Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווקס QMI

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. אני מעוניין לעשות ווקס לאוטו פעם שעברה עשיתי ווקס של חברת טורטל. והפעם אני רוצה לנסות חברה אחרת,ביררתי קצת על כל מני סוגים ואמרו לי שהQMI הוא הטוב ביותר. רציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר את הווקס הזה ויכול להמליץ עליו. :roll:

פורסם

דובר כאן לא מעט על חומרי הברקה והגנה לרכב, בצע חיפוש בפורום לערכים המתאימים (ווקס, פוליש וכו').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא זוכר אם זה הווקס ,אבל בדוק אם הוא מכיל חומר הקרוי קרנובה (קוראים את זה קרא-נובה) , זהו הווקס הטבעי הטוב ביותר שיש. אם כן לך על זה.

פורסם
ביררתי היום ואמרו לי שאני צריך לעשות קודם כל ווקס ורק אחר כך לשים את הQMI בגלל שזה אוטם את הצבע :?: מה לעשות מישהו יודע :roll:

אפשר לדעת איפה קנית את זה ( את ה QMI) ?

פורסם
ביררתי היום ואמרו לי שאני צריך לעשות קודם כל ווקס ורק אחר כך לשים את הQMI בגלל שזה אוטם את הצבע :?: מה לעשות מישהו יודע :roll:

אפשר לדעת איפה קנית את זה ( את ה QMI) ?

את האמת זה באמת חומר שמאד קשה להשיג אותו. לקח לי הרבה זמן להשיג את זה. ליד הבית שלי מישהו עושה הזמנה, והוא אמר שזה יגיע השבוע. למה אתה רוצה גם :?:
  • תוכן חדש...