Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהבנתם אני זקוק למיידע על ביטוח לצעיר אני בן 18 וחצי יש לי רישיון פחות משנה ואני מעוניין לעשות ביטוח על 205 כנראה... עכשיו שהשאלה שלי היא כמה יעלה לי ביטוח כזה כמו כולם או שבגלל שאני צעיר אני חייב ביטוח צעיר שעולה הרבה יותר... לא הבנתי איך זה הולך בידיוק...

בקיצור מה אתם ממליצים לי לבטח חובה/צד ג/מקיף זה קצת יקר בשבילי... וגם המכונית לא כזו יקרה...

בקיצור איזה ביטוח כדאי וכמה יעלה לי בערך תודה לעזורים!!!

פורסם

לי יש 205 ועשיתי עלייה ביטוח צד ג'(ביטוח חובה חייבים...)מתי שעשיתי את הביטוח הייתי בן 17 וזה היה הביטוח הראשון שלי בחיים אז (בגלל הגיל ובגלל שלא היתי מבוטח לפני זה) אז הביטוח היה יקר אפילו בשביל צד ג'(שילמתי 1900 שקל על הצד ג' ו900 שקל על החובה)בכל מקרה עד שתהייה בן 21 ועד שלא יגמר לך הנהג חדש תמיד ביטוח יהיה יקר.

בקיצור אל תעשה מקיף לא שווה בשביל אוטו כזה...

רק חובה וצד ג'

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

>ודה על התגובה המהירה... אזז ביטוח חובה רגיל יעלה לי 1900 וביטוח צד ג (כולל חובה) יעלה לי 2800??? באיזה חברה אתה מבוטח?? ומצטער על הפצצת השאלות אבל מה הנתונים של הרכב שלך והאם כדיי לי להתעסק איתו??

פורסם

אין בעיות בדיוק על זה חשבתי....

dbdfu תענה....:)

עוד שאלה מה זה ביטוח חקלאי כלומר הבנתי שלא כל אחד יכול להשתמש בו...

פורסם

1. תתקשר לסוכני ביטוח ותקבל הצעות.

2. תפרסם פה בפורום את המשכורת שלך או תמיכה כלכלית מההורים/דודים/אשה.

3. תפרט מה ההוצאות שלך במהלך השנה הצפויה.

4. אנחנו נערוך עבורך מאזן שיכלול סטטיסטיקות של ארועים ביטוחיים ורווח והפסד בכל אחד מהמקרים כאשר נתייחס לשלשה מצבים: האחד - ביטוח חובה בלבד. השני ביטוח חובה + צד ג' (עם חלוקה לשבר שמשות, גרירה, ביטוח למערכת שמע), והשלישי - חובה + מקיף.

5. אחרי שנערוך הצבעה בין כל חברי הפורום נגיש לך את המלצתנו.

* מבחינתנו עדיף שבמקום לבצע את 5 הסעיפים, פשוט תבצע את הראשון ותחליט לבד.

מהכותרת שלך היה נראה לי שאתה מבקש הסבר על הביטוחים השונים.

זה ההסבר על רגל אחת:

א. ביטוח חובה - ביטוח לנזקי גוף למעורבים. הוא חובה.

ב. ביטוח מקיף - כולל גם נזק לרכוש לרכבך, ולשאר המעורבים.

ג. ביטוח צד ג' - נזקי רכוש לצד שלישי. נניח ופגעת ברכב של אדם אחר - הוא/חברת הביטוח שלו תתבע אותך. אם יש לך ביטוח צד ג' הביטוח יפצה אותו.

בכל מקרה, אם תיישם את אחת או חמשת ההמלצות שלמעלה, תדע שביטוח צד ג', בנוסף לחובה לדעתי כדאי מאוד, מכיוון שאפילו אם תוכל לספוג את הנזק לרכבך, לא תמיד תוכל לספוג נזק שגרמת לרכב/ציוד יקר של צד ג'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש כזה דבר ביטוח מקיף ל205? שאני שאלתי על איביזה 95 אמרו לי ישן מידי לא עושים מקיף לכזה אוטו..... מוזר..

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

לך על חובה וצד ג'

ותשקול לעשות כל נהג כי ההפרש לא גדול וזה טוב אם נוסעים לטיולים

אצלי רק החובה תופס על כולם

אל תחסוך בקטע של צד ג' תאמין לי יש לי חבר נתקע בBMW והוא מתקשר ואומר לי שברתי לו "רק" פנס. עד היום הוא לא גילה לי כמה עלה ה"רק" פנס

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
יש כזה דבר ביטוח מקיף ל205? שאני שאלתי על איביזה 95 אמרו לי ישן מידי לא עושים מקיף לכזה אוטו..... מוזר..
אתה יכול לעשות ביטוח מקיף גם על קורקינט ממונע, אם אתה רוצה. הכל עיניין של כדאיות.

הסיבה שבגינה לא מבטחים רכבים ישנים במקיף היא, שעלות הרכב נמוכה יחסית לעלות הביטוח.

כל אחד והשיקולים שלו...תבטח מה שאתה רוצה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

זה לא עניין של שנת יצור זה עניין של שווי, אצלי האימפרזה עם ביטוח מקיף אפילו שהיא שנת 95 ורק חברה אחת לא רצתה לבטח אותו מקיף, זה עניין של כדאיות כמו שדני אמר, לא תשלם נניח 2000 שח לשנה שהוטו שווה 10 או 15,

It's not worth it

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שאלות נוספת:

1) האם ביטוח חובה הוא אותו הסכום לכל הנהגים? (כלומר גם לנהג חדש \ צעיר \ בן 65 ללא תאונות, בן 65 עם תאונו וכ"ו)

2) האם ביטוח חובה הוא פר מכונית או לפי הבן אדם? (ז"א אם נגיד אבא שלי עשה חובה לאוטו, האם אני יכול לנסוע במכונית, או שאני צריך להוסיף גם את השם שלי לביטוח?).

3)האם ביטוח מקיף שאבא שלי עשה, וצד ג' שהוא עשה תקפים גם לגבי? או שאני צריך להוסיף את השם שלי לפוליסה, וע"י כך לשלם יותר?

נ.ב חיפשתי במנוע החיפוש, אבל לא מצאתי תשובות לשאלות הנ"ל. אם יש איזשהו שרשור הקשור לנושא אנא תנו לינק.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...