Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סיפור ארוך שלא נגמר.

התקנתי בניסאן שלי לפני כחצי שנה מערכת שמורכבת ממגבר וי 12 משומש שהיה לי + רמקולים קנווד 200 6*9 וסאב 8 . קומפוננט מאגנט 2160

החובבנים שם עשו לי בלאגן שלם שבגללם נאלצתי ללכת למישהו אחר ששיפצר לי שם הכל.

אבל מה היה לי רעשי מנוע.

שם משתיק וככה זה נשאר.

הקיצר הלך לי הסאב לפני כשבועים ואז לפני יומיים הלך המגבר בדיוק אחרי ששטפתי את האוטו.

משונה אבל הבלגתי בכל זאת זבל מזוייף בן 5 שנים.

הקיצר קניתי סאב חדש 150 וואט כבר לפני שבוע שעבר יפה והיום קניתי מגבר של PLANET AUDIO VX2004

הכל טוב ויפה.

אבל התחילו לי רעשי מנוע איומים . לאחר הצלבות רבות מסתבר הHU מוציא רעשי מנוע ביציאות RCA

חובר כבר מהכניסה של המגבר שלי לפנל אחר ברכב אחר שעמד ליד מונע ואין שום רעש המגבר עובד מדהים.

דיברתי עם המתקין ומסתבר שיש בעיה מוכרת בפנלים של פיוניר שכשמחברים את המינוס למגבר ואחר כך את הרמוט ואחר כך את הפלוס זה דופק את הסיכוך בHU בפיוניר ולכן הוא מתחיל להוציא רעשי מנוע חזקים בצורה מפחידה.

מישהו נוסף נתקל בתופעה?...בעיה מוכרת . או סתם מזל רע. לא ראיתי משהו שמזהיר בפני כזה דבר בפיוניר אבל המתקין אמר שהיבואן עוזי רדיו מודע לבעיה.

אשמח לשמוע תגובות על דברים דומים אצלכם

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן! אני נתקלתי עם אותה בעיה! ויש לי הפיתרון בשבילך!!!!

שמע מה תעשה..קח כבל המינוס שנותן ל HU שלך , ותוציא ממנו שני חוטים , תקלף הקצה שלהם משהו כמו 3 סנטי , ואז תסובב על יציאה ה RCA לא הפין שבאמצע אלא על הפינים מסביב , תסובב את החוט על הבננה מסביב ותכניס ל HU וכנ"ל לגבי הבננה השניה , ואני מבטיח לך שכל הרעשים יעלמו לחלוטין!

נסה! ואני מחכה לשמוע ממך שהסדר

בהצלחה!

*. אין צורך שתלך למתקין , עשה זאת בעצמך. זה מאוד קל , וד"א אם יש לך משתיק רעש תסיר אותו כי אין צורך בכלל!

שיהיה לך בהצלחה אל תשכח להגיד לנו מה קרה

פורסם

במקום לנסות דברים מוזרים ושונים.

תעשה חיפוש בפורום, יש תשובה לכל שאלה והסבר אמיתי לכל בעיה.

חיפוש ל:

"רעש אלטרנטור"

"יללת אלטרנטור".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היי פיוניר.

טוב אז קודם כל המתקים ניסה את זה אבל הוא ליפף את החוטים הנל לא בצד של האר סי איי שקרוב לרדיו אלה דווקא לצד שמתחבר למגבר.

אגב מה שאתה אומר ומה שהוא ניסה מוכיחים שיש בעיה ברדיו דיסקים של פיוניר שפשוט המינוס שאמור להגיע ליציאות אר סי איי שבתוך המכשיר מתנתקות ולכן עובר המון המון רעש דרכם

פורסם

זה לא מוכיח דבר, זה רק מוכיח בורות של משתמשים ושל מתקינים.

אם אתה מעוניין לקבל קצת ידע בנושא, תערוך חיפוש בפורום כפי שהומלץ לך קודם לכן ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עשיתי חיפוש וברוב הטרדים שנפתחו דיברו על רעשים שבאים מהכבלים של הRCA

הקטע שלקחתי כבל איכותי חיברתי אותו חיצוני ליציאה של הרדיו והיו רעשין חזקים.

לקחתי את אותו כבר הוצאתי אותו מהחלון וחיברתי אותו לרכב שעמד על ידי ליציאה שלו מהרדיו דיסק והכל היה שקט לחלוטין לכן אני דיי מאמין למה שאמר המתקין.

אני לא אציין את המתקין אבל אני בטוח מאוד מאוד מאוד באיכותו ובניסיונו.

כל מי שבתחום הזה מכיר את האדון הנ"ל .

מסקנה ....??.

בכל מקרה אני רוצה להודות לתומר מתומקאר על עזרתו בשליחה של הרדיו 5650 לעוזי במהירות ובמסירות

למרות החתונה הקרובה שלו. ושיהיה במזל.

המתקין הוא לא תומר .תומר רק מכר לי את הרדיו הנ"ל .

מחפש עדיין תשובה האם הבעיה מוכרת בפיוניר??

פורסם

אם חאפר התקין לך רואים שהוא הפגין חוסר ידע...

כל הפאנלים של פיוניר "סופגים" באמת רעש..

מנתקים אותם לפני התקנה של מגבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
זה לא מוכיח דבר, זה רק מוכיח בורות של משתמשים ושל מתקינים.

אם אתה מעוניין לקבל קצת ידע בנושא, תערוך חיפוש בפורום כפי שהומלץ לך קודם לכן ...

לא מסכים איתך. הדבר הזה נראה "קומבינה" אך זהו הפתרון לפני תיקון/ הח' המכשיר.

לא בכל הפיונירים התופעה קיימת, אלא ברוב המקרים במכשירים שביבוא מקביל.

גם אני קניתי 740 מיבוא מקביל, וקרתה לי אותה התקלה. החלפתי את החיבור בין היציאות (קדמי לאחורי)

והבעיה נפתרה.

גישור המינוס מהמכשיר עם המינוס של ה RCA , הוא פתרון יעיל, אך אם קנית מעוזי, אזי שיטפל בזה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מדובר בקומבינה לכל דבר.

אני לא ימליץ לאף אחד לעשות קומבינות אלה אם כן הוא יודע מהיכן נובעת הבעיה.

הבורות של האנשים הללו בפיתרון בעיות - גדולה כל כך שהם ינסו פשוט הכל.

ולכן השלב הבא שכניראה יומלץ לו, זה להדביק את הכבל מתח על הוישרים של הרכב.. כי כניראה זה גרם לבעיות ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אגב כנראה שהמגבר הישן ואולי גם הרדיו דיסק הלכו בגלל....

היה חוט של רמקול בדלתות שעלה לכיון הטוויטר שנמצא על הדופן של הדלת ליד המראה.

הקיצר יש בתוך הדלת זרוע שנכנסה פנימה כל פעם שהדלת נסגרת.אותה זרועה שיפשפה את החוט של הרמקול וקיצרה את הרמקול וכנראה דפקה לי את המגבר הישן את הרדיו דיסק החדש ואולי גם את המגבר החדש.

המגבר נכנס למעבדה לתיקון וכנראה מחר בצהריים הרדיו יכנס לעוזי לתיקון גם.

ככה זה שנופלים על מתקינים דפארים שסגרו את הרמקול טוב מאוד עם 4 ברגים ועל הדרך עקמו את המסגרת מתכת שלו.

באל לי להתחפן מבעלי מקצוע בתחומים הטכניים שיודעים בעיקר לעשות נזק ולחפף בכל פינה אפשרית.

ואגב אני איש מקצוע שירות טכני ואני יודע מה זה איכות בעבודה ולצערי אני לא רואה הרבה בעלי מקצוע איכותיים כמעט בשום תחום.

אני יודע שזה נהפך להיות טרד תלונתי לאללה אבל בזבזתי שעות על גבי שעות ואפילו ימים והרבה כסף ועצבים על חתיכת רדיו דיסק מגבר ו4 רמקולים.וזה בלי לדבר על האזעקה שגם הותקנה על הדרך.

טוב לילה טוב ומקווה לשמוע אם עוד מישהו נתקל ברעשים מכיון יחידות ראש של פיוניר לאחר שחוברו למגבר תחת מתח

פורסם

שי, אומרים לך בדיוק מהיכן נובעת הבעיה. מה לא ברור?

לפותח הת'רד: כשאתה כותב "זרוע", אתה מתכוון לחתיכת המתכת שמגבילה את הדלת מלהסגר,

כאשר היא פתוחה עד הסוף?

ובכלל, מה אתה משלם- זה מה אתה מקבל. בארצנו הקטנטונת אין ארוחות חינם.

אם הדבר כמו שאתה מתאר אותו, הרי שכדאי שתלך למתקין מקצועי, שיתקין את המערכת מחדש, הכל כולל הכל, כדי שתוכל להנות ממה שקנית, והתקלות המעצבנות האלו יסתיימו בזה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
מדובר בקומבינה לכל דבר.

אני לא ימליץ לאף אחד לעשות קומבינות אלה אם כן הוא יודע מהיכן נובעת הבעיה.

הבורות של האנשים הללו בפיתרון בעיות - גדולה כל כך שהם ינסו פשוט הכל.

ולכן השלב הבא שכניראה יומלץ לו, זה להדביק את הכבל מתח על הוישרים של הרכב.. כי כניראה זה גרם לבעיות ..

בוא נקרא ביחד:

1.לא חייבים לענות על כל דבר.

2. אם לא מבינים בנושא -להתאפק לא לענות .

3. נגיד ופעם אחת כתבנו שטויות-לא להתעקש , קפיש?

בתור אינטיליגנט למגברים וציוד שמע באופן כללי, אם תבדוק עם מד רציפות תגלה כי יציאת ה-rca

בכל מכשיר פיוניר פשוט הינה אדמה (מדובר על המעגל בהיקף ה-rca ).

כלומר גוף המכשיר והיציאה נהנים שניהם מאותו פוטנציאל יחסי, כלומר אפס (בלי להעליב)

היקף ה-rca משמש כנק' יחוס למערכת ועל כן אמור להיות מחובר גם הוא לגוף דרך המכשיר עצמו.

התקלה נובעת מכך שהחיבור הנ"ל פשוט מתנתק, כלומר היקף הrca לא מוארק לגוף.

הפיתרון שניתן (עם חיבור החוט לגוף ולהיקף ה-rca) הינו הפיתרון הנכון והמדוייק

(למרות שעדיין עדיף להגיע למעבדה של החברה).

גישור המינוס מהמכשיר עם המינוס של ה RCA , הוא פתרון יעיל זול וזמין.

אם עדיין לא הבנת ,נסביר לך שוב.

אם אתה חושב שזו לא הבעיה ,תבדוק.

אם עדיין לא הפנמת- חפש קצת בפורום של david navone.

ZZR

פורסם

אגב מי זה דויד נבון ואיפה יש לו פורום.

לגבי הארקה לגוף של הRCA

הבנתי את ההסבר ואני חושב שהוא נכון וכנראה שזאת הבעיה.

אבל הדבר המענין יותר פה הוא שעוזי רדיו יודעים שכשמחברים את המתח למגבר בצורה שקודם כל מחברים מינוס ואז פלוס כשהרדיו מחובר לאר סי איי זה דופק את החיבור לאדמה בתוך המכשיר.

המינוס שאתם אומרים לי לחבר בין הגוף לבי הכבל אמור הרי להיות קיים בתוך הרדיו עצמו.

אז למה לעזזל הוא מתנתק?...תשובה כנראה בגלל חיבור מתח למגבר כשהאר סי איי מחובר לרדיו.

• תוכן חדש...