Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפאג'רו קינג קצר שנת 2001.

דבר ראשון: אני צריך המלצה לצמיגים חדשים, עכשיו לי את הBFGOODRICH A/T 50/50 שסך הכל אני מרוצה מהם, חוץ מזה שהם דיי רועשים (במהירויות גבוהות).

אז או BF חדשים - או Yokohama Geolander A/T+II- או Pirelli Scorpion A/T. מה אתם אומרים?

שני: אני מחליף את הבולמי OLDMAN שלי שאני לא הכי מרוצה מהם. (בעיקר כי אין אפשרויות כיוון חוץ מלסחוט או לשחרר את הקפיץ שאת זה יש תמיד). לפני איזה שבועיים קפצתי עם הפאג'רו לא ממש גבוהה- זה נחת על הגלגלים הקדמיים... אם הבולמים היו יותר (הרבה יותר) קשים לא הייתי מקבל מכה חזקה במיגון גחון.

בקיצור, יש כמה אפשרויות, זולות יותר, ויקרות יותר (השאלה אם שווה את זה):

1) להחליף לבולמים של בילשטיין וקפיצי אייבך.

2) בולמים יקרים יותר עם מיכל חיצוני ואפשרויות כיוון (מישהו יודע מה ההבדלי מחירים בהערכה גסה?).

3) אולי להתקין בכל צד מקדימה 2 בולמים, ראיתי שזה אפשרי על המשולשים המקוריים בלי הרבה שינויים ובעיות מיוחדות.

חוץ מאלה, רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים של RALLIART ממיצובישי אם בכלל זה אפשרי בארץ. או אפילו בחו"ל אם למישהו היה נסיון או מכיר.

בתכנון גם להחליף את המושבים הקדמיים למושבי SPARCO מגרסאות הטובות שיש להם כיוונים ואפשרות לקיפול מהיר מתי שאנשים נכנסים לאחורה, במושב נהג אצלי כבר מרגישים בצדדים את השלד של המושב כי כל הספוג גמור בצד אחד.. אבל המושבים זה הדבר האחרון - אם בכלל.

ובכללי, אם ידוע למישהו על פירוקיות גדולות שיש סיכוי שיש להם קינגים או ראה\שמע על משהו, כי אני צריך כל מיני חלקים שונים.

תודה ולילה טוב.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

לגבי צמיגים- לא ברור מה השימוש ברכב- אם אתה נוסע בשטח באמת (לא משנה אם מעט או הרבה), למה AT ולא MT?

לפי מה שאתה כותב, אתה חובב נהיגה ספורטיבית, כאן נושא חוזק דפנות הצד הופך לחשוב. אפשר למצוא דפנות מחוזקות בBF, גודייר MTR, ומיקי טומפסון.

לגבי בולמים- יש המון אפשרויות, תגדיר מה אתה רוצה.

קיימים בולמי מירוץ עם מיכל חיצוני לקינג- בילשטיין 9100 (סדר גודל של 4500 ש"ח לבולם, אולי קצת יותר), פרופלקס (מחיר דומה) ופוקס (סדר גודל של 3000 ש"ח לבולם, והם לדעתי יותר טובים מהשאר- אני ממליץ בחום)

הבעיה היחידה עם הפוקס- צריך להזמין, כי כרגע אין במלאי.

מהבולמים ה"רגילים" יש אולדמן (אתה לא אוהב, כבר כתבת), טאפ-דוג (קשוחים מאוד), בילשטיין סדרה 5000 וקוני רייד מתכווננים (ההמלצה שלי מבין הבולמים ה"רגילים").

בנוסף, במיוחד ברכב שטח, חשוב שתחליט מראש מה יהיה גובה הרכב, כי חבל להשקיע כסף בבולמים ואח"כ להחליט על הגבהה ואז הם לא יתאימו לקפיצים החדשים.. כמובן, קח בחשבון שאם הבולמים הגיעו לסוף חייהם- סביר מאוד שגם הקפיצים בדרך לפח.

איזה קפיצים? יש לכל הפירמות קפיצים (אייבך, טאפ-דוג, אולדמן, לוולס- אני מוכר את כולם, וכולם טובים)- וכאן חייבים להבין מה אופי הנהיגה שלך, ואיזה קפיצים אתה צריך- איזה גובה, קשים או רכים, ועד כמה. בד"כ, לקוח שמגיע להתקין סט של קפיצים ובולמים עובר "ראיון" שאחריו אפשר לדעת מה הוא צריך.

כסאות- במקרה, יש לחבר במחסן ספרקו עם קיפול, במצב טוב, שהוא פירק מהרכב. אם זה מעניין אותך, שלח לי ה"פ ואני אקשר אותך אליו.

אסף.

פורסם

the scorpion is pretty good

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

the scorpion is pretty good

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם יש לי אפשרות להזמין בולמים של FOX מארה"ב, איך אני יודע איזה בולם אני צריך לפאג'רו?

המידות והסוג שאפשרי להרכיב..

תודה

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

היו לי שני טרופרים בבית כרגע נשאר אחד.

יוקוהומה היו בסדר מינוס

פירלי נחמדים לאללה

הגוד ייר היו יותר מנחמדים.

את הפירלי אתה יכול לקנות בסביבות 500 שח לצמיג בקלאנסוואה בדרך לכביש 6 , ללא הערות בטחוניות מיוחדות.

בטרופר כרגע יש אולדמן והם עשר.

אם תרצה יש לי קפיצי TJM חדשים בניילון למכירה.

אגב אני מאמין שיש לך כננת + פגוש פלדה ..... מה שגורם לצניחה של האף.

תנסה להחליף קודם קפיצים ולאחר מכן בולמים... כך אולי תחסוך

• תוכן חדש...