Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני נהג חדש ( מתחת לגיל 21 ) ומוטל עליי החוק שללא מלווה אסור עליי להסיע יותר מ2 נוסעים..

עכשיו.. אם אני מפר את החוק הזה מה קורה לי?

תודה!

שחר.

פורסם

שמעתי מחר על מישהו שתפסו אותו עם 3 אנשים (חוץ ממנו) והוא קיבל שלילה...לא זוכר כמה זמן אמרו לי...נראה לי 3 שנים (הגיוני?)

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

רגע,יש לי שאלה,נגמר לי הנהג חדש החודש,קיבלתי את הרשיון הראשון שתקף ל5 שנים,אבל אני עדיין מתחת לגיל 21,האם גם עליי חל החוק הזה?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
רגע,יש לי שאלה,נגמר לי הנהג חדש החודש,קיבלתי את הרשיון הראשון שתקף ל5 שנים,אבל אני עדיין מתחת לגיל 21,האם גם עליי חל החוק הזה?

לא.

כיוון שאם נגמר לך הנהג חדש החודש, סימן שעברת את הטסט לפני ה1 לנובמבר 2004, ולפיכך החוק לא חל עליך.

goop34- זה הגיוני בהחלט. השוטר שעצר את העבריין הצעיר לא נתן לו את העונש, אלה זימון למשפט.

התובע דרש להחמיר, השופט החמיר - והתוצאה היא שלילה למשך 3 שנים, שלאחר מכן נדרש הצעיר לעבור תאוריה + טסט חדשים.

(אני שמעתי על בחור בן 17, ששלושה ימים(!) לאחר סיום תקופת המלווה,

נתפס ע"י שוטר עובר על החוק - ובבית המשפט קיבל שלילה עד גיל 21 (וכשהמליצו לו לקחת עו"ד למשפט - הוא אמר שיהיה בסדר והוא מקסימום יקבל איזה 500 שקל קנס)).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זאת אומרת שאין חוק כתוב בעונש?

האחד יכול לקבל שלילה והשני יכול לקבל קנס 500 ש"ח?!

במקרה שאני ממש חייב להסיע 3 נוסעים , מה הסיכוי שיבדקו דבר כזה , והאם השוטרים זוכרים את החוק הזה?

( מכיוון שיש חוקים שהם לא זוכרים )

תודה

שחר.

פורסם

אני בכלל לא מבין מה החיפזון להסיע יותר מ 2 אנשים.

תאמין לי זה בונוס שיש חוק שאומר לא הסיע יותר מ 2 אנשים, זה רק לטובתך, תאמין לי.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
אני בכלל לא מבין מה החיפזון להסיע יותר מ 2 אנשים.

תאמין לי זה בונוס שיש חוק שאומר לא הסיע יותר מ 2 אנשים, זה רק לטובתך, תאמין לי.

HELL OF A BONUS...

גם שני הטסטים זה בונוס?!

מעניין אם זה יעלה כפול?

:???:

מיכאל

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שתפסו אותם מסיעים יותר משניים באוטו ולא עשו להם כלום.

אבל אני לא מסיע בגלל שזה יוצר בעיות עם הביטוח.

ברגע שאתה מסיע יותר משניים ושאסור לך ברשיון להסיע יותר משניים, אז הרשיון שלך לא תקף.

וכתוצאה מזה גם הביטוח לא תקף.

משמע אם יש תאונה וכמה חברה נפגעים אתה משלם להם פיצויים במשך כל חייך.

פורסם
HELL OF A BONUS...

גם שני הטסטים זה בונוס?!

מעניין אם זה יעלה כפול?

:???:

מיכאל

זה כבר משהו אחר ! שני טסטים זה כבר משהו שמקשה על לומד הנהיגה. אבל לדעתי החוק של ה-2 נוסעים הוא רק בשביל להקל על הנהג. תאמין לי שיש פחות נוסעים יש הרבה יותר שקט נפשי לנהג ויותר מקום באוטו.

אני אומנם לא נהג חדש, אבל אני משתדל לא הכניס יותר מ2 נוסעים לאוטו כי פשוט הרבה יותר נוח לנסוע עם פחות נוסעים, וגם לא הורסים לך את האוטו, וגם האוטו נוסע הרבה יותר טוב.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לא מציע לך לנסות לעבור על החו'.וגם ככה כאשר פחות אנשים באוטו גפ יותר טוב,פחות בלאגן ורעש,וגם פחות מסוכן,כך שזה רק מועיל.

• תוכן חדש...