Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחפש מכשיר MP3 בתקציב של עד 1300 שקל.

המליצו לי מאוד על המכשיר הזה של JVC מסדרת ארסנל -

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3590,'normal_sales')

הדרישות שלי הן איכות , אפשרויות חיתוך ושלוש יציאות הגברה.

אני לא מחפש תצוגות , דולפינים ושטויות.

המכשירים האחרים שנכנסים בתקציב הם הרוקפורד המפורסם -

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^333,'normal_sales')

ואחרון שיעלה עוד 100 שקל זה PIONEER דגם 7700

אני מאוד נוטה לקחת את ה - JVC האם זו תהיה בחירה מוצלחת מבחינת המחיר ?

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לארסנל יש את אותם פונקציות שיש ב KDG הרגילים

עיצוב הפנל טיפה שונה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הדרישות שלי הן איכות , אפשרויות חיתוך ושלוש יציאות הגברה.

אני לא מחפש תצוגות , דולפינים ושטויות.

אני מאוד נוטה לקחת את ה - JVC האם זו תהיה בחירה מוצלחת מבחינת המחיר ?

תודה.

אולי מבחינת מחיר, אבל לא מבחינת הדרישות שלך...

פורסם

אין לי תקציב לאלפיין או קלריון שעולים מעל 2000 שקל.

אתה בטוח שהסדרה ארסנל נחשבת יותר יוקרתית רק בגלל הפאנל ? נשמע מוזר..

לפי ביקורות וחוות דעת של אנשים בפורומים בחו"ל הסאונד בסדרה הזו טוב בהרבה

ולא נופל ממכשירים אחרים שעולים אפילו יותר. אז יכול להיות שהאפשריות חיתוך וכיוונים

לא יהיו כמו באלפיין אבל אני חושב שהם יספקו אותי. גם יש 3 יציאות ושליטה על סאב..

עד היום היה לי פיוניר , נראה לי שהפעם אני יעדיף פאנל אחר. הרוקפורד 9120 יענה על הדרישות ?

(למרות שאין לו שלט וזה מינוס לא קטן )

תודה.

פורסם

לפי דעתי המחיר שיש ב פומפה הוא ממש גבוהה אני אישית יכול להשיג אותו ביותר זול ובהרבה!!!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אז אולי אתה אישית יכול לומר לו היכן הוא אישית יכול להשיג כזה רדיו דיסק יותר זול?

אחרת אני אישית חושב שההודעה שלך מיותרת אם אין באפשרותך לעזור...

פורסם

רוקפורד 9120 זה מכשיר טוב אבל די בסיסי... תחשוב, זה המכשיר הראשון שקורא MP3...נראה לי שהוא מיצה את עצמו ואני כמעט בטוח שהוא לא יענה על הצרכים שלך בהקשר לחיתוכים וכו'.

בכלל, רוקפורד עצמה רק תומכת במכשירים והפסיקה לייצרם. אם תהיה לך בעייה, יעלה לך המון לתקן אותו, אני מאמין שיאמרו לך אותו הדבר גם באוטופרט היבואנים.

סתם קוריוז: כשאני חשבתי על המכשירים שלהם פניתי לחברה לקבלת הסברים וגם הם אמרו שהמכשירים האלו כבר לא מיוצרים ושהם לא מתכוונים ולא יכולים להתחרות בחברות כמו alpine שמייצרים מכשירים כבר שנים...

בכל מקרה, את הסדרה הזו ספציפית אני לא מכיר אבל באופן כללי ל JVC יש מכשירים מעולים . בארץ הם טיפה פחות פופולריים, אבל מבט חטוף באינטרנט יעזור לך להבין שהם פופולריים מאוד בעולם ומתומחרים גבוה, כמו אלפיין. גם להם יש מכשירים ב 400+ דולר.

לא תמיד המחיר מעיד על האיכות... מכשיר JVC (touch panel) 500 וה 700 (הצבעוני) מסדרות ה EXAD הם מכשירים מעולים.

תראה שהם עולים בחו"ל יותר מפיוניר ומתקרבים למחירי אלפיין. המחירים נקבעים בשוק המקומי עפ"י הביקוש. שווה לנצל זאת לטובתך במקרה של ה JVC.

אם הייתי צריך לבחור לדוגמא, בין ה 8600 של פיוניר (נדמה שזה הדגם הצבעוני) לבין ה JVC 700 מסדרת EXAD הייתי הולך על ה JVC בעיניים עצומות

אגב הם נותנים 3 שנים אחריות על העיינית שזה המון (שוב, לא בטוח לגבי הסדרה הזו ספציפית)

under construction..

פורסם

אני לא אוהב jvc אבל אם אתה מעוניין,

אז למה לא לשקול מכשיר כמו

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137647

סידרה 8 , תצוגה אורגנית, פנל חשמלי, שלט, שליטה לסאב (עוצמה+3 תדרים שונים)

אופצייה לAUX מובנה.

ניתן להוריד תצוגות למכשיר.

מה אתם אומרים?

ZZR

פורסם
אז אולי אתה אישית יכול לומר לו היכן הוא אישית יכול להשיג כזה רדיו דיסק יותר זול?

אחרת אני אישית חושב שההודעה שלך מיותרת אם אין באפשרותך לעזור...

לי אישית אין שום בעיה לומר לו אישית היכן ניתן לקנות ביותר זול את הרדיו דיסק.פשוט הבן אדם עדיין לא יצר איתי קשר אז אני לא יכול לעזור לו אם הוא לא רוצה,אני אישית לא הולך לשכנע אף אחד פה לקנות את הרדיו דיסק. ולידיעתך אני מנסה הרבה פה בפורם הנ"ל לעזור לאנשים לקנות דברים ביותר זול ממה שמצעים להם.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
רוקפורד 9120 זה מכשיר טוב אבל די בסיסי... תחשוב, זה המכשיר הראשון שקורא MP3...נראה לי שהוא מיצה את עצמו ואני כמעט בטוח שהוא לא יענה על הצרכים שלך בהקשר לחיתוכים וכו' .זה מאוד פשוט - כי פשוט אין לו שום קרוס אובר פנימי למכשיר הזה !!

[/QUOTE]

כל הפוזה שלו של ה"3 יציאות" זה פאדר\באלנס, וSUB LEVEL

פורסם

עתיד ,

אם נשווה את המכשירים המתקדמים של פיוניר , אלפיין , קלריון בעלי קרוס אובר פנימי

במה זה בא לידי ביטוי בסופו של דבר בצליל שמקבלים אחרי הכיוונים ?

אני מנסה ללמוד ולקרוא גם ב - FAQ אבל לא ממש מצאתי הסבר מדוייק בכל הנושא של

הקרוס אובר הפנימי והעניין של החיתוכים והכיוונים. אני פשוט רוצה מכשיר כזה כדי שהבחור

שיתקין לי יוכל להגיע לתוצאות טובות יותר בסופו של יום..

זה קשור לקרוס אובר של הקומפוננטים ?! אולי לכיוונים של המגבר ?

אם אפשר הסבר בשניים שלושה משפטים אני מאוד אודה לך.

פורסם

הקרוס אובר הפנימי עוזר לך לחתוך את התדרים שהאלמנט לא מסוגל להפיק - מה זאת אומרת ?

הוא עוזר לך לחתוך את כל מה שמתחת ל50\80 הרץ מהקומפוננט כי בצלילים האלו בלי בניה טובה וסט איכותי בדרך כלל כבר מתחילים לשמוע עיווטים, והוא עוזר לך לחתוך מהסאב את כל מה שמעל ל80\50 (בהתאמה לקומפ') כי הוא פשוט לא אמור לנגן תדרים כאלו הוא לא בנוי לזה וזה סתם מפריע

• תוכן חדש...