Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני טס לחו"ל, וכנראה אני לא מוכר בסוף את הרכב (התחרטתי.. בהמשך אני יסביר).

בכל אופן אני צריך מקום אכסון לחודשיים וחצי.

האם מישהו מכיר מקום בתשלום , שמעתי על מקומות בכללי אבל אין לי מידע מדוייק לגבי זה.

אודה אם מישהו יכול לשים קצת אור על הנושא.

כמו כן , סתם משהו שאני רוצה לשתף אותכם בו.

אני שמתי את השלט למכירה לפני חודש וחצי.

פרסמתי כאן לפני חודשיים וחצי למיטב זכרוני ... אולי אני טועה אז סלחו לי מראש.

היו הרבה פניות, הבעיה שנתקלתי בה היא המחיר.

כמו כולם אני לא מצפה למחירון, עקב השוק "היפה" שיש לרכבים.

אבל לסכומים שכאלה לא האמנתי שאני יגיע.

המחירון עומד על 95 למיטב ידעתי, כאשר אני בקריטריונים שלו (יד שניה... ק"מ נמוך, בלי הסטוריה מרשימה וכו').

אנשים בלי לדבר יותר מידי לפני בדיקה לפני הכל מתחילים ב 7-8 מתחת למחירון, ועוד רוצים גמישות. שלא לדבר על אלה שרוצים 10 מתחת וגמישות אחרי הבדיקה.

שלא לדבר על הקיטורים של אנשים על כך שההבדל בינה לבין הקליאו דור ראשון הוא כמעט אפסי באבזור וכו'.. ולכן הם חושבים שההפרש בין השניים לא מוצדק (דור ראשון 2002 מול דור שני 2002).

לכן המחירון צריך להיות 80,000 כדי שיהיה הגיוני!

לא לקחתי את הרכב לבדיקה בשום מכון עד היום!

הגעתי פעם אחת לתל אביב (הכי רחוק שהגעתי בשביל קונה)... התאים לי ולו על המחיר (4 מתחת למחירון) לבסוף אני החלטתי שאני לא נוסע ומבזבז יום עבודה מגיע עד להרצליה(הוא רצה בדיקה שם) , ואז אולי יתכן והקונה יתחיל תירוצים וכו'. (כל העסק היה מעכשיו לעכשיו אחרי פגישה אחה"צ בתל אביב עם הקונה לא היה זמן להסכם בכתב). ואני מאשקלון אנשים... זה לא הכי כיף לנסוע להרצליה ולגלות שזה היה לחינם, שלא לדבר על החזרה הביתה.

יתכן שאני פישלתי כאן, יתכן שלא. זה כבר חלב שגלש מזמן, אני פשוט מנסה להגיע לנק' שהיא שמאוד מאוד קשה למצוא היום קונים שמבינים את מהות הרכישה שהם הולכים לבצע.

אני לא אומר שזה רכב מס' אחד על הכביש וכו'... ממש לא, אבל בכל אופן , קצת כבוד , למשפחתיות לא עושים כזה טרור לפני קניה, אז לרכב ספורט ששמור בצורה מעל ומעבר ועוד קליאו ספורט, שקשה ותאמינו לי קשה מאוד להשיג שנת 2002 דור שני ללא שאסי או עבר יפה מאוד של מכות פח למינהן.

אני יודע על 2 שקימות היום למכירה ושניהם עם שאסי.

אז על כנף אחורית שקיבלה שפשוף קל מאוד! ודלת שמאל שהוחלפה (אין ירידת ערך בכלל) עושים עניין לא מהעולם הזה.... ועיקר הבלאגאן הוא על הכנף שתבינו (שאגב יש תצלום מכל זוית אפשרית שמראה עד כמה מגוחך הסיפור הנ"ל... אפילו כאן בפורום אפשר למצוא אותם).

לסיכום - למכור רכב ספורט קשה! במחיר שרוצים (ואני דורש 4-5 אלף מתחת... מי ישמע מה).

לכן! החלטתי לשמור את הרכב , ממש לא רע לי איתו , אפילו טוב לי מאוד, אני אוהב את הרכב וכו'. אבל לרדת לזנות בשביל כזה דבר, לא ולא.

ניסיתי לחסוך כמה מאות שקלים באכסון ולמכור את הרכב ולפתור שני ציפורים במכה (רציתי לשדרג לקליאו ספורט שאמורה להגיע ב 2006 או למיאטה).

לא הלך, לא נורא. אני נשאר עם הרכב, כנראה עד שנה הבאה שאז אני יקנה את הקליאו החדשה או המיאטה בטריד אין שאני כבר יודע כמה אני יקבל על הרכב (יש סידור עם הטריד אין) ותבינו זה יותר משתלם ממה שאנשים מציעים לי! וזה עוד טריד אין, ששם אין משחקים ושוחטים במחיר הרכב.

אני ממש לא מבין את המדינה הזאת.

נ.ב

שאני מסתכל על זה עכשיו... רשמתי חתיכת מגילה. טוב נו, לפחות שפכתי את הלב :)

פורסם

היה פעם באחד האתרים (אם אני לא טועה זה היה בYNET) סקירה של חניונים לרכב לטווח ארוך, ואיזה טיפולים הם עושים (כמו כל כמה זמן התנעה, סיבוב וכו'..).

מומלץ לחפש..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שאלה:

למה אתה צריך לאחסן את הרכב במקום מסויים ולשלם כסף??

רשמת שאתה טס לחודשיים וחצי... אתה יכול פשוט לנתק מצבר, למלא מיכל דלק עד סופו, לוודא שיש אויר בצמיגים וזהו!!

אני לא חושב שיהיה נזק כלשהו לרכב בחודשיים של עמידה.

תקנו אותי אם אני טועה...

אמיר.

פורסם

איך אני סומך על הציפורים שישאירו לי את הרכב נקי... חבל על הזמן, אין לי חניה פרטית בבית.

ואני ממש לא צריך את נזקי הסביבה , ונזקי האנושות (מכה פה מכה שם.. לך תדע) על הרכב שלי, אז לא תודה.

והנה לך התיקון שיחלת לו :)

כמו כן תודה למי שנתן כאן הצעות. תמשיכו להזרים בבקשה :)

פורסם

לפי מה שאני יודע יש כמה חניות בתשלום שתוכל לשים בהם את האוטו באשקלון.

יש במרינה חנייה תת קרקעית שאתה שם שם את האוטו בתשלום ועוד אחת או שתיים..

אני לא בטוח ככה שמעתי

או שתשים אותה בחנייה של חבר אם חנייה פרטית או חנייה תת קרקעית (אם יש כזה).

19jl6oc.gif
פורסם

למה לא לחנות את הרכב בחניה תת-קרקעית של קניון, או בנין משרדים?

רק אל תשכח להודיע להם מראש, שלא יזמינו חבלן.

פורסם

אני מציע לך לשאול חברים שאולי יש להם חניה פרטית משלהם אם הם מוכנים לאחסן אצלם את הרכב

ככה זה עבד שנסענו כל המספחה לחו"ל במשך שבועיים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה לא לחנות את הרכב בחניה תת-קרקעית של קניון, או בנין משרדים?

רק אל תשכח להודיע להם מראש, שלא יזמינו חבלן.

כן, אין סיכוי שיפרצו / יחבלו / יגנבו / ישחיתו וכו'...

ממש הצעה לעניין :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חשבתי כבר על זה... לאף אחד אין מקום חנייה פרטי מקורה :(

אז תשאל אפילו חבר עם בניין דירות שיש בו חניה תת קרקעית

בדרך כלל לחנייות תת קרקעיות נכנסים פחות משחיתים

ככה שעדיף חניה כזאת מאשר כלום

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .