Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טווינגו , מה דעתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי בעבר על רכב זה.. מישהו אמר שלא שווה למה הוא לא זז.. מאוד הופתעתי מהתגובות פה.. (כנראה שההוא לא באמת הבין). אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו בעל ניסיון.. אגב באמת אפשר לרדת איתו לאילת? לעלות לירושלים? יש דרך להגביר את הביצועים?..

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

לאיזה מהירות האוטו הזה מסוגל להגיע? האם שייך לעלות איתו לירושלים(על כמה)? מהי עלות אחזקה שוטפת שלו(פחות או יותר)??אם יש לך עוד נתונים לחדש לי אשמח...

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

140 קמ"ש מספיקים לשיוט רגוע בטווינגו.

מעבר למהירות הזו זה כבר הופך להיות לא נעים. לך ולסביבה.

הייתי נוסע עם שלי די הרבה לי-ם: 85 קמ"ש גג בעליות הרציניות. נסבל.

עלות האחזקה לא יקרה, במידה והאוטו הוסב למצמד רגיל.

הבעיה היא שהגישה עצמה לכלל הרכיבים המתכלים (בייחוד למסנן השמן) קשה

ויש מספיק בעלי מקצוע שלא יסכימו לטפל הרכב (או יקללו את היום שבו

החליטו לייצר את הטווינגו עם המנוע הזה, אה-לה-בני-למד).

אם אתה קונה אחת כזו כדי לתת בגז, עזוב. מכונית מתוקה אך לא מהירה.

זריזה למדי בעיר וזהו.

MCS 2008

פורסם

לא יודע לגבי ה140 קמ"ש של דניאל, אבל מעל 100 קמ"ש האוטו די רועש ולא נעים "לקרוע" אותו כך.

הרכב סוחב עליות נחמד מאוד, ועם שימוש נכון בהילוכים ניתן לעלות איתו כל עליה.

אז נכון, רק 55 כ"ס, ותאוצה איטית. אבל האצות זה לא הרעיון מאחורי הרכב.

הרכב אמין ביסודו. לדעתי, כי יש מעט מה יכול להתקלקל. חלקים יחודיים יקרים אצל קרסו, אך בחו"ל (גרמניה) ניתן להשיג הכל בקלות ובזול. החלקים הלא יחודיים מגיעים מן ה8,9,11,5 ושאר הרנו בעלות המנוע הנ"ל.

הרכב קבוצה 1, לכן רישוי הוא סביב ה700 ש"ח.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...