Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה נעים מאוד להכיר... אני דיי חדש בכלל בקטע של מערכות לרכב זה התחיל אבל ממש לעניין אותי וסתם לתחביב קניתי מספר חלקים אני רוצה שתתנו לי חוות דעת...

רמקולים 1000 וואט 6*9 עם 8 טווטרים מובנים של R&Y (מישהו מכיר אותם? אם כן איך הם?)

מגבר 1600 וואט של First Austria ארבעה ערוצים

סאבוופר 8 אינץ' 400 וואט 250 RMS גם הוא של First Austria

2 טווטרים 500 וואט של חברת R&Y

וקיבלתי עוד זוג רמקולים 240 וואט, וזוג רמקולים 120 וואט מתנה!!!

כל זה קניתי מהאינטרנט ב550 שקל עם משלוח...

עכשיו השאלה שלי אליכם מה אתם אומרים על כל זה? שווה את הכסף? איך החברות האלה? ואתם יודעים כל הדברים הנחוצים לי לדעת אולי לעשות משהו שישפר וכאלה אני רואה שאתם ממש מבינים פה... (ואם מישהו באמת מוכן לתת לי חוות דעת רצינית שיפנה אליי אני יביא לו עוד פרטים טכניים של המוצרים כמו טווחים התנגדות וכולה...)

והבעיה למרות שהיא כבר לא ממש בעיה יש לי סיטרואן סי 5 הכל ממוחשב שם אז אמרו לי שאין לי יציאות של rca אז גם קניתי מתאם מיוחד שעלה לי לבד 150 שקל...

פורסם

חחחחח את האמת שכבר קיבלתי את המשלוח והלכתי איתו לחבר שהוא במקרה מתקין מערכות באזור והוא אמר לי שמע את האמת מה שקנית זה לא כזה גרוע אבל גם ממש לא כזה טוב שלא תצפה ליותר מידי אבל מה שכן שווה את הכסף...

אבל למה אתה ככה התקפת ישר לגבי המוצרים?

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

עזוב שטויות כבר קנית

אם יש לך אפשרות להחזיר תחזיר

אם לא

תן לנו חוות דעת עלייהם אחריי ההתקנה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איך אני אוהב את האנשים האלה שלא מבינים כלום במערכות שמע ומתפתים לכל מיני הצעות זולות ומטופשות ברחבי הרשת שמחפשות פראיירים... יש הרי כל כך הרבה פורומים שעוסקים בתחום מ-א' ועד ת'... מייעוץ לקניה ועד ייעוץ התקנה... ועוד אחרי שהנושאים האלו נטחנים עשרות פעמים ביום, כל יום. ומה עכשיו? הבנאדם זרק לאוויר 550 ש"ח?! ואני שואל ל-מ-ה?? לא חבל? אומנם זה לא 550 אלף, אבל עדיין אם רק 2 דקות לפני הרכישה הוא היה טורח להיכנס לפורום ולא אחרי, הרי אני בטוח שאף אחד ואני מדגיש - אף אחד! לא היה מייעץ לו להיתקרב לזבל הסיני הזה. ואתם יודעים מה? אני אפילו לא מכיר את הבחור הזה ואני לא יודע מי הוא ומאיפה, אבל כואב לי לראות את התרד הזה אחרי שאני יודע שיש המון חומר בנושא ופותח התרד אפילו לא טרח לעשות חיפוש הכי קטן. ואחרי התרד הזה אני רק מסכים יותר מתמיד אם המשפט שאומר: "הפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים." ותאמינו לי שזה נכון.

פורסם
איך אני אוהב את האנשים האלה שלא מבינים כלום במערכות שמע .
בתור אחד שמוציא את המשפט הבא -הייתי שוקל מילים וניזהר בלשוני :

. מכל ה1300W שיש עליו רק 380RMS? אשקרה כבר עדיף פיוניר שהוא 800W ו400RMS...

ואתם יודעים מה? אני אפילו לא מכיר את הבחור הזה ואני לא יודע מי הוא ומאיפה, אבל כואב לי לראות את התרד

.

ואחרי התרד הזה אני רק מסכים יותר מתמיד אם המשפט שאומר: "הפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים." ותאמינו לי שזה נכון.
כואב לך על הבחור ה"מיסכן" ועל התרד ההזוי אבל בוא נצא מנקודת הנחה ש"הטעות" [לדברייך]נעשתה -אין זו סיבה לשבת ולזרוע מלח על פצעים מגלידים -בעיקר לא אם אתה מגלה רגישות מסויימת לתרד הנ"ל ולפותח התרד [וגם אם אתה לא מכיר אותו אישית] .אגב מדי פעם תפרגנו תגידו תתחדש זה לא עולה כסף.[עוד לא]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא מבין אותכם, לא כל אחד רץ וקונה מערכת קולנוע ביתי היי-אנד ומשקיע 100,000 דולר.

רוב האוכלוסיה הולכת וקונה מערכות 5.1 ב500-600 ש"ח כולל DVD ומבסוטים עד הגג.

הוא שילם 550 ש"ח על הכל, ואני לפחות בטוח שאמא שלי שנוסעת עם רדיוטייפ של ROADSTAR עם רמקול אחד של פיוניר 20 וואט בדלת ימין, תהיה מאוד שמחה עם אני יתקין לה "סט קומפלט" כזה:).

הוא כבר קנה, אז למה לבאס לו את החיים, אפשר לחשוב שכל יושבי הפורום הזה ישר רצו וקנו HU של אלפיין + פרוססור מסדרת F1 סטאטוס בפעם הראשונה שהם רכשו HU והתעסקו עם אודיו לרכב.

אפשר להגיד לו פשוט להתחדש, ותכלס זה שווה את המחיר הממש אבל ממש בדיחה שהוא שילם וזה עוד כולל משלוח.

ואני גם בטוח שהוא יודע לא לצפות ליכולות מופלאות מכל הרכיבים, אבל לא לגרום לא להתאבד אחרי התרד' הנ"ל.

תגובות כמו "תשרוף הכל כולל את הקבלה ,שלא ידעו שקנית משהו כזה" --> לא ממש מתקבלות בברכה, ולא מעידות הרבה על הכותב.

קיצר, תתחדש רק בפעם הבאה אתה מוזמן להתייעץ עם החברים לגבי הרכישות העתידיות שלך על מנת שתוכל לקבל חוות דעת יותר רלוונטית.

under construction..

פורסם

כן אז מה בדיוק זה מעיד על הכותב? אמרתי לו את דעתי..

יש לך דיעה שונה משלי ציין אותה ואל תיתן לנו פקודות.. אמרתי מה שכל אחד היה אומר..

ות'כלס ביננו מה שאמרתי היה נכון!!

פורסם

נו ונגיד שדברייך היו נכונים, ומה אתה מייצג ? את האדם שהשקיע סכום לא מבוטל של כסף ולא מרוצה מהתוצר? זה כבר לא בעיה תקציבית אלה בעיה אישית? קיצר אין גבולות אחד קונה מערכת ב550 שח ומבסוט מהתוצר לעומת אחד אשר"מבואס מהמערכת שלי מחפש דרכים לשיפור "[מערכת לא ב550 לצורך העניין אלא בעלות כלכלית הרבה יותר גבוהה ומחפש מה לא בסדר ומה רע במערכת?

נו אז מה אתה אומר ? שניקנה מערכת ב50,000$ כדי להגיע לשלווה ?קיצר הכל מתחיל וניגמר בראיה הויזואלית והחשיבתית-במספרים , מסתבר...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קודם כל תודה באמת לכלולם שעניתם וטרחתם מזמנכם...

קראתי פה תגובה תגובה והתייחסתי לכולם והגעתי למסקנה קטנה.. קודם כל זו מערכת שמע ראשונה שאני קונה לרכב וגם פעם ראשונה בכללי שמהאינטרנט.. תסכימו איתי שהמערכת שקניתי תיהיה בהרבה יותר טובה מהמערכת שמע של הסיטרואן האורגינלית.. אני לא רוצה שיהיה לי דיסקוטק באוטו אני רק רוצה קצת עוצמה ונראלי שהמוצר הזה יוכל לספק לי.. ובוא אני יוצא מנקודת הנחה שמחיר כזה זה לא בשמיים אז עד שאני לא ינסה אני לא ידע... בכל מצב אני יתקין השבוע ויחזור לפה עם חוות דעת על מה שהתקנתי... תודה רבה לכולם ואני מבטיח להיות איתכם בהמשך הדרך אתם אחלה!!!

פורסם
כן אז מה בדיוק זה מעיד על הכותב? אמרתי לו את דעתי..

יש לך דיעה שונה משלי ציין אותה ואל תיתן לנו פקודות.. אמרתי מה שכל אחד היה אומר..

ות'כלס ביננו מה שאמרתי היה נכון!!

תגיד לי,

איפה בדיוק שאתה כותב "לשרוף הכל כולל הקבלה שלא ידעו שקנית משהו כזה בחיים" זה דעה?

ומי אתה בכלל שתעיז לתת דעה כזאתי?

זה כמו להגיד למישהו שנוסע בפיאסטה 84 לצבוע את האוטו בכחול ולזרוק אותו לים.

אתה רוצה אתה לשלם לו עבור רכב חדש?

או במקרה שלנו עבור מערכת חדשה, אז כנראה שלא.

אתה חושב שהוא עשה טעות שהוא קנה את הרכיבים סבבה, אתה אל תקנה, אתה רוצה להמליץ מה לקנות בתקציב הזה סבבה ,תמליץ ,אבל אחרי שבן אדם קנה משהו לבוא ולהשמיץ לחלוטין את מה שברגע זה הפך להיות רכושו, זה מעליב,פוגע,מעצבן ועוד הרבה דברים אחרים שעולים לי בראש.

אז מה? אם נגיד ויש לי HU של אלפיין 9855, אז זה נותן לי איזשהיא זכות לבוא ולהכפיש כל HU שכל חבר פה בפורום קונה?

התשובה היא לא- וגם לך אין אתה הזכות הזאתי.

ולהגיד למישהו לשרוף את הדברים שהוא קנה כי זה זבל, זה לא דיעה זה שטות גמורה, אני לא נותן פה שום "פקודות" ולא מנסה "לחנך" פה אף אחד, תעשה מה שאתה מבין ומה שאתה רוצה, רק בפעם הבאה שמישהו מנסה לקבל חוות דעת על משהו שהוא קנה, תנסה להיות "קצת" פחות אגרסיבי ותתחשב גם באנשים אחרים.

זה לא כספך, ואין לך הזכות לזלזל בכספם של אנשים אחרים.

under construction..

פורסם

אני מצדיק את גרין מונסטר אין קשר לכמה שהוא ישקיע ומה שהוא יקבל כי הכל יחסי אחד יכול לשמוע עם 2 רמקולים ולהיות מרוצה עד השמיים ואחד למשל כמוני יכול להשקיע את כל הכסף שיש לו מהצבא ומחסכונות ועדיין לא להיות מרוצה ..

אז אולי לפי דעתו של כותב ההודעה מה שהוא קנה ישמע טוב ויספק אותו ואולי גם לא את זה הוא יצתרך לשמוע ולהחליט ....

אז כל אחד והתקציב שלו ומה שהוא רוצה לבסוף שישמעו באוטו....

פורסם

איזו גרסה של C5 יש לך?

מערכות הJBL שנמצאת בגרסת ה-PACK (הגירסה המאובזרת - לא ליסינג) ודגמי ה3 ליטר יחסית טובות. גם ללא מבחן ABX מדעי בין מערכות הJBL המקוריות לבין מוצרי פירסט אוסטריה ממחוז סאצ'ואן או שאנזן או whatever אני בטוח שמערכת הOEM של JBL תהיה טובה יותר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...