Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או A3

Samiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**אני אומר תיקח אודי גם מהסיבה שגולף הייתה לך כבר.

שינויים באים טוב.עזוב מה היה לי

אני אוכל סרטים אני רוצה מאז ומתמיד פג'ו 206 CC

רק שההורים שלי לא רוצה שאקנה אות והיא יקרה לי

אני מתנחם בגולף או אוודי. נראה לי שאלך על גולף כי האוודי קצת יקרה לי ה 2001.צריך לסדר עוד 7 אלף שקל :S

ועל איזה בקרת אקלים אתם מדברים ? היתה לי גולף - ידוע לי בסך הכל על הטמפרטורות מחוץ לאוטו וזהו

איזה בקרה ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אם אתה מתעתד להחזיק את הרכב כמה שנים, האודי תתן שמירת ערך טובה יותר.

בנוסף, לשני הרכבים יש מנוע זהה המספק 105 כ"ס הדגם הידני.

יתרון מסויים לאודי זה שבשנים עליהן אתה מדבר היא באה עם מזגן בקרת אקלים אלקטרוני לעומת מזגן מיכני בגולף.

באודי יש כאמור יותר פוזה, וברוב המוסכים של היבואן לקוחות אודי זוכים ליחס מועדף ומהיר יותר.

בכל מצב בשני המקרים לא מדובר במכוניות ספורט, אך מכוניות עם מנוע גמיש יחסית לגודלו.

בטוחני שתיהנה משניהם.

קניה נעימה.

פורסם

יחס עדיף ? מה אתה מבלבל.....כמה ניסיון יש לך עם צ'מפיון ?

בצ'מפיון זה עובד ככה : דרגת קבל יחס :

1.מי שעם רכב "תקוע" זאת אומרת לא יכול לבוא בפעם אחרת (טורבו שמורבו וכאלו - כמובן צריך להגזים ולהגיד שהאוטו לא עולה עליות אפילו)

2.מי שהזמין תור בטלפון

3.על בסיס מקום פנוי - לפי סדר הגעה למוסך

4.על בסיס צעקות - וזה יכול לעלות ביחס ישיר עד לרמה 2 כלל, א-ב-ל אם אתה "תקוע" אז הם יקבלו אותך לפני צעקניים.....

אגב זה הסדר - וזה לא משנה בין אם אתה בא עם אודי A6 לבין אם אתה בא עם פולו קלאסיק מונית !...

נ.ב. יש לציין שהנ"ל נכתב אחרי ניסיון של למעלה מכ15 מכוניות מכל הסוגים (VAGים כמובן) שהיו בבעלותינו....ב5 שנים האחרונות....

• תוכן חדש...