Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהקשר לתגובה האחרונה שלך, אילן, אני חייב להגיב.

האמת שאני די מופתע מהתגובה הזאת כי בדר"כ אני חושב שאתה כותב לעניין.

 

העובדה שלא נהגת (גם אני) על הGTI לא יכולה לגרום להמליץ על המכונית הזאת. כבר כתבתי בשירשור אחר (CIVIC VTI) שאני מעדיף להעזר (במקרה שאני לא נהגתי על המכונית) בכאלו שכן נסעו ובעיקר השוואה, למול מי שרק ישב ברכב, הינה לכל היותר מגוחכת.

לא יעזור כלום, הגולף החדשה, למרות שהיא טובה משמעותית מהדגם הקודם (ממש לא קשה) עדיין לא שברה איזהוא שיאים חדשים ובחלק גדול מהמבחנים שאני מכיר היא הפסידה וכנראה בצדק.

עד כמה שקשה לך להודות בכך, מאז גולף MK2 רוב הגולפים הספורטיבים היו נחותים מהמתחרות ופשוט לא מהנות לנהיגה.

 

גם הקביעה של ההשואה עפ"י ארץ יצור (איטלקי כן אמריקאי לא) הינה מגוחכת ולא עומדת במבחן המציאות. חיבים להשוואת השוואה רק עפ"י נסיעה במכונית ולא לפי תווית ארץ המוצר. דבר זה מזכיר לי את הזילזול שהיה בשנות השבעים והשמונים באירופה, לגבי היכולות הספורטיבים של היצרנים היפנים, שבמבחן הזמן, הראו שרק כשהם (הכוונה ליצרן) רוצים הם מנפקים מכוניות שמביישות את כל המתחרות, יצרנים כמו סובארו, מיצובישי, הונדה, טויטה וניסן הוכיחו את דברי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז בוא ואספר לך גם סיפור. בכל המגזינים בהן נבחנה ה-EVO8, נכתב עליה שהיא אכן נפלאה לנהיגה, וזה בגלל העובדה הפשוטה שאותם כתבי רכב נהגו עליה לאורך קילומטרים רבים בכבישים מפותלים והתרשמו מ-א-ו-ד מיכולותיה. זה שאתה, אילן טורבו היקר, נהגת עליה קצת והחלטת שהיא לא מספיק חזקה בשבילך (ועל זה, כמיטב זכרוני, כל הביקורת שלך) - שיהיה. אני, ברשותך, למרות שלא זכיתי לנהוג ב-EVO, אעדיף לקבל את דעתם של כל כתבי הרכב (ונהגי הראלי) שנהגו על האוטו בארץ והתרשמו עמוקות. (שלא לדבר על כתבים מחו"ל)

 

אז העיתונות לא משלה אותך ולא בטיח. אם האוטו מכוער, לא מאובזר, בעל איכות הרכבה וחומרים בינונית וכן הלאה - זה בהחלט ייכתב. אבל אם הוא הכי הרבה כיף לשקל שאפשר לקנות בארץ, זה בהחלט ייכתב גם כן. וזה שאתה לא חושב ככה, אולי מוכיח מדוע אינך עיתונאי רכב.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני קצת משוחד-קשה לי מאוד לראות פורד GT, ו/או נובל עומדות פח מול פח ,ליד היצירה הזו שראיתיה אין ספור פעמים בגרמניה,

 

האם ראית את הפרארי והפורד GT אחת ליד השנייה? נסעת בשתיהן? נהגת? לא. אם כך, אז אתה יכול להגיד את דעתך הרגשנית מכאן ועד הודעה חדשה (תרתי משמע) אבל היא באמת חסרת ערך ולא עומדת ביחס לנתונים.

 

ובקשר לנובל - להזכירך היא עמדה מול לוטוס, לא מול יצירה איטלקית או מה שלא תרצה. ועכשיו אנא ספר לי, מה מותר לוטוס מן הנובל? (על משקל מה מותר האדם מן הבהמה)

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וזה שאתה לא חושב ככה, אולי מוכיח מדוע אינך עיתונאי רכב.

 

רוני

רוני אני מצדיק אותך בעמדתך , אבל המשפט הזה לא במקום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה - אולי אתה צודק והמשפט לא במקום, ועל כך אני מתנצל, אבל יואיל גם אילן להתנצל על המשפט שלו, בו הוא אומר שאני חי בבועה וניזון ממגזינים. להגיד דבר כזה על מישהו שכותב במגזין רכב זה פיקפוק באמינותו/מקצועיותו, ועם כל הכבוד, אם אתם מפקפקים, תנו הוכחות.

 

ובנוגע ל-2. - אילן, אתה אולי נהגת ב-EVO לפני חלק מהכתבים, אבל זה לא משנה דבר. אם אתה חושב שכתבי רכב מושפעים מכתבות, אז חוסר האמון שלך בעיתונאות הרכב הוא כנראה בסיסי מאוד, ועל כך אין לי מה להוסיף מלבד - תמשיך לחיות באשליות. חוצמזה, אתה שב ומוכיח את עמדתי - כל שטענת כנגד המכונית הוא שהיא הרגישה חלשה לטעמך. כל השאר היה בהחלט לטובתה. אם הטענה הזו משמעה ביטול כל שאר ההתרשמויות לכדי משהו שהתוצאה הסופית שלו היא "האוטו לא מרשים" - שיהיה. זו דעתך ואני רשאי לא לקבל אותה. כל שאני עושה הוא להביע פליאה על כך שדעתך זו היא מנוגדת לדעת 99 אחוז מכתבי הרכב בארץ ובעולם.

 

עריכה: עכשיו קראתי שוב את הכתבה שלך - כתבת שם שהיא מייצרת תאוצות יפות ומכובדות, אז תזכיר לי, על מה אנחנו מתווכחים שוב?

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אישפוז התיחסתי לבחירה של אוטוקאר- ממה שאתה כותב לי כתגובה,

מראה כי אתה הבעת דעה על -סמך קריאת מגזין ולא על סמך עצמך.

אתה עוד "שבוי" בעולם החוברות, ולא יצאת מה"בועה".

אולי זה הגיל- אני לא מתחרמן מ"ברזלים" קיצוניים נוסח נובל ו/לוטוס קייטרהם.

אני מעדיף בעשרות מונים עליהן אסטון מרטין-תקרא לזה אולי בגרות-או כנראה

הזדקנתי.

דברי נאמרו ברוח טובה.

בכבוד רב

אילן פ.

אודה לך אם תראה לי איפה הבעתי דעה בעד או נגד הבחירות של מגזין אוטוקאר.

אני אישית לא הבעתי שום דעה נחרצת על אף אחד מהרכבים ברשימה מפני שאני לא חושב שאני יודע טוב יותר מכתבי העיתון, שהעבירו את הרכבים בחינה די רצינית. אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהם וזאת על סמך מידע חלקי, הרבה סטיגמות ואמוציות, צפיה בהן במסלול והזלת ריר בתחנות דלק. זה נראה לך בוגר ורציני?

לא הייתי חולם להתייחס לצורת קבלת ההחלטות שגורמת לך להתייחס לרכב מסויים כאל חתיכת ברזל ולרכב אחר כאל מושא תשוקה אירוטי כאל בגרות או הזדקנות.

זה לא נורא. אובייקטיביות היא לא חובה למי שלא מחזיק בתעודת עיתונאי. אני אישית אעדיף איטלקיה מתפרקת בת שלושים על צרפתיה חדשה עם פי שתיים כח ופי חמש אחיזה. אבל לא אנסה לטעון שזו האמת הצרופה במובנה האריסטוטלי, ובוודאי לא אטען לטעות במבחן היפותטי בין המכוניות האלו.

הצעה ידידותית לי אליך - קח כמה דקות שקט וחפש חומר על הקשר בין סובייקטיביזם מטאפיזי לריאליזם. זה חומר קצת יותר קשה לקריאה ממגזיני רכב אבל מאיר עיניים. אני חושב שכל אדם שכותב (החל מנובלות וכלה במכתבי תלונה) צריך שההבחנה הזו תעמוד לנגד עיניו.

אז אל תהיה כזה החלטי, אתה לא גורו בהתהוות רק בגלל שראית מזראטי בתחנת דלק.

אותי עקפו בשבוע שעבר גם פרארי 456 וגם בנטלי GT על האוטוסטראדה בין גנואה למילאנו ואתה לא רואה אותי מחליט נחרצות מי מהן מכונית טובה יותר רק כדי להשוויץ שראיתי אותן. קרא לזה בגרות, קרא לזה פסיכומטרי, קרא לזה איך שאתה רוצה. אני קורא לזה פרופורציות וביקורת עצמית מינימלית.

פורסם

תעשו כמה חיפושים להשוואות במגזיני רכב -על הEVO כותבים שהיא טובה על המסלול אבל היא בהמה לחיות איתה על הכביש (בניגוד לניסן 350 למשל)

הפורד GT ניצחה מספר פעמים את הפרארי ופורש,יש מספיק אתרים בעולם שעשו את ההשואה הזו והגיעו למסקנות האלו ,אחרי קריאת המאמרים תבינו שזה לא כזה טירוף שפורד שוב ניצחו את פרארי.(יש פה מישהו שעשה את המבחן הזה בעצמו?...)

פורסם

אגב, למי שלא יצא להסתכל לתוך קרביה של הפורד GT (אני מניח שמדובר בכל מי שהגיב פה), מדובר ביצירת אומנות ללא ספק, מכונית כביש שבנויה כמו מכונית מסלול.

תמונות לא עושות עימה צדק.

 

מוטי.

פורסם
אגב, למי שלא יצא להסתכל לתוך קרביה של הפורד GT (אני מניח שמדובר בכל מי שהגיב פה), מדובר ביצירת אומנות ללא ספק, מכונית כביש שבנויה כמו מכונית מסלול.

תמונות לא עושות עימה צדק.

 

מוטי.

מה אתה מבין ?

 

אין על פרארי . נקודה .

 

אם אילן טורבו 4 מושן אינטגרלה CC gt אינג'קשן כתב , אז מי אתה שתערער והגיע באמת הזמן שתצא מהבועה שלך !

 

:lol:

 

סליחה . הייתי חייב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים


×
×
  • תוכן חדש...