Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון - מספיק טוב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיריון מצויינת.

לגבי הנתונים שנאמרו פה: ה1.3 לא מפיק 103 כ"ס. יותר בסביבות ה80 ומשהו.

לא יודע נתון מדוייק לגבי מנוע ה1.0 אבל מנסיעה ברכב הייתי אומר שהוא חזק דיו לשמש אותך נאמנה.

ואגב, הסיריון יד שנייה היא נדירה יחסית, בשל ההצלחה אנשים נוטים לשמור רכב כזה אצלם מעל הזמן הממוצע.

לכן, מחירון ולעיתים אפילו מעל המחירון הוא עניין סביר ברכב שכזה.

פורסם

אלעד

http://www.parkers.co.uk/choosing/specs/derivative.aspx?manu_name=Daihatsu&manufacturer_name=1962&model_id=173&fueltype=&months=&spare1=&spare2=

בבקשה , תראה לי דגם אחד של דייהטסו 1.3 עם פחות מ100 כ"ס

( הבדלים במספרים כתוצאה מתקנים טיפה שונים , כמו כן אתה מוזמן לפתוח את הספר רכב אם היתה לך אחת כזו אי פעם ).

הרכב זריז מאוד , ובגירסא הידנית הנתוני יצרן ( לפי הספר רכב ) יורדים מ10 שניות למאה די בקלות ( וכך גם בכביש ).

מה שכן , ה1.3 בהחלט אפשר למצא אוטומטית בפחות מ40 אלף , חבר שלי לפחות מצא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

כבר כתבתי תגובה שלמה שבבסיסה אמינות הנתונים שפרסמת דרך הקישור.

ואז בא המבחן רכב של YNET שאכן אישר :

100+- כ"ס למנוע ה1.3 . צודק.

אני הסתמכתי על הדגמים החדשים של הסיריון, שם המנוע מספק 87 כ"ס (1.3)

קצת מוזר אומנם שהמנועים, שהיו מבוססים על נתוני היאריס, נתנו יותר כ"ס מהיאריס,

ושהמנועים החדשים יותר נותנים פחות...

פורסם

לסיריון 1.3 יש 103 כ"ס,והמנוע שלה לא זהה לזה של היאריס.

ל YRV יש מנוע זהה לזה של היאריס.

ההספק אמנם גבוה,אך מגיע בסל"ד אסטרונומי,וכדי למצות ממנה ביצועים יש צורך בזוג אטמי אוזניים טובים או ב 3 שנות שירות בתותחנים...

כשהגיעה לארץ ה 1.3 הפרש המחיר בינה לבין ה 1.0 היה קטן מאד,מה שהפך את קניית ה 1.3 להגיונית בהרבה,אך מצד שני מחירה היתקרב(מידי)למחיר של סופר מיני טובה בגודל "מלא".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ובא נעשה סדר קטן בעוד משהו , PARKERS הוא אתר מדויק יחסית לנתונים טכנים ( ונעזוב 0-100 בצד ) כי הוא לוקח נתוני יצרן.

לעומת זאת אתר אחר שאנשים פה נוטים לציין - ( CARFOLIO ) הוא הלא מדויק כי אנשים כמוני וכמוך מכניסים נתונים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - לך חפש....

ריטה נפגעה מזה שכתבת שה1.0 עגלה... אבל הסברתי לה שמדברים על אוטומט...

ה1.0 הידנית נוסעת פצצה גם עם 4 אנשים באוטו בעליות לתפן, לאילת היא מגיעה יופי מת"א...

האוט' לעומת זאת מרגישה זקנה מאוד....

ה1.3 אוט' נוסעת יפה מאוד, מרגישה כמו יפנומטוית 1.6....

האמינות כמו של מקרר אמקור....

haters will hate

פורסם

:) נו בנצי - לא יכולת לחפות עלי ? גם גבה הרסת לי ועכשיו גם את המוניטין מול ריטה?

אכן התכוונתי לאוטומטיות.

1.0 ידני סבבה ביותר ( במיוחד שעד היום ראיתי בול 1.3 ידנית אחת , ונהגתי עליה! :) רכב משעשע ביותר , מהירה יותר מראלי דור ראשון ד"א ) , רק הרעש :) צריך תיקון , אבל אין מה לעשות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
:) נו בנצי - לא יכולת לחפות עלי ? גם גבה הרסת לי ועכשיו גם את המוניטין מול ריטה?

אכן התכוונתי לאוטומטיות.

1.0 ידני סבבה ביותר ( במיוחד שעד היום ראיתי בול 1.3 ידנית אחת , ונהגתי עליה! :) רכב משעשע ביותר , מהירה יותר מראלי דור ראשון ד"א ) , רק הרעש :) צריך תיקון , אבל אין מה לעשות.

ליביו

לא הרעש צריך תיקון, האוזניים שלך זקוקות לתיקון, נהגת על רכב מיוחד והלוואי והוא היה מגיע לידיים שלי, סיריון 1.3 103 כ"ס ידנית, אם ה1.0 מצליחה להעלות לי חיוכים ברמזור, אז זאת בכלל תשעשע אותי....

בשורה התחתונה לפותח השרשור:

סיריון 1.0 אוט' - לא כדאי

סיריון 1.0 ידנית - כדאי

סיריון 1.3 אוט' - כדאי

סיריון 1.3 ידנית - ממש כדאי

haters will hate

• תוכן חדש...