Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אונו S70 שנת 96 ולאחרונה כאשר האוטו אחרי נסיעה ואני מכבה אותו לכמה דקות ומניע שוב אז האוטו נכבה ישר ואם הוא לא נכבה הוא רועד ועומד להכבות ..הוא ממש רועד כאילו הוא עובד על טורים ממש ממש נמוכים..אבל זה רק כשהוא אחרי נסיעה ולפעמים הוא מניע בסדר גמור ואין את הבעיה...מה זה יכול להיות?

תודה...

:-)
פורסם

אני לא יודע אם לרכב הנוכיחי יש מערכת הזרקה או קרבורטור אבל יכול להיות שאחת המערכות שמותקנת אצלך ברכב מלוכלכת וזקוקה לנקיון ..

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

תבצע ניקוי סעפת יניקה , וניקוי בית מצערת ...

ותבדוק אם המנוע צעדים שלך תקין , וכמובן תבדוק וואקומים לסעפת יניקה ....

פורסם
מלבד סקודה פליסיה ורנו אקספרס ,שעברו שנה מאוחר יותר.
לפליסיה מעולם לא היה סידור אחר (והיא גם לא הייתה ב1994): התכוונת כנראה לפיבוריט :idea: .

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

חפש שרשור דביק של דניאל - לפני החלפת מנוע צעדים - הרבה מידע שיעזור לך.

כמו כן, היה כאן מישהו עם אונו שניקוי חישן הMAF עזר לו גם...

...Carpe Diem

פורסם

עצור!!!

לפני שאתה מחליף את המנוע צעדים תקרא את השירשור שלי מאתמול לגבי ניקוי חיישן MAF (שבעצם לא קיים באונו) אולי זה יחסוך לך כמה ג'ובות.

המנוע צעדים הוא בסה"כ מנוע חשמלי פשוט עם בוכנה ששומר על הסל"ד לפי הנתונים שנותנים לו החיישנים השונים לגבי פעילות המנוע, לא נראה לי הגיוני שהוא יעבוד לפעמים ולפעמים לא.

תנסה לנקות מגעים בחיישנים ולשמן את הבוכנה של המנוע צעדים ותראה אם זה עוזר...

כמה זה יעלה?

אי אפשר לדעת פותחים ורואים!

מוסכניק / רופא שיניים

פורסם

היי לכולם,

קודם כול תודה על העזרה!!!

אני הלכתי למוסכניק שלי והוא הפנה אותי למישהו שכביכול הוא מקצועי...

אני ממש לא התרשמתי ממנו הוא לא ממש נראה סגור על מה יש לרכב...

ולאחר שקראתי את השירשור -לפני החלפת מנוע צעדים- הבנתי שההרגשה שלי לגבי הבחור הזה נכונה כנראה והוא לא ממש מקצועי...הוא לא בדק עד כדי כך לעומק...הוא אמר שהמנוע של הרכב מנפח קצת ושהוא ינסה שלא להחליף את מנוע הצעדים כי זה לא יעזור והוא יעשה איזו עקיפה עם חוט וככה האוטו לא יכבה ..בנוגע לרעידות הוא ימשיך לרעוד..שמתי לב היום שהאוטו שלי התחיל לעשן הוא לא עישן (בוודאות אני בדקתי את זה ממש באותו היום) לפני ה"טיפול" שלו באוטו

אתם מכירים מישהו טוב שיכול לאתר את הבעיה ברכב ולבדוק שאם הבעיה באמת במנוע צעדים?

איזה מוסך של פיאט אמין יש באזור ת"א ואפילו קצת דרומה יותר..ראשל"צ רחובות...

שוב תודה רבה על העזרה של כולם...

:-)
  • תוכן חדש...