Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האוטו שלי אף פעם לא התחמם בעבר, אך לאחרונה במיוחד בחודש האחרון עם הגלי חום האלה התחלתי לידאוג, האוטו גם כשהוא מטפס בעלייה עם 5 אנשים, ואחרי זה עומד בפקק ואחרי זה נוסע במהירות נמוכה וכל זה בשעות הכי חמות המחוג של חום המנוע לא עובר את החצי (הייתי מצפה ממנו קצת לעלות או להראות סימני חיים).

כמובן שהמחוג כאשר האוטו קר נמצא למטה בסימן של הקור, אחרי התענה הוא לאט לאט עולה אבל לעולם לא עובר את החצי.

עכשיו בעיקרון שטפתי את הרדיאטור לפני קצת יותר מחודש, יש לי מים ירוקים ברדיאטור.

עכשיו אני שואל:

יש סיבה לדאגה?

האם כל מה שתיארתי הינם בסך הכל סימפטומים של מערכת קירור בריאה?

האם ישנה דרך לבדוק בעצמי את תקינות המד חום?

תודה.

פורסם

בעבר נאמר כאן בעקיפין שמד החום ברכבים היפניים נוטה לאי-ליניאריות מסויימת, ולמעשה מחולק למצבים.

כלומר, שלא כמו מדי חום המצביעים על טמפ' מדוייקת (כארופאיות), מד החום ברכבך יתחיל לעלות רק במידה ועליית טמפ' נוזל הקירור תהיה מעבר לגבולות הנורמל (משמע שאם סטייה של +-5 מעלות היא סבירה, רק לאחר כ-6-7 מעלות יתחיל מד החום להראות סימני עלייה).

לגבי מידת נכונות העניין איני יכול להגיב.

אולם זה נשמע הגיוני - גם ברכבנו במאמצים כבדים מד החום נטוע באמצע - ורק כאשר היו לנו תקלות (כקריעת צינור מים, בעיה ברדיאטור) החל לטפס מד החום.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

יכול להיות שהיוניט חום שלך מזייף - כל חשמלאי יוכל לבדוק זאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...