Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כמה זמן ועצבים אתה מוכן להשקיע בשביל לקבל עוד 500-1,000 ש״ח. תביא בחשבון שבכל יום שהרכב אצלך הוא עולה 10-20 ש״ח בלי שהוא זז (רישוי וביטוח). מכאן זה חישוב אישי שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שזה לא שווה לי להתעסק עם מכירה של רכב כזה.

אתמול שהסוחר הציע לקנות את הרכב על הדרך אמרתי יאללה אני מעיף עוד באותו היום מזומן ביד ושלום על ישראל. 

לכן שאלתי פה על התרומה.

@zvit מבחינתי אישר שהעסק עובד.

פורסם (נערך)

מעדכן שהעמותה חזרו אלי עם הצעה לקבלה על תרומה של 2,500 ש"ח. שזה שווה לי זיכוי מס של 875 ש"ח. אני מבין שיצאתי ילד.

לא בא אליהם בתלונות כנראה שזה משקף הוצאות תפעוליות לא קטנות+ הצעות נמוכות מהסוחרים שלוקחים את הרכבים מהם. 

בסופו של דבר ברור לי שהם חייבים למנוע פרצת מס כדי לקבל הכרה לסעיף 46 אחרת אנשים יקנו רכבים במחירי שחיטה כדי לתרום אותם לצורך קבלת זיכויים. 

במקרה הזה מעדיף למכור לבד ולתרום לעמותה על פי ראות עיניי בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

הרבה התעסקות כדי למקסם עוד 500 שקל... כמו שאומרים, אין מתנות חינם.
אם אתה בעניין של ״לתרום״, חבל שלא מכרת אותו ל״סוחר״ שהיה אצלך והציע 2500.
אני בכלל בדיעה של למצוא מישהו ממעגל קרוב/רחוק שצריך רכב ולעשות לו העברת בעלות. אחרי זה שיעשה איתו מה שהוא רוצה.
לא מזמן העברתי ככה לחבר פונטו איבו, אמרתי לו שצריך לעשות טסט. העביר אותה טסט בקלות והיום היא משמשת כרכב לרכבת פעמיים בשבוע. לי שווה יותר מכסף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אם הרכב השני היה בחנייה אצלי בבית יש מצב שכבר הייתי מעיף.

אבל זה כזה כאב ראש להגיע לעבודה בלי רכב (אין תחב"צ נורמלי לאזור).

שאמרתי נסע עם הפיאט לעבודה נמשיך למוסך בצהריים כשיסיימו עם האוטו ונזרוק שם את האוטו שיגררו מחולון.

פרסמתי עכשיו בפייסבוק בינתיים קיבלתי כמה פניות מי שיבוא שייקח את האוטו וזהו.

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

אולי תעשה אישה של מילואימניק מאושרת ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...