Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה יותר מפורטת של הפרונט בעיקר צורת הסמל או השקע שבו הוא ישב ותצלומים יותר טובים של האוטו יעזרו

אבל לגבי השברולט נדמה לי שקובי צודק.... ישבתי והסתכלתי בפרטים הקטנים נראה מאוד דומה....

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכסים עם קובי שזה בוודאות לא מודל A, אבל לא מסכים שזה שברולט מ 28 - אבל אולי קרובת משפחה.

מה רואים בתמונה?

גלגלי "סיחים": אופייני ל סוף שנות העשרים - תחילת שלושים.

רדיאטור נפרד ומרובע וניצב

מכסה מנוע עם חרכים אחידים בעלי אורך זהה

צירי דלתות שקועים (לא חיצונים)

מבנה טורר 4 דלתות.

מדרכות נפרדות שאינן חלק מהמרכב.

לשברולט היו גלגלים עם detachable rims מלאים או עם חישורים עבים, כי הם חשבו שלנשים יותר קל להחליף כך את הגלגלים..

ההימור שלי - La-Salle מאזור 1929.

נמרוד

lasalle 1929.jpg

פורסם
ההימור שלי - La-Salle מאזור 1929.

לא בטוח - המבנה של הרדיאטור קצת שונה, וכך גם הפח שלפני החלון הקדמי.

מה רואים בתמונה?

גלגלי "סיחים": אופייני לסוף שנות העשרים - תחילת שלושים.

............

לשברולט היו גלגלים עם detachable rims מלאים או עם חישורים עבים, כי הם חשבו שלנשים יותר קל להחליף כך את הגלגלים..

נכון שלשברולט שאת תמונתה העלתי קודם היו גלגלים עם detachable rims, אבל כפי שרואים בתמונות המצורפות היו גם שברולטים עם גלגלי שפיצים (או "סיחים", אם אתה ירושלמי...).

התמונות האלו הן של Chevrolet 6 Tourer משנת 1931.

אח, אין כמו גוגל...

בברכה,

קובי

44243903OndxJM_ph.jpg

chevy6open31.jpg

R_1929%20Chevrolet_small.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אין מצב שזה לא השברולט [כמו בתמונה של יובל] יש פה פרטים קטנים כמו הקימור במכסה מנוע שאין בדגמים אחרים או צורה מסויימת של הרדיאטור עם שפיץ קטן לכיוון הרשת, סמל קידמי ופקק עליון בצורה מסויימת

המרחק בין המכסה מנוע לדלת נראה זהה לחלוטין לעין

קו סוף הכנף עם קו הדלת הקידמית

bbbbbbbbbbp10100453vz.jpg

פורסם

מה שזה לא יהיה, זה יהיה חתיכת דבר מגניב-לקחת אותה ולשפץ!!!!:shock::king::onfire:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בסבירות גבוהה שאני מכיר את האוטו הזה ,

זה אכן שברולט מסוף שנות העשרים או תחילת השלושים .

עומד המון שנים , מצב כללי טוב .

טייל בעבר מכמה קצוות הארץ .

מיקום נכחי - איזור המרכז - נכון משה ?

לגבי הרכב בקרית חיים .

זהו אוסטין A 50 אם אני זוכר נכון , צבע שחור , מצב מצויין למרות שהוא מוזנח ולא נסע לפחות 10 שנים . היגיע לחנייה ככה בנסיעה ועמד .

לא למכירה , הבחור מבין עיניין בתחום הרכב ויודע טוב מה הוא מחזיק .

הרכב לא מאוד נדיר אבל בהחלט מעניין ומתחילת שנות החמישים .

זהו ידידי ,

עכשיו משה ,

תאשר את האמירה שלי לגבי השברולט :-) ...............

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

זה אכן שברולט מסוף שנות העשרים או תחילת השלושים .

מיקום נכחי - איזור המרכז - נכון משה ?

עכשיו משה ,

תאשר את האמירה שלי לגבי השברולט :-) ...............

ביי

דרור .

לא מאשר את האמירות שנאמרות כאן, ברגע שאוכל אמסור את המיקום.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אני תמיד תוהה מה הסודיות המחורטטת הזאת תמיד בקשר למכוניות בשיפוץ...

מה הבעיה להגיע באיזה עיר האוטו עומד? נראה לך שמישהו ילך בית בית ויחפש את הרכב נו באמת...

הרכב נראה שיש לו פוטנציאל אם הוא שברולט זה יחסית ברכה כי החלקים יהיו דיי נפוצים בארה"ב אבל עדיין חלקים לשנים האלה יחסית יקרים שיפוץ טוב לא יעלה מעט

פורסם
אני תמיד תוהה מה הסודיות המחורטטת הזאת תמיד בקשר למכוניות בשיפוץ...

מה הבעיה להגיע באיזה עיר האוטו עומד? נראה לך שמישהו ילך בית בית ויחפש את הרכב נו באמת...

הסודיות היא פשוט צנעת הפרט ונימוס בסיסי. אם אדם כותב על רכב שאינו רכבו הפרטי, אין לו זכות לחשוף את פרטיו של הבעלים.

אם מדובר בישובים קטנים, לא קשה לדעת מי הוא "שוטה הכפר" שיחזיק כאלו דברים בבית. ולא תמיד הבעלים רוצה שכל השכנים, הנושים, הגרושה או כל נודניק ומחפש מציאות יידעו מה יש לו בחצר.

זכותו של כל אדם להחליט בעצמו מה הוא מספר על עצמו ומה לא, וחובתו של כל אדם לכבד את זה ולא לכתוב עליו באינטרנט.

פורסם
הסודיות היא פשוט צנעת הפרט ונימוס בסיסי. אם אדם כותב על רכב שאינו רכבו הפרטי, אין לו זכות לחשוף את פרטיו של הבעלים.

אם מדובר בישובים קטנים, לא קשה לדעת מי הוא "שוטה הכפר" שיחזיק כאלו דברים בבית. ולא תמיד הבעלים רוצה שכל השכנים, הנושים, הגרושה או כל נודניק ומחפש מציאות יידעו מה יש לו בחצר.

זכותו של כל אדם להחליט בעצמו מה הוא מספר על עצמו ומה לא, וחובתו של כל אדם לכבד את זה ולא לכתוב עליו באינטרנט.

אישלולית יקר

אהבתי את ערך צנעת הפרט שהדגשת פה! מה לגבי שיוויון מעמדות???, מה עם למשל היה מדובר בשוטת הכפר והגרוש שלה??? זה שציינת את האפשרות "נודניק" בלשון זכר לא מאזן את זה.

bra1.JPG

שמע אין בכוונתי לעמוד בראש חוצות ולשרוף חזיות (הן יקרות מדיי, וחוץ מזה קריר בחוץ) אולם אם כבר דרך ארץ אז עד הסוף.

bra8.JPG

שבת שלום

אירית

פורסם

יהיה קשה למצוא את שוטה הכפר ב"איזור המרכז" .... (כפי שדרור כתב)...

גם אני לא מצליח להבין את הסודיות והחשאיות הזו (אם כל הכבוד לצנעת הפרט).

מידור אינפורמציה טוב לצבא. החשאיות גוררת יחסי חשדנות כלפי אספנים אחרים.

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

• תוכן חדש...