Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להגיע בקרוב המגבר המפורסם JBL GTO75.4 ומה יקרה אם אני יחבר אותו לסאב של 600RMS?

הגישור זה לפי היצרן בסביבות ה280 וJBL לא נראה לי שיזייפו הרבה אז כנראה בסביבות

השאלה היא האם אני אוכל לפתוח אותו טוב (לא הכי גבוהה שלו אבל טוב)?

נ.ב

המפלצת הזו מעניינת אותי בגלל שהבחור מאשקלון והוא גם חבר בפורום שהציע לי בזול

תודה לכל העונים וזה די דחוף

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מישהו?

אני צריך לדעת

ואם יש מישהו מאשקלון עם מגבר ברמה של הJBL או רצוי עם JBL שמוכן לבוא לעזרתי

תודה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תשמע הסאב הנ"ל די נציל, את אומרת שגם ה250 +\- שהוא יקבל מהGTO יעשו לו טוב.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
תשמע הסאב הנ"ל די נציל, את אומרת שגם ה250 +\- שהוא יקבל מהGTO יעשו לו טוב.
תודה Clarion אז כנראה שכרגע מה שנשאר לי זה להמתין עד שיגיע המגבר שזה יקח זמן עד יום שלישי הבא : /

ושוב אם יש מישהו מאשקלון שיש לו מגבר ברמה דומה או אותו מגבר שזה יהיה ממש מצוין בבקשה תעזרו לי

כי אני רוצה לשמוע לפני קניה ואני תוקע את המוכר למרות כל הרצון הטוב שלי לקנות אותו....

תודה

פורסם

הוא יפתח אותו בטח שלא עד הסוף!

אבל תסבירו לי, בשביל מה לקחת סאב כזה למגבר החלש ממנו????

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כי זה אחד הסאבים שהוא יכול להרשות ממנו, מה רע לקנות את זה ובעתיד הוא אולי יתקדם ויקנה מגבר טוב יותר?!

אם אפשר יותר טוב תמיד תלך על יותר טוב.

קרא אותם.

פורסם

זה לא העדפה שלי.

אני מעדיף לקנות שיהיה הכל מתאים, ומקסימום אחר כך למכור את זה ולקנות חדש יותר חזק.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תראה למה אני יגיד לך הסאב הנ"ל יעלה לי זול יחסית עם תיבה

ובמחיר כמו שאני יקנה אותו ניתן לקנות רק פיוניר או lanzar וגם בשביל תיבה צריך להוסיף יותר

פורסם

עם כל הניגוד אינטרסים שבהודעה שלי כי אני זה שמוכר אבל 300\RMS יזיזו אותו טוב מאוד כי חיברתי אותו אצלי על המגנט שנתן לו 400 ב4 אוהם והוא היה ממש חזק וגם כשחיברתי אותו לרוקפורד 301M ב4 אוהם שזה 150RMS הוא הזיז אותו והוא היה יותר חזק מפיוניר 800W וגם יותר מדוייק,סך הכל מערכת לא צריכה להתאים על הנייר היא צריכה להתאים כששומעים אותה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

צודק ניאו, הסאב לדעתי יהיה עדיין עוצמתי, עדיין יותר בריא לתת לו רק 300 :).

קרא אותם.

פורסם

אם הוא נפתח טוב אז סבבה. אם עכשיו פתחתם אותו עם 150 RMS אז אני לא רוצה לדעת מה יהיה כשהוא יקבל הספק מלא שלו! :shock3::shock2:

מתי אתה מתכנן לקנות הגברה ספציפית בשבילו?

פורסם

רשמתי שאני מוכר את הסאב לבחור,החלפתי אותו בשתי קנווד 400RMS כדי לנצל את הגבר וגם בגלל הבניה,הוא לא התאים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני שאלתי את EVIATAR מתי הוא קונה מגבר בשבילו.

לא הבנתי לגבי בניה... (??)

המגבר קנווד 400W לא פתח אותו?

פורסם

דבר ראשון neo אני מצטער כי אני לא בא לשמוע אותו כי אין לי הזדמנות בינתיים כי אח של ליעד לא גר באשקלון והוא בא רק מידי פעם

אני מחפש מישהו עם מגבר מאשקלון והמגבר שיהיה ברמה של הJBL אז אני אדע אם אני אקח אותו

ותודה שאתה מחכה בשבילי

• תוכן חדש...