Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע שזה מעצבן , אבל ככה זה הכי קל לענות מבלי לפספס משהו...

וכמה מילים לסיום .

תאמין לי , אני רק רוצה שיהיה כבר ספורט מוטורי בארץ...

אני החלום שלי זה מסלול כביש שאני אוכל לעלות עליו עם הרכב שלי ולחזור עם ידיים כואבות וצוואר תפוס .

ממש לא קארטינג .

אני יודע שאני תקיף לפעמים , תאמין לי שזה רק בגלל שכואב לי .

אני זה שמעביר קורסים ונותן רישיונות למירוצים אצלי בקארטינג ואם תשמע את הסכום שאני מקבל על זה אתה תצחק .

זה לא מעניין אותי . ( בניגוד לסכום בעבודה רגילה )

אני נהנה לקחת ילד ולהוציא אותו כאחד שמסתכל על המסלול וכבר יודע מאיפה פלוס מינוס הוא אמור להיכנס ולצאת בפניות , פשוט לשנות לו את כל ההשקפה .

תענוג אמיתי וסיפוק מטורף שלא הרבה מבינים .

הקיצר , אני נהיה רגיש מדי ( אני מתחיל להזדקן :? ) ואני אפסיק לפני שיהיה מאוחר מדי .

ברור ידיים כואבות וצוואר תפוס. אני כבר רואה אותך, תופס את הצוואר - עוד פעםן הלך בלוק מנוע ועף לי ההגה לפרצוף, 84 ברגים כבר פירקתי היום - הלכו הידיים ... אח אח אח...

תגיד לי, אם יש לך את כל חוברות הרכב אולי תראה אם יש לך כתבה על הרכב הבא שלי (רק שתלך המיאטה או עוד שנתיים שלוש) בוקסטר משנים 97-98 ???

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-ל-ו!:snipersmi

עכשיו אני חייב למחות בתוקף, אלון...

שרבבת את שמי כאן לשווא. ועוד פעמיים.

לא התבטאתי ולו פעם אחת לגבי הויכוחים ביניכם באותו שרשור. אלה היו אחרים. בדוק שוב. האזכור היחיד של שמי היה כשיובל מלמד קרא לי לעזור לו...

אז אני מבין שאתה כבר באופן אוטומטי משתמש בי כשעיר-לעזאזל, אבל בחייאת ראבאק... אני לא אשם בהכל! (ברוב, אולי, אבל לא בהכל...)

טל

מתנצל....

התבלבלתי עם גל...אני חושב...

אלון

פורסם
מגזין אוטו לא מפרסם סיקור של מרוצי קארטינג {יכולת לרשום ספורט מוטורי ישראלי ולגמור עם זה} מפאת חוסר עניין בהם בקרב הקוראים. זה הכל.
מאכזב, במיוחד אחרי כל ההצעות שהועלו בשירשור הזה [מי אמר אישפוז..]

טוב נו, הפסימיות שלי לגבי הספורט הזה והספורט המוטורי בישראל בפרט לא פגה עדיין ובצדק.

חבל!! [וזה תקף לכל ענפי הספורט המוטורי שפעילים בארץ!]

אני רק מבקש מעורכי "אוטו" באשר הם, לא לבוא בטענות כלפי הדור הצעיר [שאני אחד מהם] שמנסה לתרום כמה שהוא יכול לקדם את הספורט המוטורי בארץ.

לך תבנה מדינה!

אלון :-x

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
את טורבו ואוטו קראתי עוד כשהם היו טריים מההדפסה ולא מהנפטלין.

אין ספק שחל שיפור ניכר בעיצוב המגזין, בגרפיקה ובעוד מספר תחומים שקשורים להגשה, אבל כתבות שגורמות לי להשתין במכנסיים (אישפוז שתוק!) כמו אילו ש-ב. מיכאל היה כותב על האונו טורבו שלו אין.

מגזין מס' 28 של אוטו, (אם אני לא טועה זה המספר, באמת שלא ראיתי את הגליונות שנמצאים בבית של ההורים שלי כבר כמה שנים טובות) זה שיש לו את הסופר 7 וה-E Type על הכריכה הוא מגזין שלי אישית שינה את החיים.

אני מעלעל בגיליון של החודש שעבר שיושב לי כאן על השולחן ומתקשה לחשוב שהחיים של מישהו יישתנו בגללו.

וזו ביקורת עניינית לגמרי ורק כי היא התבקשה.

מן הסתם, אני לא מתכוון להתחיל למחות, איש איש ודעתו הוא. רק מציע לך לחשוב על משהו - כשגיליון 28 יצא מהדפוס אתה היית בן כמה? 15? מה ידעת אז? מה הבנת? תרשה לי לנחש שאז התלהבת הרבה יותר מדברים שהיום נראים לך מטופשים. אז לא מן הנמנע שמגזין אוטו של היום (או בעצם כל מגזין רכב) יכול להיות בשביל דור העתיד מה שמגזין אוטו של 1989 היה בשבילך. כמו שאמרתי, נורא קל להיות נוסטלגים, אבל אם מביטים בראייה של היום לעבר האתמול, רואים שזה לא הכל ורדים ושושנים. גם אני יכול להיות נוסטלגי בנוגע לאמיגה שהיה לחברת הילדות שלי בבית, או לסופר נינטדו שהיה לי, אבל היום בחיים לא הייתי מתלהב מהם. זמנים משתנים. קרא CAR או TOP GEAR מהימים ההם. או R&T נניח (הוא בכלל היה קיים אז?)

שוב, זה לא שהכל אבוד, מי יודע, אולי תצליחו לשכנע את הגורמים המדוברים, אולי מישהו ירים את הכפפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב נו, הפסימיות שלי לגבי הספורט הזה והספורט המוטורי בישראל בפרט לא פגה עדיין ובצדק.

חבל!! [וזה תקף לכל ענפי הספורט המוטורי שפעילים בארץ!]

אני רק מבקש מעורכי "אוטו" באשר הם, לא לבוא בטענות כלפי הדור הצעיר [שאני אחד מהם] שמנסה לתרום כמה שהוא יכול לקדם את הספורט המוטורי בארץ.

לך תבנה מדינה!

אלון :-x

אלון, אתה טועה ומטעה.

ההצהרה שהביא רוני (שתואמת במדוייק, אגב, את מה שאמרתי אי שם בתחילת השרשור) מתייחסת ספציפית לקארטינג. ורק אליו.

'אוטו' (וגם 'הגה', למען ההגינות) מעניק כיסוי שוטף לכל מירוצי הראלי-רייד ותחרויות העבירות, במסגרת מגזין 'אוטו שטח' ולרוב גם באתר שלו, כמו גם - במידת האפשר - לישראלים שמשתתפים בתחרויות רציניות בחו"ל. כך שההערה שלך "יכולת לרשום ספורט מוטורי ישראלי ולגמור עם זה" פשוט לא נכונה. 'אוטו' לא מכסה את תחרויות הראלי-ספרינט - ולא משיקולים של חוסר ענין לציבור, ודובר על זה מספיק - וגם לא קארטינג, משיקול של חוסר ענין לקוראים. נדמה לי שגם את הנושא הזה מיצינו. מי שחושב אחרת אמר את דעתו, נרשם כאן האימייל של דני פרומצ'נקו, אין מה להמשיך ולטחון את הנושא כאן. אבל לבוא ולהצהיר הצהרות מכלילות מהן עולה כאילו 'אוטו' מתעלם מספורט מוטורי ישראלי ואשם באי ההתפחות שלו... נו באמת. שנתחיל לעבור גליון-גליון אחורה ולספור עמודים שהוקדשו לספורט מוטורי ישראלי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מן הסתם, אני לא מתכוון להתחיל למחות, איש איש ודעתו הוא. רק מציע לך לחשוב על משהו - כשגיליון 28 יצא מהדפוס אתה היית בן כמה? 15? מה ידעת אז? מה הבנת? תרשה לי לנחש שאז התלהבת הרבה יותר מדברים שהיום נראים לך מטופשים. אז לא מן הנמנע שמגזין אוטו של היום (או בעצם כל מגזין רכב) יכול להיות בשביל דור העתיד מה שמגזין אוטו של 1989 היה בשבילך. כמו שאמרתי, נורא קל להיות נוסטלגים, אבל אם מביטים בראייה של היום לעבר האתמול, רואים שזה לא הכל ורדים ושושנים. גם אני יכול להיות נוסטלגי בנוגע לאמיגה שהיה לחברת הילדות שלי בבית, או לסופר נינטדו שהיה לי, אבל היום בחיים לא הייתי מתלהב מהם. זמנים משתנים. קרא CAR או TOP GEAR מהימים ההם. או R&T נניח (הוא בכלל היה קיים אז?)
הנקודה עקרה, אני מחזיק בדיעה שונה מזו שלך ובכנות לא נראה לי שאתה מסוגל להיות אובייקטיבי לגמרי ואני באמת לא אומר את זה כדי שחו"ח תפגע, אני חושב שגם אני לא הייתי מסוגל להיות אובייקטיבי לגמרי מנקודת המבט שלך... יכול להיות שאני גם טועה אבל זו באמת לא נקודה לויכוח, בטח שלא בפורום.

וסתם לידע הכללי, R&T קיים כבר למעלה מחמישים שנה.

מוטי.

פורסם

אין הנחתום מעיד על עיסתו, ובטח שלא על גיסתו. לא רוצה להגיד כלום על משהו שאני כתבתי, אין לי בעיה אפילו להתייחס לאוטו של לפני 15 שנה לעומת אוטו של לפני שנה. גם אז לטעמי היה הפרש משמעותי לטובת המגזין החדש.

לילה טוב

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אלון, אתה טועה ומטעה.

ההצהרה שהביא רוני (שתואמת במדוייק, אגב, את מה שאמרתי אי שם בתחילת השרשור) מתייחסת ספציפית לקארטינג. ורק אליו.

'אוטו' (וגם 'הגה', למען ההגינות) מעניק כיסוי שוטף לכל מירוצי הראלי-רייד ותחרויות העבירות, במסגרת מגזין 'אוטו שטח' ולרוב גם באתר שלו, כמו גם - במידת האפשר - לישראלים שמשתתפים בתחרויות רציניות בחו"ל. כך שההערה שלך "יכולת לרשום ספורט מוטורי ישראלי ולגמור עם זה" פשוט לא נכונה. 'אוטו' לא מכסה את תחרויות הראלי-ספרינט - ולא משיקולים של חוסר ענין לציבור, ודובר על זה מספיק - וגם לא קארטינג, משיקול של חוסר ענין לקוראים. נדמה לי שגם את הנושא הזה מיצינו. מי שחושב אחרת אמר את דעתו, נרשם כאן האימייל של דני פרומצ'נקו, אין מה להמשיך ולטחון את הנושא כאן. אבל לבוא ולהצהיר הצהרות מכלילות מהן עולה כאילו 'אוטו' מתעלם מספורט מוטורי ישראלי ואשם באי ההתפחות שלו... נו באמת. שנתחיל לעבור גליון-גליון אחורה ולספור עמודים שהוקדשו לספורט מוטורי ישראלי?

טל

אין לי שום כוונה לטחון את הנושא, סך הכל הבעתי את הרגשתי מתוך תיסכול :sad:. אתה צודק לגבי ההערה שלי, היא לא הייתה במקום.

אין לי גם שום רצון להיכנס לשיקולים של מגזין כזה או אחר, אני רק טוען שבשביל לקדם את הספורט הזה קדימה [וכל ספורט מוטורי פעיל אחר במדינה] - כן צריך סיקור של מגזין מוטורי, זה הכל.

שבת שלום לכולם

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אם בסיקור מירוצי הקארטינג עסקינן !!

השאלה הנשאלת בהמשך לכל מה שנאמר כאן :

מדוע לא מסקרים את אירועי הקארטינג קודם כל בפורום המכובד הזה ??

א.בפורום הזה רבים הם הגולשים שמתענינים בתחום .

ב.לאחר סיקורים בודדים נוכל לקבל מושג מה כמות המתענינים .

ג.הענף יחשף לקהל שעדיין לא מכיר את התחום וכתוצאה מכך נוכל לעבות את מספר העוסקים בו .

ד.לסיכום, ייתכן מאוד שלאור התוצאות ישתכנעו המגזינים ויסקרו .

מה דעתכם ??

מישל גדז'

פורסם
אם בסיקור מירוצי הקארטינג עסקינן !!

השאלה הנשאלת בהמשך לכל מה שנאמר כאן :

מדוע לא מסקרים את אירועי הקארטינג קודם כל בפורום המכובד הזה ??

א.בפורום הזה רבים הם הגולשים שמתענינים בתחום .

ב.לאחר סיקורים בודדים נוכל לקבל מושג מה כמות המתענינים .

ג.הענף יחשף לקהל שעדיין לא מכיר את התחום וכתוצאה מכך נוכל לעבות את מספר העוסקים בו .

ד.לסיכום, ייתכן מאוד שלאור התוצאות ישתכנעו המגזינים ויסקרו .

מה דעתכם ??

מישל גדז'

באמת רעיון ענק!!

אני בעד זה

מי מתנדב לסקר את מירוצי הקארטינג?

יוגב 205

פורסם

אם תהיה הענות לסיקור פעילות הקארטינג אני אוכל לדאוג לזה שהפעילות אותה אני יזמתי בצפון

תיסקר באופן עיקבי כפי שאנו עושים זאת בפורומים שקשורים לקארטינג בלבד, כששם כמות הגולשים היא בערך 5% מכמות גולשים בפורום זה.

ביום רביעי האחרון 10.8.05 נערך המירוץ השני בסדרת אליפות הצפון בקארטינג 4 פעימות, סיכום המירוץ התפרסם אתמול ובאם אתם מעוניינים לקרוא אוכל מיד להעלות את הסיקורים של שני המירוצים הראשונים של הליגה, ובהמשך תוכלו לראות את התגובות של המעורבים וגם להגיב ובכך מי שיהיה מעוניין להשתתף מוזמן לקחת חלק.

הליגה הנ"ל יצאה לדרך בשנה שעברה עם שמונה מרוצים כשעשרות רבות של נהגים מכל הגילים מ12 עד 50 פלוס.

השנה כמו בשנה שעברה כבר נוטלים חלק מנהגים הגרים במרכז וזאת מהסיבה הפשוטה שהליגה מקצועית ומעניינת.

מישל גדז'

• תוכן חדש...