Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי האתר שלום רב.

לאחר התלבתות בין שמן AGIP 5\40 סינטטי מלא לבין ESSO 10\40 חצי סינטטי אני בחרתי להשים את הESSO מפני שזה מה שהיצרן ממליץ ואני מעדיף כבר ללכת על בטוח אני שם גם לשמן תוסף של פולודיין.

אני גר בנהריה והפכתי עולמות למצוא את השמן ופשוט אין אותו לאף אחד חוץ מתחנות "דלק" שדורשות עליו מחיר מופקע ולא שפוי.

אנא אימרו לי איפה אני יכול למצוא את השמן של ESSO באיזור נהריה עכו כרמיאל קריות וחיפה אני ממש מחפש.

תודה מראש.

פורסם

שים שמן 10w40 של אג'יפ. עולה על אסו בכל קטגוריהץ הגיע הזמן שתדע שפיזו ואסו זה מאותו בית ויש פה אינטרסים. מה שחשוב זה הצמיגות רמת ה api הנדרשת ותכונות השמן שבכל קטגוריה אג'יפ עולה על אסו.

×
×
  • תוכן חדש...