Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר ראיתי את הסרטון, לדעתי לא חבל.

פחות פלוצווגן בעולם זה מעולה מבחינתי.

אתה מודע לעובדה שהמורצ'יאלגו שמפארת את חתימתך היא בעצם אאודי עם חליפה איטלקית נכון? :shock:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני מודע לזה, אבל לא בדיוק הייתי קורא לזה כך. מבחינתי זאת דיאבלו עם יכולת נהיגה משופרות.

אחד הדברים הטובים היחידים שיצאו מהקונצרן הזה זה למבורגיני וסיאט לדעתי, כל השאר קטסטרופה.

פורסם

אוי ואבוי...פחד אלוהים!חבל על האוטו!למה זה לא קורה לאיזה חיפושיט?ועכשיו ברצינות-הבחור לא החזיק מים לרדיאטור?לשפריצרים?מים מזוקקים?משהוא?ולמה המטף לא עבד?קצת אחרי שקניתי את האוטו קניתי גם מטף.יש להם אורך חיים מסויים?אם כן-כל כמה זמן צריך להחליף?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמה חבל..

הכי מבאס זה לאבד את האוטו שלך בדלקה..

יש משיהו בפורום פה שעבר את החוויה הזאת?

אור.

אני

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66102&highlight=casper_2001

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אווווץ'!!! מראה קורע לב.

הכי חשוב זה שהם מצאו זמן לצלם את זה. מצלמה באוטו קודמת למטף.

הוא חשב שאם כבר נשרף מילא לפחות נצלם :)

רכב יפה כל כך.

ולמר XENON, מאזדה אחת פחות בעולם זה עדיף יותר מבחינתי.

• תוכן חדש...