Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וקונדסון אתה מדבר שטויות, נהג אחרי טסט לא יודע לאמוד מרחקים אפילו יתקשה לחנות בהתחלה, על מה אתה מדבר ישר ללכת לעשות קורס.

יום טוב!

אני לא יודע מי לא יודע לאמוד מרחקים, ואם יש לו בעייה כזו אז יש לו בעייה חמורה.

אני מדבר מניסיוני האישי ומניסיון הסובבים אותי (שחלקם עברו קורסי נהיגת ראלי עוד לפני שעלו על הכביש).

אם הנהג שולט בתפעול הבסיסי של הרכב ויש לו ראייה תעבורתית "חכמה" - שיעשה קורס.

גם אם היום הוא הוציא רישיון.

כמובן שיש אנשים שלא יטמיעו כלום גם אחרי "30 שנות ניסיון בנהיגה על הכביש"...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מגרש החלקה זה משהו אחר, אתה לא מקבל שם מושג על נהיגה,שליטה ובלימה נכונה.

אתה פשוט מחליק...

איתי.

כמה טמטום במשפט אחד!?!?!??

מגרש החלקה הוא הסימולאטור הכי טוב שיש בעולם!!

פשוט במקום להרוג את הצמיגים ואת האוטו אתה עושה את התרגילים על מגרש החלקה!

מקבלים הרבה ידע על המגרש גם שליטה גם בלימה נכונה גם עבודה נכונה של הגה, גז, קלא'ץ, ברקס...

אני לא יודע אם היית פעם על מגרש החלקה אולי לא ואתה סתם אומר ואולי כן ואתה בעצם לא הצלחת להבין כלום ובעצם אתה רק החלקת, אחרת אני לא מצליח להבין למה אמרת את זה...

שבת שלום לכולם..:-)

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...