Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה באמת לכלולם שעניתם וטרחתם מזמנכם...

קראתי פה תגובה תגובה והתייחסתי לכולם והגעתי למסקנה קטנה.. קודם כל זו מערכת שמע ראשונה שאני קונה לרכב וגם פעם ראשונה בכללי שמהאינטרנט.. תסכימו איתי שהמערכת שקניתי תיהיה בהרבה יותר טובה מהמערכת שמע של הסיטרואן האורגינלית.. אני לא רוצה שיהיה לי דיסקוטק באוטו אני רק רוצה קצת עוצמה ונראלי שהמוצר הזה יוכל לספק לי.. ובוא אני יוצא מנקודת הנחה שמחיר כזה זה לא בשמיים אז עד שאני לא ינסה אני לא ידע... בכל מצב אני יתקין השבוע ויחזור לפה עם חוות דעת על מה שהתקנתי... תודה רבה לכולם ואני מבטיח להיות איתכם בהמשך הדרך אתם אחלה!!!

ידידי - תתחדש.

לצערי - לא בטוח שאתה צודק.

אישית - לא הייתי מתקין אותה על הרכב (הבנתי C5). עבודת ההתקנה תעלה לך, כנראה, יותר מהמע'.

אם בכול חשקה נפשך להתקין - שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...