Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי גולף 86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..... אני נהג חדש

ואני מעוניין לקנות מכונית ראשונה לתקופת זמן קצרה.... והצלחתי לחסוך כ 15K למכונית

אבל נפלתי עכשיו להזדמנות כזאת...

קרובי משפחה שלי (זוג זקנים) מוכרים את המכונית שלהם

שהיא פולקסוואגן גולף שנת 86 יד ראשונה עם 74K קילומטרז!!

הם טיפלו במכונית בשקדנות וכזוג זקן לא נסעו בה כל כך

עכשיו תמכונית הזאת אני יכול לקנות ב 5-6 K ... הרבה יותר זול ממה שתיכננתי להוציא

ואני ישמח להישאר עם הכסף הנותר בכיס

השאלה שלי היא...האם זה כדי?

או שמכונית בסכום כזה תתן תמורה בסכום כזה?

חוות דעת כללית על המכונית?

והאם כמו שאני חושב .... המכונית הזאת למרות שהיא בת 20 תוכל לתת לי אמינות גבוהה יותר ממוכנית יד שנייה בת 8 או 9?????

תודה רבה

פורסם

נשמע מעניין מאוד, הזדמנויות כאלה באמת נדירות.

הגולף דור שני היא מכונית אמינה ומהנה יחסית. היא גם בטוחה יחסית לזמנה. הביצועים שלה בינוניים במנוע ה-1,300 סמ"ק (55 כ"ס) וסבירים ב-1.6 ליטר (75 כ"ס), שנמכר גם עם גיר אוטומטי (3 הילוכים בלבד). את מנוע ה-1.6 ליטר אגב קל להגדיל ל-1.8 ליטר, וניתן אף לקבל על כך אישור חוקי, וכך מתקבלת מכונית חמימה (90 כ"ס על 850 ק"ג) וזריזה.

האם יש בגולף שבה אתה מתעניין מזגן? ומה לגבי הגה כוח?

פורסם

לגבי הגה כוח אני לא יודע....אני מניח שלא

מזגן יש

המנוע הוא 1300

ו55 כוח סוס נשמע נמוך להחריד

עוד חוות דעת בבקשה!!!!

פורסם

לי יש גולף מודל 87 5 דלתות, ידנית, 1.3 סמ"ק.

סה"כ הרכב לא רע למעוטי תקציב. הרכב מהנה ודיי נעים לנהיגה, אך מתקשה לסחוב עם מזגן (לא מקורי).

ללא מזגן הביצועים דיי בסדר, חובב סל"ד גבוה.

צריכת דלק לא הכי טובה יחסית לנפח, בגלל המשקל, משהו כמו 1 ל-8 אצלי בנסיעה משולבת.

אם יש לך עוד שאלות,בכיף.

פורסם

אני לא מדבר על כדאיות העסקה כשלעצמה..... ברור שזאת מציאה נדירה!

אבל כדאי לקנות רכב כזה בן 20 בגלל מצבו הטוב

או שיהיה עדיף לקנות רכב במלוא התקציב שלי?

ו... איך הרכב בנסיעות ארוכות .... מתקשה לסחוב... תקוע על 70 קמ"ש במסלול הימני (משאיות צופרות לו שייתן לעקוף אולי????)

ועוד פרטים בבקשה

פורסם
אני לא מדבר על כדאיות העסקה כשלעצמה..... ברור שזאת מציאה נדירה!

אבל כדאי לקנות רכב כזה בן 20 בגלל מצבו הטוב

או שיהיה עדיף לקנות רכב במלוא התקציב שלי?

צריך לראות מה אתה יכול למצוא ב-15 אלף שקל. פיאסטה או 205 יהיו זריזות יותר, אבל יקרות יותר לאחזקה. הן גם קצת יותר קטנות. חוץ מזה, שנראה שבהן תצטרך להשקיע יותר ביישור קו מאשר בגולף שאיתרת. אם את הגולף אתה מקבל במחיר שהזכרת, אתה נשאר ביד עם כמעט 10,000 שקל, שתוכל לחסוך לאוטו הבא, לנסוע לחו"ל, או what ever.

לא צריך להיבהל מהביצועים של הגולף 1,300. 55 כ"ס זה לא הרבה, אבל האוטו קל יחסית. נתוני היצרן הם 16.7 שניות מ-0 ל-100 קמ"ש ו-151 קמ"ש מהירות מירבית. זה אומר שלא תתקשה להיות מהיר מקצב התנועה באיזורים מישוריים, אבל בעליות תזדחל יחד עם כולם, באיזור ה-100 קמ"ש, תלוי איפה ועם כמה אנשים באוטו.

פורסם

ניתן להגיע אליה, אבל יהיה רועש ורע למנוע לשייט בה. אפשר לשייט על 120 קמ"ש בכבישים בין עירוניים שאינם משער הגיא לירושלים. בכל מקרה, אף משאית לא תצפור לך שתתן לה לעקוף :wink:

פורסם

זה ממש אחלה אוטו

היתה לי כזו 1600 4 הילוכים גיר רגיל

מאוד נהניתי ממנה

אני חושב שאין לך מה לחפש נבלה טרפה אחרת שלך תדע איך יעבדו עליך כדי למכור לך ולעשוק את כיסך

פה אתה מכיר את הרכב והוא ליווה אותך כל חייך. בנאדם קצת רגש גם למכוניות יש רגשות קח אותה לחיכך הרי היא אמנם מבוגרת אבל חיכתה לך כל חייה. תחשוב על זה.

המכונית הזו תהיה זכרון מתוק יום אחד כשתהיה מבוגר.

לא תתחרט אני בטוח

אופנוען

פורסם

בלי שום קשר למנוע כרגע ולאיבזור, על הזדמנות כזו כדאי לקפוץ בדילוגים, ממש מציאה קח אותה עכשיו תאמין לי.

רכב עם מנוע 1300 56 כוחות סוס, שוקלת 850 קילו.

זה לא מעט כוח אתה לא הולך למירוצים, יש לו מספיק כוח, זה רכב חזק ומהנה לנהיגה, אין שום שינוי חיצוני ומבחינת מתלים בין שנת 86 לשנת 90.

רכב שכיף להחזיק אותו, חלקים יקרים מעט, אבל אמינים ואם תטפל בו נכון הרכב יחזיק לך עוד 20 שנה.

בהצלחה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חלקים לאוטו הזה זולים מאוד במיוחד מחו"ל

הכל גרושים, 1, 2 יורו...

מנוע עולה 120 יורו

אצל הגרמנים אולי חלקים יעלו לך עוד כמה גרושים אבל יהיו עמידים יותר,

היום ראיתי מונית סקודה אוקטביה עם 678000 ק"מ נוסעת כמו חדשה!!!

פורסם

באם הרכב שמור כמו שאתה אומר

אני לא חושב שתהיה לך שום בעיה איתו

יש המון אנשים שנוסעים על גולפים כאלו ויותר ישנות

בלי שום תקלות כל עוד הרכב שמור ומטופל

אני מציע לך להיכנס ל www.vag-club.com ולהיתיעץ שם

אני יודע שוודאות שיש שם המון אנשים רכבים כאלו ואף יותר ישנים

• תוכן חדש...