Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי שאלה בקשר לשלילת רשיון....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ברוב טיפשותי שללו את רשיון הנהיגה שלי ...בגלל מהירות בדרך עירונית נסעתי 117 בכביש של 85...זאת אומרת 32 מעל המותר...

תפסו אותי דרך ליזר...ושללו לי במקום לחודש + מישפט...

עכשיו שמעתי הרבה דעות ורובם אמרו לי שכדי לקחת עודך דין..לפי דעתכם המצב הזה צורך עורך דין..?

מה העונש שבדרך כלל מקבלים על דבר כזה בבית המשפט..?

עכשיו דיברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שאם לא רשמו בדוח את המרחק ממנו תפסו אותי אז רוב הסיכויים שאני יצא מזה בלי שלילה נוספת...

אז בדקתי בדוח ובאמת לא רשום את המרחק..לא בדוח של זאת שתפסה אותי עם הליזר וגם לא הקצין שבא אחרי זה...

אבל בלי קשר היא הראת לי מאיזה מרחק היא תפסה אותי..זה היה 217 אבל היא לא רשמה את זה בדוח...

אז מה אתם אומרים זה נכון..?

מחכה לתשובה תודה מראש לעונים ובבקשה בלי הטפות מוסר קיבלתי מספיק באבא שלי...

פורסם

דבר אחד חשוב לא ציינת: אתה נהג חדש?

אם כן, לצערך, בנוסף לקנס ולשלילה (אם תהיה) אתה תצטרך לעבור תאוריה וטסט מחדש.

אני ממליץ לך לקחת עורך דין- אולי הוא יכול למזער את העונש שתקבל.

פורסם

לא הרבה יודעים... אבל,

כשעושים עבירות מסוג זה או בכלל, תמיד בהתחלה המשטרה מתערבת מתוך חובתה. לאחר מכן היא מחליטה מה לעשות בנידון ואילו עונשים לתת...

אבל מה שקורה אחרי זה, אחרי שכולך כבר שמח אחרי איזה שלילה וכדומה אתה רוצה כבר לקבל את הרישיון שלך בחזרה אתה צריך ללכת למשרד הרישוי לעשות רישיון שמני ושם אומרים לך שמע חמוד אתה נהג חדש אז בוא תשלם לנו עוד כסף ותעשה תיאוריה חוזרת שתחדש לך את הנהג חדש לשנתיים נוספות ותמשיך להיות צ'ונג על הכביש.....

ולפי דעתי לא צריך שום עורך דין במקרה שלך, אני נקלעתי לתאונה קטנה שבה היה פצוע יחיד באשמתי וקיבלתי שלילה לחודשיים (ועוד אמרו לי שיצאתי בזול) + תיאוריה של משרד הרישוי, קח את העונש שתקבל מהשופט כמו גדול תעבור אותו וזהו... חבל על הכסף של העורך דין (בעתיד הוא יכול לשמש אותך לדלק....)

בן כמה אתה בכלל??? וכמה זמן יש לך רישיון???

Polo 2012

פורסם

אם תפסו אותך ממרחק גדול מ- 300 מטר - אתה אמור לצאת זכאי.

אבל אל תנסה ללכת למשפט בלי עו"ד.

אולי יש אפשרות לחסוך כסף על עו"ד, כי הליך של משפט הוא דו שלבי -

שלב ראשון - הקראה - אתה מופיע למשפט ורק אומר אם אתה מודה או לא.

אם אתה מודה - קובעים עונש בו במקום.

אם אתה לא מודה - קובעים תאריך לדיון הוכחות.

לדעתי - אין סיכוי שהשוטר יזכור את המרחק, אבל יכול להיות שזה רשום איפה שהוא.

מה שאפשר לעשות זה להתייצב להקראה ללא עו"ד, לכפור באשמה, ולדבר עם התובעת אחרי הדיון. כשאתה מדבר עם התובעת, אתה יכול להגיד לה שמדדו אותך ממרחק גדול מ-300 מטר, והיא תבדוק ותראה אם זה רשום איפה שהוא. יכול להיות שבמצב הזה היא תבקש לבטל את האישום.

אם היא מבטלת את האישום - הרווחת.

אם לא - קח עו"ד בהקדם האפשרי.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לצערי....אני נהג חדש ..אני על הכביש 7 חודשים בערך..אני בן 18 וקצת..

עכשיו יש לי כמה שאלות..

אם לא רשום המרחק ממנו הליזר תפס אותי לא בשני הדוחות אז הוא לא רשום לא?...הוא יכול להיות רשום בעוד מקום כשלהו...ואם כן אני יכול להגיע אילו איכשהו.?

ולא הבנתי את הקטע של המשפט ..אני בא למשפט ...אם אני מודה(מה אתם מציעים להודות או לא?..כי בעיקרון ליזר יכול לטעות ועוד בעיקר במרחק גדול והיה הרבה תנועה ברגע שתפסו אותי..)ואז הוא נותן לי את העונש במקום לא?..

ואם אני לא מודה אז מה קורה?..לוקחים לי את הרשיון עד לבירור הבא או לא..?וכמה זמן זה בערך עד הבירור הבא..?

תודה רבה על התגובות.

פורסם

אף פעם אל תודה,

להפך, תכחיש..

תגיד 'שלך תדע אם הלייזר לא העלה באיזה 5-10 קמ"ש'

או תגיד שבכלל בסקאלה שלך ראית שאתה על .. נגיד.. 100 קמ"ש , אבל הכביש היה ריק,

תראה אני לא בא להצדיק אותך, ואני מקווה שה 117 קמ"ש לא היו מסכנים אף אחד,

כי נכון יש היום כבישים שרשום בתמרור מהירות כזאת נמוכה שאין מצב לנסות לנסוע בא,

לדוגמא:ליד הבית שלי יש כביש שמצויין בו 70קמ"ש , אך 90 אחוז מהנהגים נוסעים מעל 100, בדוק.

כל יום אני נוסע שם, ואנ נוסע על 90+

ועוד מכוניות עוקפות אותי.

ואם איני טועה מותר היום מעל כמה אחוזים מהמצויין בתמרור (לא בטוח)..

פורסם

קח עו"ד, הוא גם ידאג שיחזירו לך את הרשיון מיידית, וגם ידע לענות על שאר שאלותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אף פעם אל תודה,

להפך, תכחיש..

תגיד 'שלך תדע אם הלייזר לא העלה באיזה 5-10 קמ"ש'

או תגיד שבכלל בסקאלה שלך ראית שאתה על .. נגיד.. 100 קמ"ש , אבל הכביש היה ריק,

תראה אני לא בא להצדיק אותך, ואני מקווה שה 117 קמ"ש לא היו מסכנים אף אחד,

כי נכון יש היום כבישים שרשום בתמרור מהירות כזאת נמוכה שאין מצב לנסות לנסוע בא,

לדוגמא:ליד הבית שלי יש כביש שמצויין בו 70קמ"ש , אך 90 אחוז מהנהגים נוסעים מעל 100, בדוק.

כל יום אני נוסע שם, ואנ נוסע על 90+

ועוד מכוניות עוקפות אותי.

ואם איני טועה מותר היום מעל כמה אחוזים מהמצויין בתמרור (לא בטוח)..

מצד אחד אתה אומר לו להכחיש, מצד שאני אתה אומר לו להגיד "נסעתי 100" , חשבת על אולי להגיד "נסעתי כחוק" ? לתת מספר = דבילי , מכיון שאם נתת מספר, זתומרת שחשבת על המספר הזה, ואם חשבת על המספר הזה, הוא מפוברק.

נסעתי כחוק, כמו שאני תמיד נוסע - תשובה טובה.

פורסם
אבל לא עניתם לי על השאלה של האם יש עוד מקום שבו יכול להיות רשום המרחק ממנו תפסו אותי..???
ישנם טפסים נוספים שבמקרה כזה השוטרים אינם מחויבים למלא אבל יש להם דברים נוספים שיש צורך לציין הם יכולים לרשום שם. לצערך, אני בספק אם מישהו יהייה מוכן להציג בפניך את הטפסים האלה שלא במשפט, אלא אם כן יש לך מישהו שאתה מכיר בתחנה ואז הוא יוכל להוציא לך עותקים.
פורסם

סביר להניח שיידרשו ממנו את המהירות בה הוא נסע..., ואז מה הוא יגיד ?

:???:

שהוא לא עבר את המהירות המותרת לפי החוק בשום זמן של הנסיעה, במקרה הזה 85 קמ"ש

פורסם

סביר להניח שיידרשו ממנו את המהירות בה הוא נסע..., ואז מה הוא יגיד ?

:???:

מה הוא יגיד ?

כחוק !

החוק מורה לי על נסיעה של X קמ"ש ונסעתי כפוף לחוק זה ! כפי שאני עושה תמיד !

פורסם

היה לי מקרה כזה אבל זה היה לפני כשלוש שנים נסעתי ו תפסו אותי על 143 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש שללו לי רישיון במקום לחודש ונתנו לי הזמנה ל בית משפט. הלכתי לבית משפת בלי עורך דין דיברתי שם הרבה, שזה לא הייתי אני ו שנסעתי כמו שצריך ושהייתה מכונית עלידי שעקפה אותי מהר ו יצא ביציאה הקרובה! ב קיצור סוף אמרו לי אם אתה אומר מצדיק את אשמתך הכל יהיה בסדר. הסכמתי נתנו לי 1500 שקל כנס ו זהו!

הייתי נהג חדש! בן18 וקצת אבל זה היה מקרה שלי!

פורסם

אל מה אתם מתמקחים, אחרי התאונה המדוברת בלוד.

תגיד תודה על חזרתך הבייתה בשלום, שלם את המוטל עליך ולהבא, אולי פשוט תרגע. הרי אתה מודה בעבירה. בסטה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...