Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה ההצעה האחרונה ששל הכנסת שהתקבלה לפני דקה

"לנהגים חדשים אסור לנשום באוטו מאחר שריכוז גבוה מהנורמלי של פחמן דו חמצני פוגע בריכוזם וגורם להם לעשות תאונות קטלניות"

באמת מה נסגר עם הכנסת?? אין פשע אין התנתקות שיחפשו משהו אחר

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
בלי קשר ל"נהג חדש" לא שווה לשתות ולנהוג

כי זה החיים שלנו וזה צריכה להיות אחרייותינו האישית

לפי דעתי אם זה ימנע מעוד אדם אחד לא לנסוע שיכור או "תחת השפעת אלכוהול" אז זה שווה את זה.

תחשבו על זה ככה שאתם נוסעים בסבבה שלכם באוטו שאתם אוהבים לא משנה איזה

ואיזה שיכור מטומטם ניכנס בכם ו............. חס וחלילה TOTAL LOST.......

יענו מה אם הוא נכנס בו והנהג מת זה כלום אבל אם טוטל לוסט אז באמת חבל...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
בלי קשר ל"נהג חדש" לא שווה לשתות ולנהוג

כי זה החיים שלנו וזה צריכה להיות אחרייותינו האישית

לפי דעתי אם זה ימנע מעוד אדם אחד לא לנסוע שיכור או "תחת השפעת אלכוהול" אז זה שווה את זה.

תחשבו על זה ככה שאתם נוסעים בסבבה שלכם באוטו שאתם אוהבים לא משנה איזה

ואיזה שיכור מטומטם ניכנס בכם ו............. חס וחלילה TOTAL LOST.......

יענו מה אם הוא נכנס בו והנהג מת זה כלום אבל אם טוטל לוסט אז באמת חבל...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
עכשיו שמעתי בחדשות שרוצים לעשות גם שלא יתנו רישיון לתלמידים בעלי התנהגות לקוייה.

לדעתי זה מכליל, אבל מאוד בעד זה כי אני ממש רואה קשר ישר בין התנהגות לצורת נהיגה פרועה.

ברור שמתוך 100 מופרעים 1 ינהג רגוע , אבל אם זה יציל נפש אחת זה שווה.

חוץ מזה, לא ראיתי הרבה אנשים שכתוב להם התנהגות לקויה בתעודה, זה מאוד נדיר, ואם זה כתוב אז לדעתי באמת לא מגיע לו לקבל רישיון כי יש סבירות גבוהה מאוד שיעשה שטויות בכביש

גם אני שמעתי על החוק הזה- אבל אתה שכחת לציין משהו חשוב מאוד:

לא יינתן רישיון לתלמידי אשר התפרעו או התנהגו באופן בלתי הולם במהלך בחינות הבגרות- משהו בסגנון.

פורסם

שאלה לי אליכם - מישהו כאן אי פעם קיבל קנס על עישון בזמן הנהיגה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ס ל י ח ה?! קנס על עישון?! אני רוצה לראות שוטר שינסה את זה.עוד מעט יהיו קנסות על הפרחת גזים בזמן הנסיעה (אבל רק כשיש יותר מאדם אחד ברכב,שלילה מנהלתית לנהג חדש שיעיז וכולי)...

אלא אם כן לא עישנת סיגריה.............

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זו הייתה סתם שאלה תאורטית. בנהיגה? רק LM BLUE LABEL.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תגידו שאלה אחרת לא ממש קשורה.

אם כל הגזרות האלו על נהגים חדשים צעירים, לא נראה לכם קצת שנבחרי העם מצטיירים בפני המדינה כחכמי חלם?

ממש מעורר סוגיה קשה שלא ניתנת לפתירה.

L.A

פורסם

אנשים אתם שוכחים שמעצם ההתעסקות שלכם בתחביב מוטורי ובנהיגה אתם עוד בסדר.

למרות שמי ששותה ונוהג זה לא בסדר, כי גם אם הוא נוסע רגוע זמן התגובה ועיבוד הנתונים במוח לוקח יותר זמן בגלל האלכוהול, וזה לא משנה אם הוא שם לב לכך או לא, זה נתון פיזיולוגי.

אתם שוכחים את כל הילדוני "אבא ואמא נתנו לי את הלאנטיס" ששותים ונוהגים כמו חארות, לפחות פעם בשבוע יוצא לי להיתקל בדביל כזה שעושה רייסים עם אצמו ונוהג על כל הנתיבים.

אז נכון שזה ידפוק חלק מההנאה לנהגים טובים, אבל זה גם יציל חיים.

ובשורה התחתונה זה מה שחשוב.

ועם מצב התאונות כיום אני הייתי כורת את האשכים להרבה נהגים, לא רק אוסר עליהם לשתות.

מזל שיוצא לי מדי פעם להדביק נהגים לקיר עם בלימה מאוחרת בכניסה לסיבוב, והם כמו טיפשים מנסים להיכנס על המהירות שלי וקולטים ש... אופס, כישורי הנהיגה שלהם נגמרו 30 קמ"ש מוקדם יותר...

ואז אני רואה אותם מנסים להשתלט על הרכב :)

זה אולי ילדותי, אבל אני נהנה מזה.

מי שלא יודע לנהוג שלא יעשה שום דבר חוץ מלהתרכז בנהיגה - פשוט ככה. לא שתייה, לא הרבה חברים באוטו, אפילו לא מוזיקה מצידי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זו הייתה סתם שאלה תאורטית. בנהיגה? רק LM BLUE LABEL.
רק קאמל ידידי...

אני אמנם לא קיבלתי דו"ח אבל פעמיים כמעט שרפתי את הרכב... :p

פעם אחת בלאנטיס F 97(החלונות הארורים נפתחים בצורה מוזרה מאוד, הסיגריה נפלה לשטיחים מאחורה).

ועוד פעם בפוקוס שלי(לא הייתי ממש מרוכז והפלתי את הסיגריה, נפלה מתחת למושב של הנהג).

בברכת "עישון נעים"

שלד

פורסם

חוק טיפשי לחלוטין....

כיאלו עד היום היה מותר לשתות ולנהוג ...

מהקטע בלאסור כליל שתיית אלכהול רק על נהגי חדשים?

בעיית התאונות בארץ נגרמת לרוב מדבר אחד, "אפקט הפוזה" הרבה נהגים בארץ נכנסים למכונית ומייד חושבים שהם מינימום מיכאל שומכר..

ומתחילים לעשות שטויות אם האוטו ,ובאיזה שהוא שלב, בגלל שהם בתכלס לא יודעים לנהוג נכון הם נכנסים באיזה עמוד או במקרה הגרוע במישהו אחר..

לפני שמחוקקים חוקים חסרי תועלת כאלה צריכים לעשות בדק בית אם כל שיטות הלימוד נהיגה בארץ..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...