Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 100 מה כדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש רכב עד 100 110 אלף, אמרתי לו שאני אשאל לו בפורום - וזה מה שאני עושה כאן ;-)

הוא מחפש משהו מהחברה חדש.

אשמח לרעיונות, לגבי דלק - זה לא הנושא החשוב כי הוא עובד קרוב לבית... תודה בכל אופן

( כרגע הוא חושב על פולו )

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

שברולט החדשות נותנים תמורה טובה למחיר שלהם

בנוסף גם הקוריאנים

הפולו יקרה ואתה לא מקבל הרבה בהשוואה לאחרות , בגלל שער היורו , תחשוב על זה

ב-100K אתה קונה : שברולט אוואו , (או אופטרה בתוספת של 10 אלף) , או יונדאי גטס או אקסנט

פולו עם תג מחיר שערורייתי של 115 אלף שקל , עם כל הכבוד זה מוגזם לאוטו שלפני עליית היורו

עלה 60-70 אלף , ואל תשכח שזה רק שנתיים אחריות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

פג'ו 206 וסיטרואן סי3, אבל יש ללוביסנקי מלאי מועט ואם תזמין עכשיו תקבל בתחילת נובמבר.

יאריס או פאביה אחלה מכוניות ושוות, לפאביה גם יש מבצע שמקבלים סאן רוף ללא תוספת מחיר.

יש גם את היונדאי גטס 1.6, מגיעה נורא מאובזרת (סאן רוף,ספויילר,גאנטים ועוד)

לטעמי - אם אתה לא צריך את האוטו מיידי חכה ל206 או סיטרואן, אם בזמן הקרוב אז פאביה.

פורסם

השברולט לא מומלצות במיוחד.

מה גודל הרכב הרצוי? למה רק חדש? מה מחפשים ברכב מעבר לצריכת דלק נמוכה (שאותה יספקו רוב הרכבים הקטנים). נוחות, בטיחות, אמינות, עיצוב, ועוד 1001 דברים. חסר פירוט

תשקול את הסיריון החדשה, היא גם תשאיר אותך עם עודף.

גיא

פורסם

הרבה פרטים אין לי

אבא שלי משתמש ברכב ללכת לעבודה ולחזור - משום מה הוא רוצה אוטו חדש ואני לא יודע למה

הוא אוהב לקנות אוטו ולהשאר איתו לפחות 6 7 שנים .

לגבי יונדאי (שלילי)

לגבי השברולט הוא גם חשב על זה - ואמרת שמציעים לו דברים יפים ב UMI (אני חושב שזה UMI)...

מה בנוגע לשברולט ? הן בסדר ?

פורסם

פאביה, יאריס, סיריון חדשה, כל אלו טובות יותר מהשברולט. היתרון של השברולט הוא במחיר עם המדבקות לשנה שמוריד 7 או 8K מהמחיר (אני לא זוכר בדיוק) מעבר לזה השוק שלהן בעייתי, והרכב לא מוצלח במיוחד. בתור משומשת שאפשר למצוא בזול זה אופציה מעניינת יותר, כחדשה, לא ממש...

גיא

פורסם
אולי הוא לא צריך רכב...

:):):) לא להגזים... לנסוע לעבודה ולחזור. ואוי פעם בשבוע שבועים נסיעה מרמלה לת"א או חולון אזור תעשיה זהו.

נראה לי נראה את הפאביה - למראת שהיא חלשה ביותר (כוח סוס)

פורסם
:):):) לא להגזים... לנסוע לעבודה ולחזור. ואוי פעם בשבוע שבועים נסיעה מרמלה לת"א או חולון אזור תעשיה זהו.

נראה לי נראה את הפאביה - למראת שהיא חלשה ביותר (כוח סוס)

קיימת גרסת פאביה 16V עם 100 כ"ס...

מה שבן רגע הופך אותה לחזקה ביותר !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפביה 16V חזקה מספיק, איכותית מאוד מבפנים, בחירה טובה..

היאריס תיהיה הכי חסכונית וכנראה גם הכי אמינה, תשמור טוב על מחירה במחירון.

• תוכן חדש...