Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים ננעלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעשות את הבדיקה רק כאשר המצב הזה קורה ? כאשר הם נעולים לגמרי ?

תודה .

שלום.

אין צורך לעשות חביתות סע קצת משהוא כמו 300 מטר ובצע את הבדיקה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לכותב ההודעה - אל תעלב ממני

מהשאלות שלך אני מבין שאתה לא מבין במערכות הברקס וכמובן שזה לא בושה (גם אני לא מבין גדול)

יתכן והקפיצים שאמורים להחזיר את הרפידה חסרים\ שחוקים וכו' , ויש עוד הרבה כיוונים אבל אין כל קשר בין חימום המנוע לברקסים , לדעתי גש למוסך לבדיקה מקצועיית .

פורסם

אני דווקא נוטה להסכים עם הדעה של בני - הדבר יכול לנבוע רק מהצינורות המתגמשים - לדעתי אתה צריך לפרק בשני הגלגלים את הצינורות ולהחליף בחדשים תרוקן את כל נוזל הבלמים (אגב אין דבר כזה שמן בלמים!!!) ותמלא מחדש תנקז אוויר וסיימת אם בגלל זה יש לך מקרה שגם מאחור ננעלים לך הבלמים (אני סבור שאלה בלמי תוף) אז אתה פשוט מכוון אותם על ידי מברג שטוח נכנס ובתוך הגלגל מבפנים מלמטה יש לך מן גומיה הסר אותה ותגלה גלגל שיניים אתה מעלה או מוריד לכל כיוון עד שאתה מרגיש שנגיד הרמת עד הסוף והגלגל ננעל ואתה לא יכול להזיז אותו ואחרי זה אתה מתחיל לשחרר מהגלגל שיניים להוריד עד שהגלגל מתחיל להסתובב וכשאתה מסובב אותו אתה מרגיש מן שפשוף קל כזה מן קול כמו שאתה מעביר יד על דף

מקווה שעזרתי

תנסה ותעדכן

פורסם

לפי דעתי,

קליפר תפוס הכוונה לא זז ימינה שמאלה

תפרק את הרפידות בלימה תנסה לשחק עם הקליפה ימינה שמאלה הוא חייב לזוז בקלות אם לא תוציא אותו החוצה ותשפשף את הציר עם בת שמיר עד שיהיה חלק ואז תגרז אותו ותחיז הכל למקום לא בוסטר ולא בטיך :wink:

פורסם

תהיו לי בריאים...לאן גלשתם...

לכל מי שחושב שאלו צינורות, ההגיון אומר שבחיים אין סיכוי ששני הצדדים ילכו בבת אחת !

יש פה משהו שמפעיל את שניהם... מחר, אני אנסה להתעסק עם זה...

לילה טוב לכולם, עדכונים בהמשך...לקראת סוף השבוע...

ותודה תודה תודה לכל אלה שממשיכים איתי עד הסוף ולא נוטשים את המערכה :wink:

• תוכן חדש...