Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אני סומך על הציפורים שישאירו לי את הרכב נקי... חבל על הזמן, אין לי חניה פרטית בבית.

ואני ממש לא צריך את נזקי הסביבה , ונזקי האנושות (מכה פה מכה שם.. לך תדע) על הרכב שלי, אז לא תודה.

והנה לך התיקון שיחלת לו :)

כמו כן תודה למי שנתן כאן הצעות. תמשיכו להזרים בבקשה :)

בשביל ציפורים ונזקי סביבה אפשר לשים "כיסוי 4 עונות"...

לגבי המכות- הגיוני, אלא אם כן אתה יועד על מקום טוב ורחב להחנות שם את הרכב. (מכות יכולות להיות גם ביום-יום מחניות שונות).

גם אני בדעה שכדאי למצוא איזה בניין משרדים קטן עם חניה תת-קרקעית (שמה הסיכוי לוונדליזם נמוך יותר) ולבקש טובה מבעלי המשרדים בבנין.

אמיר.

פורסם

כנה כיסוי 4 עונות ב 200 שקל, כסה את הרכב תעמיד אותו במקום מוצל וקריר וסע לשלום, זה רק חודשיים וחצי, נתק מצבר וזהו.

למה להשקיע בחניון?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

נזק לרכב יכול להיות גם בחניון ששומר לך על הרכב בתשלום- זכור כי בדר"כ "הנהלת החניון אינה אחראית על גניבה, פריצה, השחתה או כל נזק אחר אשר יגרם לרכב..." אתה יכול גם לחנות בכל חניון ולהשאיר את האוטו (רצויי חניון עם שומר חי)

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

קליאו ספורט חדשה מגיעה לארץ ב-2006?

פרט נמק הסבר הדגם.

האם מדובר על דגם ה-182 כ"ס? או משהו אחר?

מתי אמורה להגיע? דגם 2006 או רק בסוף השנה כדגם 2007?

מחיר משוער?

אני מחפש לקנות קליאו ספורט דור ראשון, אבל אם תהיה בקרוב קליאו חדשה אולי אוכל לקחת בליסינג ולסגור עניין... :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חניון מקורה יעלה בין 400 ל-500 ש"ח לחודש, חניון לא מקורה יעלה כ-350 עד 400 ש"ח. תקח בחשבון שהם לא מניעים את הרכב (אם המצבר שלך זקן אז תקח בחשבון עוד 400 ש"ח להחליף אותו כשתחזור, אני גם ממליץ לך לנתק את מערכת האזעקה כאשר אתה תנסה להניע את הרכב כשתחזור), אם הם שוטפים את האוטו אז זה רק במכונות ולא ידני (לא יודע מה אתך, גם אם יתהפך העולם אני לא אכניס את הרכב שלי למכונת שטיפה).

אף אחד מהם לא נותן אחריות על גניבה, פריצה או פגיעה ברכב. לכן אני ממליץ לך לתת את האוטו למישהו שאתה סומך עליו עם חניה מקורה, שיעשה כל שבוע סיבוב באוטו (סתם להניע בעמידה 5 דקות לא עוזר). כל החניונים לא לוקחים אחריות על נזק לאוטו ולכן הסיכון להעמיד אתך חבר הוא בדיוק כמו בחניון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חודשיים וחצי זה לא מי יודע מה הרבה זמן.

אני אישית הסעתי פעם קורולה לשטח אכסון (שלא קשור בכלל למכוניות) אי-שם באזור השפלה.

היה מאוד משעשע להחנות את האוטו בין ערימות שונות של רהיטים.

אני לא מה היה המחיר, אבל המקום ההוא היה נעול היטב+אזעקה וכל השאר,

ובכל מקרה אף אחד גנב בעולם לא היה מעלה על דעתו שמישהו החנה שם מכונית...

לדעתי עדיף להשאיר אצל חבר שאתה באמת סומך עליו, אבל איך שאתה רוצה.

(במאמר מוסגר - אני עוד מעט מקבל למשמרת סקודה פבוריט ל-3 שבועות,

למה???? מה עשיתי???? :shock: )

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא הייתי מסתמך על זה.

הם (קרסו) כבר שנתיים מספרים סיפורים (אגב, החדשה היא 192 במיטב המסורת).

אני ויתרתי על לחכות להם וקניתי את הקליאו ספורט 2003 (במחירון אגב, כשהרכב מיד ראשונה ממישהו שאני מכיר ואני יודע מספיק על האוטו כדי לדעת כמה הוא שמור).

פורסם

הסיבה הפשוטה שקשה לך למכור את הרכב הן כמובן המתחרות הספורטיביות שלו באותו מחיר .

למה לבן אדם שפוי לקנות קליאו ספורט במחירון מטורף של 95 אלף ש"ח , שהוא יכול לקנות אימפרזה

טורבו וזה אני אומר כי אני מכיר מישהו שהתחבט בדיוק בשאלה הזו .

מה גם שהרבה אנשים יעדיפו גולף GTI ואפילו את האיביזה טורבו היותר זולה על הקליאו ספורט .

אתה תצטרך להתמודד עם המצב למרות שהאוטו שלך במצב טוב ועדיין לרדת למחיר שהוא הגיוני

ולמכור , הכל עניין של פשרות.

פורסם

LiranAr,

לכל אחד יש שיקולים אחרים.

לא לכל אחד מתאים אימפרזה.

אחרי הטיסה של היורו, רכבי hot hatch כמו הקליאו כבר לא ממש מתאימות לכל כיס ובאמת יש מתחרות מעולות כמו אימפרזה או מיאטה במחירים דומים פחות או יותר אבל יש גם עניין אישי.

אתה יכול באמת להשוות בין הרכבים האלה ?

כל אחד מהם יהיה בחירה מצויינת. השאלה היא מה ההעדפות שלך.

מעבר למבחן נקי של רכב מהנה לנהיגה יש עוד המון פרמטרים 'מטופשים'. אולי זה לא מדבר אלייך ואולי לא ממש חושבים עליהם כשלא עומדים ממש לפני קניה אבל דברים כמו פרקטיות שאין בגרוש למיאטה או מידת התשומת-לב/הצהרה שגובה האימפרזה משחקים בצורה שונה אצל כל אחד.

מבחינתי לפחות הם לא היו אופציה אמיתית.

ברכבים האלה השוק מאוד מצומצם וצריך להגיע לאדם הנכון שמערכת השיקולים שלו מושכת לרכב הזה ספציפית ואז אולי אפילו הוא ישלם מעל מחירון כי הוא ישמח למצוא אחת כזו במצב טוב.

בקיצור, מחירון זה עניין נזיל במקרה של מכוניות ספורט נדירות.

במקרה הזה המצב הרבה יותר בעייתי כי מדובר בסכומי כסף מאוד גבוהים אבל זה עדיין עובד באותה צורה, פשוט הרבה יותר קשה למצוא את האחד הזה.

ניר

פורסם

נכון , אין ספק שלכל אחד יש את השיקולים שלו וכל אחד כמובן יש את הרכב שמתאים לו

אם בפרקטיות , אם בחוסר תשומת לב ובכלל .

אבל הרוב הגדול של רוכשי המכוניות ואתה יודע מה ? , גם הרוב הגדול של חובבי הרכב פשוט לא

"ישתין" לכיוון הקליאו בגלל המחיר הכה יקר , לעומת זאת ה MK1 נשכרת במחיר מחירון ואף מעליו

כי המחירון שלה הוא מאד אטרקטיבי , אז בן אדם שיש לו תקציב של 65-70 אלף ש"ח במיילא

לא יכול להרשות לעצמו רכבים בסטגמט גבוהה יותר מהקילאו כגון מיאטה או אפילו WRX

והוא מתחבט בין איביזה לקליאו - ואז ההתמודדות ברורה שהקליאו לוקחת בהליכה את האיביזה

בכל פרמטר ( חוץ מאולי אמינות :-) )

תמיד יהיה את האחד שיהיה מוכן לקנות גם סובארו DL שנת 88 צבע לבן במחירון כי היא מזכירה לו

ככה וככה , אבל אני לא רואה אנשים מוציאים סכומים כאלו על קליאו ספורט שיש להם אפשרויות

הרבה יותר טובות בסכומים הנ"ל.

פורסם

לירן, מה אני אגיד לך ?

כנראה שאני הבחור של הסוברו DL 88 :twisted:

בכל מקרה אני יודע שאני לא היחיד.

אני חושב שגם ההשוואה שעשית לדור הראשון בעייתית וקשורה בדיוק לקפיצת היורו שדיברתי עליה.

כשמכרו פה את הקליאו ספורט וה-206 gti (שפעם עוד נאמרו באותה נשימה) המחיר שלהם היה כ-30 אלף מעל הדגם הרגיל (כשאני קניתי ב-2002 את ה-206 xs שלי זה היה 84 מול 114).

אחרי שנה המחירים קפצו ב-20 אלף וככה גם המחירון (כן, המחירון של הרכב שלי היה הרבה יותר גבוה מהמחיר שקניתי אותו).

אותו הפרש נשמר גם היום במחירון יד שניה, המחירון של ה-xs הוא 70 והמחירון של הקליאו שעכשיו קניתי הוא 110 (30 + 10 כי זה שנתון מאוחר יותר).

בקיצור, את מה שאמרת אפשר להגיד על כל קבוצת הרכבים הזאת (כל מי שקפץ בעקבות היורו) ויש בזה משהו. בנקודה מסויימת המחיר קופץ בטירוף בלי הצדקה אמיתית.

אם אתה מתלבט על מכוניות שנמצאות בתפר הזה אז אתה צודק וזה באמת מוגזם. אם לעומת זאת, אתה בכלל לא שוקל רכב ספורטיבי בן יותר מ-3/4 שנים אז אתה כבר מסתכל על עולם מחירים אחר (לכל מי שתלוי ביורו) ועל מתחרות אחרות שנכנסות כאופציה (מי שלא תלוי ביורו).

אני בכל מקרה מאלה שהציקו לקרסו והיו כבר מוכנים גם למחיר המפלצתי של קליאו חדשה גם מול כל החלופות שיש באיזור המחיר הזה (170~). בינתיים, כפי שאפשר גם לראות משרשור אחר פה, קרסו עסוקים בעיקר בהפצת שמועות. אני קניתי את הקליאו החדשה ביותר שיכולתי להשיג וזהו (אגב, זה שקניתי ממנו גם חיכה הרבה לקרסו (מעל שנה) כדי לשדרג לספורט החדשה ובסוף, עם קצת כאב, נכנס להתלבטויות קשות על המיאטה והאימפרזה).

• תוכן חדש...