Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

הננו מתכבדים להזמינכם בתאריך ה-27/7/05 לערב מפגש נהגים ונווטים

בתוכנית –

19.30- התכנסות וכיבוד קל

22.00-20.00 - הרצאה בנושא ניווט ראלי ע"פ ספר דרך,

את ההרצאה יעביר מר' זלמן דגן שהינו נווט מקצועי הגר ומתחרה בסקנדינביה

במסגרת הערב יוקרנו סרטונים מתחרויות וכן מצגת והסברים על ספר הדרך והשימוש בו

במפגש ישתתפו נהגי מרוצים ונווטים מקטגוריות הראלי השונות

המפגש יתקיים בגינת ביתי במושב צפריה 14 (כביש אור יהודה – בית דגן )

בכניסה למושב לאחר כ – 150 מ' מגיעים לכיכר

פונים בכיכר שמאלה ונוסעים כ-200 מ' ,

הבית מצד שמאל ,יש שילוט משק 14 משפחת פאהן

כדי להיערך בהתאם אנא אשרו השתתפותכם וציינו את מס' האנשים שיגיעו בדוא"ל [email protected]

נשמח לארח אתכם

צוות MARSHALS

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אני מעוניין להגיע, אני צריך להביא איתי משהו?

זה עולה כסף?

באיזו שעה זו לא ציינת?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חברים יקרים

למרות שציינתי זאת בהזמנה המקורית ,אולי זה לא הודגש מספיק ואני אדגיש זאת הפעם

הכנס מיועד בראש ובראשונה למתחרים המשתתפים בתחרויות , ישנם למעלה מ - 100 צוותים משתתפים

בקטגוריות שונות בעיקר מתחום הראלי רייד ,שקיבלו ממני הודעה על המפגש בהודעה למייל שלהם ,

אולם ישנם מתחרים מקטגוריות שונות שאין לי את המייל שלהם ולכן פניתי אליהם דרך הפורומים השונים ,

חלק ממטרת המפגש מעבר לתוכן שיהיה בו הוא הכרות בין משתתפי הקטגוריות השונות

במידה ויהיה מקום אשמח לצרף אנשים שמתעניינים בתחום אולם אינם מתחרים

לכן גם מי שמתעניין מוזמן לשלוח מייל ולציין שהוא לא מתחרה אלא מעוניין להגיע ,ואני אשתדל להזמינו אם יהיה מקום

תודה ומקווה שתקבלו זאת בהבנה

אריה פאהן

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

פנית בהודעה "חברים יקרים"

לא ציינת שזה רק ל 100 האלו.

בכל אופן אם יהיה מקום אשמח להגיע.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אמיר תודה נשמח לראות אותכם

לכל החברים שפנו אלי ואינם מתחרים ורוצים להגיע ,אני מפרסם לכם מה שכתבתי בפורום גיפטריפ בו אני אחראי פורום ספורט מוטורי , אם תקראו טוב אני מאמין שתקבלו בהבנה ,את חשיבות המפגש הזה דווקא למתחרים בקטגוריות השונות ,

בכל אופן אני אעשה מאמץ לאפשר לכמה שיותר אנשים להגיע גם אם אינם מתחרים

זה ציטוט ההודעה מאתר "גיפטריפ"

"מעבר לזה שזה נחמד להפגש בערב חברתי שמגבש את העוסקים בספורט המוטורי

בקרוב נראה יותר ויותר מתחרים מתחום הגיפים והבאגים משתתפים בתחרויות ראלי שנערכות במתכונת שונה מתחרויות הניווט שאנו מכירים , מתחרי הראלי רייד /מסעות הניווט . רגילים לניווט ע"פ מפה ו- GPS

במפגש תינתן הרצאה על ניווט ראלי שנעשה ע"פ ספר דרך ,שזה ראלי במתכונת שונה והניווט בו נעשה בצורה שונה לחלוטין .

ניווט ע"פ ספר דרך נעשה באופן שהנווט נוסע על מסלול התחרות לפני המירוץ ומכין לעצמו ספר דרך שאותו הוא מקריא לנהג בזמן התחרות ,

אם בראלי רייד הנווט אומר לנהג את כיוון הנסיעה ועל איזה שביל לנסוע ,

בניווט ע"פ סיפור דרך הנווט מקריא לנהג ,כל מה שנמצא באותו שביל ,מה המרחק עד הסיבוב הבא ,מה עקומת הסיבוב ,מה המהירות שעליו להיות בסיבוב ,ומה נמצא אחרי הסיבוב

בגדול מה שזה אומר שהנווט מנהל את הנסיעה והנהג מבצע אותה כאשר הוא מקבל נתונים מדוייקים ,ולא מנחש מה נמצא בהמשך הדרך אחרי הסיבוב

את ההרצאה יעביר בחור בשם זלמן דגן שהנו יהודי החי בסקנדינביה ומתחרה שם באופן מקצועי ,בליווי סרטים וחומר מקצועי בנושא "

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רשימת הנהגים והנווטים שאישרו השתתפותם ,

אנא אם יש מישהו שטרם הספיק לאשר נא עשו זאת עוד היום למייל ע"מ שנוכל להעירך בהתאם

[email protected]

אביב ספקטור

אהוד לביא

אורית שקל

אייל אפרתי

אייל בומברג

אילן המאירי

אמיר "צוות גמליאל" 2

ארנון הלחמי

בעז קורפל - צלם טלוויזיה

ברוך שליט

גדעון בן שמואל

גיא בן ארי

גל שחם "דרך הים"

דודי "כל גדר"

דני אורן -.מ.מ.ס.י

טל זהר

לירן סברוב

מוסך הזהב - 4

ניצן שקל

ניר לביא

עופר קוקוס +נווט

עידו כהן

עידן זהבי +נווט

קבוצת אוטוויק 6

קובי כהן +נווט

רון גל

רוני -נהג

רועי בז'רנו

רמי לימון

שי שמעוני

תודה צוות MARSHALS

פורסם

הי

לאחר שהסתיימה הרשמת המתחרים (נרשמו כ-80 נהגים ונווטים )

אני פותח כעת את ההרשמה ל-20 אנשים שחושבים להצטרף בעתיד לתחום ולהתחרות או למתעניינים שרוצים להיות נווטים

לכן מי שרוצה להרשם שישלח לי את פרטיו האישיים

שם ומשפחה

סלולרי

וקצת פרטים רלוונטים על התעניינותו בנושא

למייל [email protected]

אגב - עידו כהן הודיע לי היום שכנראה הוא יביא למפגש את הרכב החדש שבנה לפאריז-דאקר

פורסם

הארוע היום רשימת המשתתפים ,ואם שכחתי לרשום מישהו שדיבר איתי אז סליחה , ולהגיע

אביב ספקטוראבירם הדראהוד לביאאוטוויקאורית שקלאייל אפרתי אייל בומברג אילן המאירי איציק בריל אלון כהן אמיר "צוות גמליאל" 2 אסף טננבאום +צבי טננבאוםאסף הלויאסף טלמוןארז אברמוב +1ארז עציוןאריה פאהן אריה שטרמר ארנון הלחמי בעז קורפל – צלם טלוויזיה ברוך שליט גדי צוקר גדעון בן שמואל גיא בן ארי גיל יצחקי - גיל ספורטגילי עומריגל שחם "דרך הים" דודי "כל גדר" דודי מזרחידני אורן -.מ.מ.ס.י הדס (מיקי יוחאי )הלל סגלחזי בצלאל טל זהריואב גבעיענקלה זלצר יקי שקרללירן סברובמוסך הזהב – מוש +1מיקי יוחאי מישל גדז'נדב ק +נווטניצן שקלניר לביאנמרוד אופיר -אספירנמרוד גיפולוג סביון עזר +אייל גונן סהר חייםעופר קוקוס +נווט עופר( עוזר לגדי צוקר ) +1עידו כהן עידן זהבי +נווט צביקה כנעני קובי כהן +נווט רו"ח דורון סמנכ"ל מכבי רון גל רון חכיםרוני -נהגרונן גרינשטייןרועי בז'רנו רז מלמדרמי לימון שחף מזרחי שי כרמזיןשי שמעוני שלמה מרבאוםשמוליק לודוויג +פרסלניתומר פשקו

פורסם

אריה , עדי וצוות מרשלס המורחב

תודה רבה על ערב מהנה,בהחלט היה שווה לבוא לפגוש אנשים טובים,ולשמוע את זלמן מרצה על ניווט!

ההרצאה הייתה טובה מאוד,עניינית ולמדנו לקח מאוד חשוב לגבי אכילת נקניקיות:smile:

שוב תודה רבה

אמיר גמליאל

פורסם

אמיר תודה

גם אני נהנתי מאד, הן מהמפגש החברתי והן מהרצאת הניווט המקצועית והמעניינת שהעביר זלמן דגן

בשמי ובשם צוות MARSHALS תודה לכל המשתתפים

נתראה בשטח ובפעילויות הבאות

פורסם

לאריה, עדי וכל שאר צוות Marshal's

תודה רבה על ערב מהנה, כן ירבו!

יישר כח!

אלון :mm_yeah:

נ.ב: אמיר, הגיע הזמן שתפסיק לחשוב על אוכל כל הזמן, אחותך בגבס.

תודה על השוקו :-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...