Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עבר הצום ומה עשיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרצל המקורי היה במקור הונגרי

אבל אחת העבודות הראשונות שלו היייתה עיתונאי בוינה ...

צודק.

טעות טועים טעינו...;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקווה שמאיר פדר וחגית מסר ירון עדיין לא הרגו אותך לגמרי.

זה עובר בסוף תאמין לי. ואם לוקחים גם תקשורת בתור התמחות אז תהיה מוכן - אותות אקראיים ורעש זה לא הכי קשה בתואר....

ואתה תראה את זה ביום כיפור הבא.... :wink:

בוא נגיד שזאת לא הפעם הראשונה שאני לוקח את הקורס הזה וכנראה שגם לא האחרונה :roll:

שלא לדבר על כך שנכשלתי בכל מה שלקחתי בתקשורת, ועזבתי את המסלול המחורבן הזה.

דווקא בקורס הראשון זה זמיר וחגית , ובקורס השני בסמסטר קיץ, מרצה אחר לגמרי שנותן מבחנים קשים אף יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יודע מה ? המשפט הזה מכעיס אותי.

לפי דבריך שנאת חינם אסורה כלפי יהודים.

אבל אם הוא לא יהודי? אם הוא נורבגי אז שנאת חינם זה בסדר ? אם הוא צרפתי ? או שומו שמיים - ערבי ?

מי שלא שונא מישהו בגלל שהוא יהודי הוא בעיני הכופר הכי גדול שיש.

הוא בד"כ גם זה שהכי שונא עמים אחרים רק בגלל שהם... עמים אחרים.

זה לא משתמע מדברי.

אני חייב לאהוב כל יהודי שלא עשה לי דבר רע אישית, וזכותי לא לאהוב, או יותר נכון להיות אדיש לגויים אבל לא בהכרח לשנוא אותם.

והעיקר שנשמור על הומור בריא ולא פוגע.

פורסם
אישפוז היקר

1.שוב אני צריך להסביר גם לך...אתה לא מכיר אותי ואני לא אותך אז בבקשה אל תתן סטיגמות לאנשים שאתה לא מכיר.

2.באמת אבל באמת אין לי שום רצון גם להכיר אותך...אני פה בשביל ענייני רכב.

3.אכן צודק ואין לי מה להגיד.

4.אל תגיד לי שקומפי ואתה דיברתם בצורה נאה כי באמת שזה לא ככה.

יחס גורר יחס.

5.אמן

יום טוב.

יוסי חמודי ,

מי שמסביר כאן , לפחות בענייני התנהגות - זה אנחנו, לא אתה. תחסוך מאיתנו.

אם לא מקובל עליך , אתה מוזמן להפסיק לכתוב. אם קשה לך , אפשר לעזור . :idea:

פורסם

לא צמתי !!

הייתי בבסיס, בתפקיד מיום כיפור ועד היום.

צמתי בחיי רק פעמיים בשביל הכיף ובשביל להוכיח לעצמי שאני יכול.

בעיניי, צום לכיפור חטאים שעושים כל השנה זה צביעות.. (יום ניקיון של המצפון למעשה)

אני מכבד את כל הצמים והמסורתיים למינהם, לוחץ להם את היד, ומאחל שנה טובה וגמר חתימה טובה.

אני מכבד גם את אלה שלא צמים, אבל לא מעביר איתם חוויות ודאחקות על הסנדוויצ'ים שאכלו ביום כיפור.

ואני שם את ה-ז*%ן שלי על אנשים כמו מק'יוסי וחבריו שמעיזים לקרוא לי כופר/גוי/טיפש ושאר הברכות..

אבל להגיב בשרשור שבן אדם יהודי פתח ושאל את אחיו היהודים

אישפוז- צרף את זה לתחרות המשפטים ההזויים בפורום (תחת הכותרת: ליהודים בלבד!)

יוסי, אתה מתיימר להיות צדיק ושומר של תרבות העם היהודי? בושה לנו וחרפה לנו....

עדיף להיות חוטא ונואף!!!

אמיר.

פורסם

מי שלא צם ביום כיפור הוא לא כופר,חס וחלילה.

ההגדרה של המושג "כופר" בדת היהודית אינה אדם שחוטא בלבד,אלא אדם שחוטא ,מחטיא ומסית אחרים לעזוב את הדת וגורם לאחרים לפקפק באמינותה,זהו הכופר.

אדם באמונתו יחיה,חיה ותן לחיות זה מה שאני אומר,אבל כמו שטענתי לפני ,בכל זאת זה לא יפה להתרברב מול הצמים ולעשות "חגיגה" מזה שאתם לא צמים, זה הכל.

פורסם

אדם באמונתו יחיה,חיה ותן לחיות זה מה שאני אומר,אבל כמו שטענתי לפני ,בכל זאת זה לא יפה להתרברב מול הצמים ולעשות "חגיגה" מזה שאתם לא צמים, זה הכל.

:-):mm_yeah:

על זה בדיוק הייתה כל "המהומה"

וכמובן איש איש באמונתו יחיה , מה שחשוב זה להיות בן אדם , עם כל המשתמע מכך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מי שלא צם ביום כיפור הוא לא כופר,חס וחלילה.

ההגדרה של המושג "כופר" בדת היהודית אינה אדם שחוטא בלבד,אלא אדם שחוטא ,מחטיא ומסית אחרים לעזוב את הדת וגורם לאחרים לפקפק באמינותה,זהו הכופר.

וואוו איזה שרשור הזוי ....

אני יתחיל בהגדרה לכופר ,או "כופר בעיקר " כמו שנהוג להגיד במקור.

כופר הוא מי שלא מאמין בבסיס של עיניין מסויים ,לכן מי שכופר ביהדות צריך לא להאמין בכך שאלוהים נתן תורה למשה.

זה אומר שלוש דברים :

1 כל מי שלא מאמין באלוהים =כופר

2 כל מי שלא מאמין שמשה היה קיים =כופר

3 מי שמאמין שיש אלוהים ומשה היה קיים אבל שהם לא ביצעו העברת בעלות על לוחות הברית (MK2)

גם הוא כופר.

זאת אומרת שכל מי שמעולם לא התריח את עצמו בשאלות אלה הוא לא כופר הוא סתם חיי את חייו או זרקן .

אני אישית חונכתי בחינוך דתי וחקרתי ולמדתי וגיליתי שאני פשוט לא מאמין בהעברת הבעלות בינהם.

אז מה ? אני צריך להתביייש ?

אולי מי שכל השנה עושה דברים שנגד המצפון שלו צריך להתבייש ?

אולי כל מי שצם ומתוך בורות חושב שזה מה שיכפר לו צריך להתבייש?(היהדות איננה דת סגפנית-לצום יש מטרה של חידוד העיסוק בתפילה )

אולי כל מי שטען בשירשור הזה שמי שלא צם יש לו חסך בציונות ילך וילמד איך חיו כאן רוב קובעי גבולות המדינה (רמז =קיבוצניקים ומושבים )ובנתיים יתבייש לו על בורותו?

ולמה אם אני אומר שלא צמתי זה חייב להתפרש כדווקא?

ולמה אם אני לא מאמין במה שאתם מאמינים אסור לי להגיד את זה ?

בקיצור כל מי שצם אבל גלש באינטרנט /כל חילול אחר של יום כיפור הוא בדיוק צדיק יסוד עולם ,לאומת זאת מי שאכל אבל עשה עם עצמו חשבון נפש (בלי קשר לתאריך ,פשוט יש אווירה כזו) לדעתי אדם הרבה יותר טוב.

אחלה שנה שתהייה לכולם ,עם או בלי אלוהים ושות'

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם כבר מדברים על כופרים - אני הכופרת הגדולה מכולן.... :p

חזרתי היום מתורכיה אחרי שהייתי שם כל השבוע האחרון. את יום כיפור ביליתי בחמאם התורכי במסאז'ים ופילינגים למיניהם. אחרי הכל נסעתי למרכז בודרום (העיר שבה שהיתי) ודפקתי קבב תורכי חבל על הזמן.

קיצר - כיף לא להיות בארץ ביום כיפור :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ואני שם את ה-ז*%ן שלי על אנשים כמו מק'יוסי וחבריו שמעיזים לקרוא לי כופר/גוי/טיפש ושאר הברכות..

אישפוז- צרף את זה לתחרות המשפטים ההזויים בפורום (תחת הכותרת: ליהודים בלבד!)

יוסי, אתה מתיימר להיות צדיק ושומר של תרבות העם היהודי? בושה לנו וחרפה לנו....

עדיף להיות חוטא ונואף!!!

אמיר.

גם אני שם עליך זין של חמור אז מה? (יסלחו לי הצדיקים שבנינו).

לא אמרתי ואני מצטער אם הובנתי לא נכונה שכל מי שלא צם הוא למעשה כופר! רוצה לדעת מי הוא כופר לדעתי?! קרא את ההודעה הקודמת שלי שוב! ושוב! ושוב! עד שתבין.

פשוט יש אנשים פה שחצו יותר מדיי קווים אדומים, מה לעשות. יש לי חיים, אין לי כוח לצטט לכם אחד אחד. פשוט תעברו לעמוד הראשון ותראו מה הלך פה בהתחלה.

אני באמת לא רוצה ולא מעוניין להגרר לוויכוחים האלה! לא בשביל זה נרשמתי לפורום מוטוריקה!

בפעם הבאה, נכבדיי המנהלים וBMW, צריך לדעת קצת לסנן תגובות או לצנזר לפני שמישהו יורד לפסים אישיים כמו המצוטט הנ"ל.

לא רוצה להכיר אותך לא מכיר אותך ולא מזיז לי אם צמת מצידי תאכל חזיר גם ותחנק איתו. אבל אל תעשה את זה ליד אנשים שכן צמים, דווקא בכיפור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...