתגים די בקלות. אם המחשב שלי היה מחובר הייתי מנסה לחפש תמונה שתדגים, אבל...

חצי דשבורד כבר מפורק ואני מחזיק כרגע את המשולש הזה ביד אך איני רואה כל דרך להגיע לנורה שבו.

לגבי שיפוץ החלקים - לא עדיף לקנות חדש? שיוף של כל הפינות בדש יכול להיות סיוט...

מצחייה חדשה - 1200 ש"ח , ועוד כל מיני חלקים מפירוקייה כל הסיפור יכול לעבור את ה1500 שקל.

:roll:

בכל מקרה, דבק מומלץ לפלסטיק צרפתי הוא דבק לפלסטיק של חברת "ביזון". קצת יקר, אבל מדביק חזק ומהר ללא שאריות.

לאחר ההדבקה אני אצטרך לעשות החלקה כלומר להגיע למצב שלא רואים סדק כאילו הפלסטיקה מעולם לא נשברה...מה מומלץ לעשות במקרה זה?...

כמובן ששיוף יהיה בלתי נמנע, כולל צבע.

צבע - ליעקובי יש סדרה טובה מאוד של צבעים לפלסטיק. אפשר להוסיף עליהם לכה שקופה, ואתה מסודר.

מעדיף ללא לכה , מחשש שהיא פשוט תתחיל להתפוצץ יום אחד.

האם חומר פחחים רגיל יעשה את העבודה באופן יחסי?

יש סיכויי הצלחה?

פורסם

לא הייתי מנסה חומר פחחים רגיל.

אתה צריך חומר שמתכווץ ומתפשט כמו פלסטיק, אחרת מהר מאוד יהיו לך שוב סדקים.

לפני כמה ימים דובר כאן בפורום על חומר "דמוי שכפטל" לפלסטיק. חפש את השרשור הזה, אולי שווה להתעסק עם זה.

כמו כן, אפשר לנסות גם סיליקון שחור. היתרון הגדול שלו הוא בכושר ההדבקה שלו ובעובדה שהוא גם גמיש, ומאפשר התכווצות והתרחבות בקלות. אבל איתו לא תוכל למלא סדקים גדולים, לפחות לא בקלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאמין שמדובר בלוקטייט...

סיליקון שחור לא מספיק טוב , ברצוני כמובן לשחזר כאילו לא היו סדקים, לא תיקון זמני עם סיליקון שחור..

כלומר לעשות ממש הדבקת השברים והסדקים ושכבה דקה מאוד של חומר שבעת שיופו וצביעה עליו הכל יראה חתיכה אחת , כאילו מעולם לא היה שבר.

• תוכן חדש...