Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני שמעתי על בחור בן 17, ששלושה ימים(!) לאחר סיום תקופת המלווה,

נתפס ע"י שוטר עובר על החוק - ובבית המשפט קיבל שלילה עד גיל 21 (וכשהמליצו לו לקחת עו"ד למשפט - הוא אמר שיהיה בסדר והוא מקסימום יקבל איזה 500 שקל קנס)).

איפה שמעת על זה?

פורסם
איפה שמעת על זה?

כן לפי מה שאני יודע לקחת עורך דין בעת עבירה על החוק זה ממש מועיל...עם לקיחת עורך דין שלילה כמעט בטוח שלא מקבלים(תלוי עד כמה חמור המקרה),מה שכן זה קנס פחות.

פורסם
איפה שמעת על זה?

מאח של הבןאדם שקיבל את השלילה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ת'אמת כמה שכולם מדברים אני אישית לא נתקלתי בדבר כזה ששללו רשיון על הסעת יותר מ2 נוסעים

לדעתי החוק הזה אמור להפחיד אנשים כדיי שלא יסיעו איתם עוד בגלל שיחשבו שיקבלו שלילה אבל בטחלס אם תופסים אז הרוב מעלימים עין או נותנים ד"וח

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

את חבר של אחי תפסו 3 פעמים מסיע 4 ו3 והשוטרים לא עשו לו כלום! אמרו לו להוריד ולא לעשות זאת שנית

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
את חבר של אחי תפסו 3 פעמים מסיע 4 ו3 והשוטרים לא עשו לו כלום! אמרו לו להוריד ולא לעשות זאת שנית
עד שהוא יפול על שוטר יותר מחמיר...

וgoop34 זה שאתה לא נתקלת זה לא אומר כלום!

אני אף פעם לא נתקלתי ברוצח....אז אין רוצחים?

זה ידוע שהמשטרה בארץ דפוקה! ככה שיש שוטרים שמחמירים ויש כאלה שלא!

לי אישית יש חבר שנסע בלי רישיון (בגיל 16!!) עם 3 חברים באוטו ושוטר תפס אותו!

וויתר לו!! אז יש שוטרים כאלה וכאלה... וכמו שאמרתי בתגובה הראשונה חבר שלי סיפר לי שמישהו קיבל שלילה ל-3 שנים!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...