Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת שלכם בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל אני מצטער אם אני מגזים עם הנושאים ,זה רכב ראשון שאני קונה עם הלוואה של 30,000 שקל ..ואני בן 18 לכן אני רוצה להיות בטוח

הרכב הוא סיאט איביזה ,שנת 98,לטינו, עם 86,000 ק"מ, יד 2

המחירון הוא 25,000 (לפני שקלול)

אחרי שקלול 26,094

לפי לוי יצחק

היא רוצה 27,000 (לאחר הורדה של 2,000 שקל)

יש ספר טיפולים (לבדיקה של ק"מ)

והיא אומרת שהאוטו מטופל בחברה..

היא אומרת שהשילדה נקיה ,ואחרי בדיקה אם יש שלידה פגומה היא תשלם את הבדיקה..

הדבר היחיד שהפריעה לי זה: (רשמתי את השיחה השירשור אחר..)

בעיתון היא רשמה שהאוטו עשה 87000 ק"מ,שהתקשרתי היא אמרה שהאוטו עשה 76,000 ק"מ,ושהיא נוסעת בוא שנתיים וחצי ..אחרי איזה כמה שעות התקשרתי לשאול אותה למה היא אמרה שהאוטו עשה76,00 שרשום שהוא עשה 86,000 ק"מ....

,והיא כאילו שאלה את בעלה על הקו ואז אמרה "נכון נכון 86,000" ... ק"מ ,להזכיר לכם שהיא אמרה "אני נסעתי באוטו שנתיים וחצי" היא לא אמורה לדעת את זה???

לכן היא לא ניראת לי ממש אמינה

מה אתה אומרים?

שווה נסיעה לחיפה ???(אני גר בירושלים)

פורסם

דווקא לי זה נשמע בסדר, נשים בד"כ לא שמות לב לפרטים האלה

אז בטח אמרה מה שזכרה שאמרו לה לדקלם P:

לדעתי תבדוק את זה, אין לך מה להפסיד

קח לבדיקה ואחרי זה בטח תוכל להוריד לה עוד קצת על שטויות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...